eX5 maksimoi muistin
ja minimalisoi kulut

eX5 maksimoi muistin ja minimalisoi kulut

IBM® eX5 -palvelimet on luotu vastaamaan kasvavien tietomäärien käsittelytarvetta. Palvelinperheen ainutlaatuinen suorituskyky, skaalautuvuus ja joustavuus näkyvät käytännössä selvinä lisenssi- ja energiakustannussäästöinä. Ainutlaatuista muistin laajennusteknologiaa ei ole saatavissa muilta valmistajilta.

eX5:n ominaisuudet (Englanniksi), Roland Hagan, IBM
eX5:n ominaisuudet, Roland Hagan, IBM
Enemmän muistia
eX5-palvelinten itsenäinen muistin skaalausominaisuus tarjoaa jopa kaksi kertaa enemmän muistikapasiteettia vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna. Viidennen sukupolven prosessoriteknologia vähentää merkittävästi viivettä muistin ja prosessorin välillä ja sallii näin nopean muistin hyödyntämisen. Uusi IBM X-Architecture® -teknologia mahdollistaa myös joustavamman muistin ja prosessorin sijoittelun perinteiseen verrattuna. Isojenkin datakuormien sekä virtuaalipalvelinten ajo niin räkki- kuin korttipalvelimissa on sujuvaa.

Suorituskykyä ja energiatehokkuutta

eXFlash-tallennusteknologia parantaa palvelimen suorituskykyä ja energiatehokkuutta muun muassa ajettaessa tietokantoja palvelimen sisäisiltä levyiltä. Edellisen sukupolven kovalevyihin verrattuna eX5 -palvelinten uuden teknologian flash-asemat tulevat myös käyttöönottokustannuksiltaan edullisemmiksi.

Käytettävyyttä ja joustavuutta

eX5-palvelinten käyttö on helppoa ja datamääriä voi käsitellä joustavasti vaihtelevien tarpeiden mukaan. IBM tarjoaa yrityksille useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka kaikki on optimoitu tietyn tyyppisten työkuormien ajoon. Uudenlaista käytettävyyttä tuovan FlexNode-innovaation avainominaisuuksia on myös huippuunsa viety viansietokyky. Jos yksi palvelin rikkoutuu, voi toinen palvelin hoitaa myös rikkinäisen palvelimen työt. IBM Systems Director -tuoteperheen ratkaisuilla hallitset virtuaalista ja fyysistä infrastruktuuria keskitetysti sekä helpotat provisiointia.

Kustannustehoja

IBM eX5 merkitsee pienempää määrää fyysisiä laitteita, mikä tuo huomattavia säästöjä virrankulutus- ja lisenssikustannuksiin. Kaikkia eX5-palvelimia voi kasvattaa muuttuvien liiketoiminta- ja kasvutarpeiden mukaan. Uutta levytilaa on siis saatavilla nopeasti ilman isoja uusia kuluja.

Opi lisää

Contact IBM

Seuraa meitä