IBM Watson

Huikea näyttö POWER7 -sarjan mahdollisuuksista

Ihmistä nokkelampi kone

IBM:n Watson-tietokonejärjestelmä voitti helmikuussa 2011 kaksi kaikkien aikojen menestyneintä ihmiskilpailijaa Yhdysvaltojen suosituimmassa tv-tietokilpailussa Jeopardyssa. Watson on maailman ensimmäisen tietokonejärjestelmä, joka osaa vastata ihmisen esittämiin kysymyksiin ymmärtäen asiayhteyden lisäksi esimerkiksi piilomerkityksiä, ironiaa ja kompakysymyksiä.

Huimia sovelluksia liiketoimintaan

Watsonin saavutukset analytiikassa sekä sen kyky käsitellä jäsentämätöntä tietoa ja tulkita kielen merkityksiä avaavat lähes rajattomasti sovellusmahdollisuuksia. Tieteellinen tutkimus, terveydenhoito, rahoitus ja monet muut alat hyötyvät Watsonissa kehitetyistä uusista ongelmanratkaisumalleista.

Osoitus Power-palvelimien kyvyistä

Watson perustuu IBM Power 750 -palvelimeen eli sen teknologia on jokaisen asiakkaamme ulottuvilla. Sen kyky analysoida asiayhteyksiä, piilomerkityksiä ja muita pelin haasteita on vakuuttava näyttö POWER7 -suorittimien kyvyistä rinnakkaisessa prosessoinnissa.

Älykkyyttä optimoidulla ratkaisulla

Watson edustaa WOS (workload optimized system) ratkaisua parhaimmillaan. Palvelin, ohjelmisto ja palvelut on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa sekä käyttöjärjestelmät että ohjelmisto on optimoitu toimimaan keskenään.

Laitteistot

Power Systems -laitteisto muodostaa pohjan kuormituksen suhteen optimoiduille järjestelmille yhdessä ohjelmistojen ja asiantuntevan verkkoalueosaamisen kanssa. Power-palvelimet ja -kortit ovat modulaarisia ja skaalattavia, ja ne on suunniteltu aina sirusta lähtien siten, että ne auttavat tarjoamaan uudentasoista liiketoiminnan suorituskykyä.

 

Käyttöjärjestelmät

Power-palvelimet tuovat käyttöön joustavuutta ja monia käyttöjärjestelmävaihtoehtoja, joten yrityksesi voi valita tarpeisiinsa sopivimmat sovellukset. Olipa palvelimia sitten 1, 2 tai 3 - PowerVM-tekniikan ansiosta ne maksimoivat Power Systems -ratkaisun hyödyt yrityksellesi.

 

Järjestelmäohjelmistot

IBM:n integroidulla lähestymistavalla järjestelmien ja järjestelmäohjelmistojen pinojen samanaikaiseen kehittämiseen saat irti parhaan mahdollisen käyttöasteen, käytettävyyden ja joustavuuden, joiden avulla voit hyödyntää uusia etuja liiketoiminnassasi.

 

Ratkaisut

IBM:n ja IBM:n yhteistyökumppanien Power Systems -ratkaisujen hyödyt auttavat yritystäsi tarjoamaan uusia toimintoja ja saavuttamaan kilpailuetuja.

 

Siirtyminen Power-ratkaisuihin

Viimeisen viiden vuoden aikana tuhannet Oracle- ja HP UNIX -asiakkaat ovat siirtyneet POWER-ratkaisuihin. Katso, miten Power Systems on auttanut heitä parantamaan liiketoiminnan suorituskykyä, alentamaan riskejä ja luomaan suojatumman tulevaisuuden.

 

Hyödyt

Älykkääseen tietojenkäsittelyyn pyrkivät yritykset toteuttavat IBM Power Systems -ympäristöön perustuvia IT-infrastruktuureja, jotka on suunniteltu tietoja varten ja säädetty tehtävän mukaan ja joita hallitaan pilvitekniikoiden avulla. Power Systems -ympäristön avulla yritykset voivat saada etumatkaa kilpailijoihinsa toimittamalla palveluja nopeammin, erottautumalla laadukkaiden palvelujen ansiosta ja muuntamalla käyttökustannukset investointimahdollisuudeksi erittäin taloudellisen palvelujen toimitustavan avulla.