IBM Storwize V7000

Tulevaisuuden tallennusratkaisu, nyt.

Uusi tehokas tallennusratkaisu kaiken kokoisille yrityksille

Ota tieto haltuun ja pidä se tallessa. IBM Storwize V7000 virtualisoi pk-yritykset uuteen aikaan.

Onko yrityksesi jäämässä alati kasvavan tietovuoren alle? Etsitkö uusia keinoja yksinkertaistaa tietohallintoa ja karsia kustannuksia? Haluatko hallita kaikkea tietoa yhdestä pisteestä?

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ottaa lisääntyvä datamäärä ajoissa haltuun investoimalla uuteen, virtualisoituun IBM Storwize V7000 -levytallennusjärjestelmään. Se tuo huipputason ominaisuudet yhdessä paketissa kaiken kokoisten yritysten saataville. IBM Storwize V7000 on kustannustehokas, helppokäyttöinen ja eri liiketoimintatarpeisiin mukautuva. Sen avulla niin pienet kuin keskisuuretkin yritykset voivat hyödyntää tallennustekniikkaa, joka aiemmin on ollut lähinnä suurimpien toimijoiden ulottuvissa.

Tiedon määrä kasvaa jatkuvasti ja kaikki yritykset joutuvat etsimään sen hallintaan ja tallennuskapasiteetin kasvattamiseen liittyviä uusia keinoja. IBM Storwize V7000 -levytallennusjärjestelmän avainominaisuuksilla – kuten laitteiden fyysiset rajat rikkovalla virtualisoinnilla – tehostat levytilan käyttöä, säästät ylläpitokustannuksia ja turvaat tietopääomasi informaation kasvupaineissa. Tietoon pääsy on nopeaa ja järjestelmä takaa tiedon tallentumisen odottamattomissakin tilanteissa. IBM Storwize V7000 virtualisoi muut yrityksesi tallennusjärjestelmät niiden laitetoimittajasta riippumatta. Voit siirtyä uuteen järjestelmään kätevästi vanhasta levyjärjestelmästäsi etkä ole muissakaan ratkaisuissasi sidottu käyttämään tiettyä valmistajaa. Ylläpitotyö helpottuu, kun kaikkea tietoa hallitaan yhdestä pisteestä.

IBM Storwize V7000 on joustava ja tehokas. Se siirtää itsenäisesti tietoa tallennustasolta toiselle – esimerkiksi kaikkein käytetyin tieto tallentuu automaattisesti nopeille levyille. Järjestelmän kapasiteettia voi kasvattaa dynaamisesti muuttuvien liiketoimintatarpeitten mukaan.

"Kilpailijoihin nähden jopa kaksinkertainen suorituskyky ja kompakti koko yhdistettynä pieneen hiilijalanjälkeen tekee IBM Storwize V7000 -levytallennusjärjestelmästä ratkaisun kaiken kokoisille yrityksille", IBM:n järjestelmä- ja teknologiayksikön johtaja Mika Vainio-Mattila tiivistää.

Esittelyssä IBM Storwize V7000 – huippuluokan tiedonhallintaa yksinkertaisimmillaan

IBM Storwize V7000 nostaa keskitason levytallennusjärjestelmät järeämmälle enterprise-tasolle. Se yksinkertaistaa tiedonhallintaa, varmistaa tiedon tallentumisen ja tehostaa levytilan hyödyntämistä. Graafinen käyttöliittymä, valmiiksi optimoidut esiasetusvaihtoehdot, kattava määrä erilaisia vakio-ominaisuuksia sekä runsas valikoima yritystarpeen mukaan hankittuja lisäominaisuuksia lisäävät järjestelmän helppokäyttöisyyttä.

IBM Storwize V7000 – avainominaisuudet:

Helppo

Tehokas

Nopea

Varma laitteisto

Virtualisoinnilla vähemmän vaivaa, enemmän joustoa

Monet suomalaiset yritykset ovat pieniä ja keskikokoisia, mutta niiden tiedonhallintatarpeet ovat suuret.

IBM Storwize V7000 on odotettu kokonaisvaltainen ja kustannustehokas ratkaisu kaikille. Järjestelmä muokkaantuu yrityksen kuin yrityksen kasvu- ja tiedonhallintatarpeiden mukaan eikä uusia tuotteita ole heti tarpeen hankkia. Järjestelmään saadaan laajennuksilla kiinni satoja levyjä eikä sen käyttöönotto edellytä olemassa olevia kuituverkkoliitäntöjä. Asennus on nopeaa ja helppoa.

IBM Storwize V7000 pitää sisällään useita IBM:n kehittämiä taustaohjelmistoja, kuten virtualisointiohjelmisto SVC:n. SVC virtualisoi liki minkä levyjärjestelmän tahansa ja mahdollistaa levyjärjestelmän joustavan kasvattamisen.
Lue, millaisia kokemuksia esimerkiksi Reka Kaapelilla on virtualisoinnista.

Contact IBMKiinnostuitko?


Lue tarkemmin, mistä tämä uusi tallennusjärjestelmä rakentuu.

Testaa uusi moderni käyttöliittymä?

Katso video ja koe täydellinen hallinta.

Watch video.