IBM Storwize Rapid Application Storage

Takuuvarmasti tehokas ja suorituskykyinen tallennusratkaisu.

Tallenna tehokkaammin, hallinnoi helpommin

Maailma digitalisoituu ja informaation määrä kasvaa jatkuvasti. Kaikki yritykset joutuvat väistämättä etsimään tiedon hallintaan, tietoturvaan ja tallennuskapasiteetin kasvattamiseen liittyviä uusia keinoja.

IBM helpottaa tietohallintoa tarjoamalla huipputason ominaisuuksia yhdessä paketissa kaiken kokoisille yrityksille. Meiltä saat taloudellisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja kaikenlaisiin toimintaympäristöihin.

IBM Storwize Rapid Application Storage on uusi kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa edistyksellinen tallennusteknologia ja suorituskykyinen hallintaohjelmisto yhdistyvät älykkäästi. Sen avulla niin pienet kuin keskisuuret yritykset voivat hyödyntää tallennustekniikkaa, joka aiemmin on ollut lähinnä suurimpien toimijoiden ulottuvissa.

Voit siirtyä uuteen järjestelmään kätevästi vanhasta levyjärjestelmästäsi etkä ole muissakaan ratkaisuissasi sidottu käyttämään tiettyä valmistajaa. Ylläpitotyö helpottuu, kun kaikkea tietoa hallitaan yhdestä pisteestä.

IBM Storwize Rapid Application Storage osoittaa, että tietohallinnon ei tarvitse olla monimutkaista, päinvastoin. Kokonaisvaltaisen ratkaisun avulla säästyy sekä aikaa että kustannuksia.Tarjoamiemme asennus- ja tukipalveluiden avulla saat nopeasti hyödyt käyttöösi.

Contact IBM

Miikka Krogerus


IBM Storwize Rapid Application Storage

Haluatko tarkempaa tietoa siitä, millaisia säästöjä ja hyötyjä IBM Storwize Rapid Application Storage voi tuoda juuri sinun yrityksellesi?