IBM Storwize Rapid Application Storage

Takuuvarmasti tehokas ja suorituskykyinen tallennusratkaisu

Lue lisää

IBM Storwize Rapid Application Storage

Takuuvarmasti tehokas ja suorituskykyinen tallennusratkaisu


IBM Storwize V7000

Tulevaisuuden tallennusratkaisut, nyt


Lue lisää

IBM Storwize V7000


Tulevaisuuden tallennusratkaisut, nytIBM ja kumppanit ratkaisevat

Tietoteknisestä pulmastasi ja yrityksesi koosta riippumatta IBM tarjoaa aina parhaimman ja joustavimman ratkaisun.

Lisätietoja

IBM ja kumppanit ratkaisevat

Tietoteknisestä pulmastasi ja yrityksesi koosta riippumatta IBM tarjoaa aina parhaimman ja joustavimman ratkaisun.

Tallennusjärjestelmien tehokkuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin

Levyjärjestelmästäsi on ehkä käytössä vain 20 prosenttia – ja tallennettavien tietojen määrä kasvaa räjähdysmäisesti. IBM Storage voi auttaa. IBM:n levyjärjestelmistä löydät tilanteeseesi sopivan ratkaisun riippumatta siitä, mikä tallennuskapasiteettitarpeesi on.

Katso video.

Tallennusjärjestelmien virtualisointi

Nosta käyttöastetta ja helpota hallintaa

Ota seuraava looginen askel

Storage: Tietoja palveluistamme

Esittelyssä

   

Tapaa asiantuntijamme

  • Tony Pearson IBM:n asiantuntija neuvoo IBM:n tallennuslaitteistoja ja tallennusohjelmistoratkaisuja koskevissa ratkaisuissa
  • Elisabeth Stahl Keskittynyt järjestelmien suorituskykyyn yli 25 vuoden ajan

Elisabeth Stahl

Tekninen päästrategi, suorituskyvyn markkinointi

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl on IBM:n järjestelmä- ja tekniikkaryhmän tekninen päästrategi, joka vastaa suorituskyvyn markkinoinnista. Hän on työskennellyt järjestelmien suorituskyvyn parissa yli 25 vuotta. Elisabethin blogi on tarkoitettu järjestelmien suorituskykyyn ja benchmark analyysiin liittyvien ideoiden vapaaseen vaihtamiseen.


Elisabethin blogit:


Muita tapoja olla yhteydessä Elizabethiin:


Elisabethin suosittelemia resursseja:


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.

Tony Pearson

IT-asiantuntija

Tony Pearson käsittelee tallennukseen liittyviä aiheita, jotka koskevat koko System Storage -tuotelinjaa sekä monenlaisia Tivoli-tallennusohjelmistotuotteita. Lisäksi hän vetää asiakastyöpajoja, jotka auttavat suunnittelemaan strategisesti IBM:n tallennusjärjestelmien hallintaohjelmistojen, laitteistojen ja virtualisointituotteiden integroituja kokonaisuuksia. Hän on kirjoittanut kirjan Inside System Storage: Volume I.*


Tonyn blogi - Inside System Storage (US)

Tämä blogi on tarkoitettu tallennusjärjestelmien ja -verkkojen laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin liittyvien ideoiden vapaaseen vaihtamiseen.Networking World -lehti valitsi sen yhdeksi parhaaksi vuoden 2006 tallennusalan blogiksi. Se on julkaistu myös kirjana nimellä Inside System Storage: Volume I. Kirjan voi tilata kovakantisena or pehmeäkantisena versiona.


Muita tapoja olla yhteydessä Tonyyn

Anthony Vandewerdt

Tallennusratkaisujen asiantuntija

Anthony Vandewerdt on Melbournessa Australiassa toimiva IBM:n tallennusratkaisujen asiantuntija. Anthonylla on osaamista koko IBM:n tallennusjärjestelmävalikoimasta, ja hän on erikoistunut luomaan ratkaisuja, joissa käytetään yrityslevyjä, tallennuslaiteverkkoja ja tallennusjärjestelmien virtualisointia. Anthony tuli IBM:lle vuonna 1989 ja aloitti uransa myynnin jälkeisissä teknisissä toimitus- ja tukipalveluissa. Vuonna 1999 Anthony siirtyi IBM Enterprise Storage Server -palvelimen (joka tunnetaan yleisesti IBM Sharkina) pariin ja on sen jälkeen työskennellyt lähes kaikkien IBM:n System Storage -tuotteiden parissa. Anthony toimii tällä hetkellä markkinoinnin teknisenä kenttätukiasiantuntijana.


Anthonyn blogi - Aussie Storage Blog (poistut ibm.comista )

Anthony Vandewerdt työskentelee tallennusratkaisujen asiantuntijana IBM Australiassa. Hän haluaa jakaa IBM:n tallennusratkaisuihin liittyvää osaamistaan ja asiantuntemustaan samalla, kun hän oppii itsekin lisää. Löydät hänet myös IBM developerWorks System Storage -keskusteluryhmästä.


Muita tapoja olla yhteydessä Anthonyyn

Contact IBM
Asiakasreferenssejä

IBM tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin ja kaiken kokoisiin ympäristöihin. Ratkaisumme ovat aina luotettavia ja ajankohtaisia, kullekin yritykselle sopivaksi suunniteltuja. Tutustu asiakkaidemme kokemuksia kanssamme toimimisesta.

Tulevia tapahtumia

  • IT-infralla on väliä

    Vapauta tieto, valjasta pilvi. Katso webcast 9. lokakuuta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Pysy yhteydessä