IBM Flex System

Enemmän kuin kokoelma korttipalvelimia.

Tinkimättömässä infrastruktuurissa yhdistyvät
laskenta-, tallennus- ja verkkoresurssit.

Uudet komponentit ja toiminnot tekevät järjestelmästä enemmän kuin kokoelman korttipalvelimia

Innovatiivinen kehikko on suunniteltu yksinkertaisuutta, joustavuutta, integrointia, luotettavuutta ja päivitettävyyttä silmällä pitäen, minkä ansiosta IBM Flex System on paljon enemmän kuin kokoelma korttipalvelimia. Laaja valikoima x86- ja IBM POWER -kehikkopalvelimia, uusi Flex System V7000 -tallennusyksikkö, entistä laajemmat verkkotoiminnot sekä parannetut järjestelmän hallintatoiminnot tarkoittavat, että voit päivittää olemassa olevien korttipalvelimien infrastruktuurin tai rakentaa kokonaan uuden mielesi mukaisen järjestelmän ja tehdä IT-ratkaisusta aiempaa yksinkertaisemman, joustavamman, avoimemman ja paljon tehokkaamman.

IBM Flex System

IBM Flex System Manager vertailussa

IBM Flex System

Sinä itse tunnet parhaiten liiketoimintasi ja yrityksesi IT-tarpeet. Haluat ratkaisun, joka on viritetty yrityksessäsi käytettäviä sovelluksia ja palveluita silmällä pitäen. Silloin tarvitset markkinoiden kehittyneimmän korttipalvelinjärjestelmän, jonka joustava arkkitehtuuri palvelee yrityksesi tarpeita tänään ja huomenna. Tarvitset myös yksinkertaiset ja integroidut hallintatoiminnot, jotka auttavat pitämään operatiiviset kustannukset alhaisina. Mutta haluat varmasti myös tinkimättömän ratkaisun, jonka ominaisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen ja tekevät investoinnista kannattavan.

Kun yrityksesi liiketoiminta edellyttää siirtymistä uuteen järjestelmään tai olemassa olevan korttipalvelimien infrastruktuurin päivittämistä hallinnan helpottamiseksi ja suorituskyvyn sekä joustavuuden parantamiseksi, IBM Flex System palvelee näitä tarpeita. IBM Flex System -tekniikka tuo käyttöösi tarvitsemasi suorituskyvyn ja joustavuuden, ja lisäksi se on suunniteltu hyödyntämään tulevia teknologioita useiden sukupolvien ajan.

Korttipalvelimien kehityksen uusi aikakausi.

Kehikkopalvelimet: blade-teknologian huippua

Tehokkuutta ja suorituskykyä varten optimoidut tallennusominaisuudet

Virtualisointia ja pilveä varten suunnitellut verkko-ominaisuudet

Integroitu hallinta IBM Flex System Manager -toimintojen avulla

Selaa tietoja IBM Flex System -järjestelmän osistaLehdistötiedotteet

Esittelyssä

Videogalleria

Enterprise Chassis

Flex System Manager

x240-kehikkopalvelin

x440-kehikkopalvelin

p460-kehikkopalvelin

Yhteisö puhuu

"Alustavat Accelrys Discovery Studio -sovelluksen suorituskykytestit IBM PureFlex System -järjestelmässä osoittavat kokonaissuorituskyvyn parantuneen merkittävästi. Lisäksi IBM Flex System Manager -ratkaisun yhdistämistoiminnot tuovat asiakkaillemme useita etuja verrattuna perinteisiin, integroimattomiin laitteistoalustoihin ja auttavat heitä kehittämään tutkimustaan edelleen."

- Matt Hahn (Senior Vice President, Chief Technology Officer), Accelrys

"Amdocsin Convergent Charging -ratkaisun toiminta IBM:n PureFlex-järjestelmässä on ylittänyt odotuksemme. Tämän alustan valinta tuo käyttöömme uusia mahdollisuuksia integroida Convergent Charging -ratkaisu heterogeenisten alustojen kanssa."

- Avishai Sharlin (Division President, Portfolio Solution Management, Product BU Group), Amdocs

"ANSYS on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön IBM:n kanssa ja uuteen IBM PureFlex System -ratkaisuun. IBM PureFlex System ajaa täydellisesti ANSYS-ratkaisuja ja IBM/Platform HPC tuo asiakkaittemme käyttöön vakuuttavan ja innovatiivisen ratkaisun."

- Barbara Hutchings (Director of Strategic Partnerships), ANSYS

"CiRBAn käyttöön ottama ennakoiva analytiikka tuo organisaatioiden käyttöön kaikki IBM:n PureFlex Systems -ratkaisun suorituskykyä ja tehokkuutta parantavat toiminnot. Olemme erittäin tyytyväisiä IBM:n kanssa tehtävään yhteistyöhön, jonka ansiosta organisaatiot voivat optimoida uuteen järjestelmään siirtymisen suunnitteluvaiheen ja hallita tietojärjestelmiään paremmin IBM PureFlex Systems -ratkaisujen avulla."

- Chuck Tatham (SVP, Operations & Business Development), CiRBA

"CMG:llä on alan johtavat vapaata tietotekniikkakapasiteettia mittaavat sovellukset, jotka toimivat sekä Power- että Intel-alustoissa. Teemme parhaillaan suorituskykymittauksia arvioidaksemme etuja, joita IBM:n uusi ratkaisu tuo asiakkaillemme, sillä heidän suorituskykyä, integroitua toimintaa ja kapasiteetin simulointia koskevat vaatimuksensa kasvavat jatkuvasti."

- Ken Dedeluk (CEO), CMG

"Tämä uusi IBM PureFlex System on todellinen infrastruktuurin läpimurto, jonka ansiosta asiakkaamme voivat käyttää ENOVIA-sovellustamme aiempaa suojatummin, nopeammin ja tehokkaammin. Asiakkaamme hyötyvät yhtenäisen PLM-tietojenkäsittely-ympäristön kustannustehokkuudesta nopeasti ja omistamisen kokonaiskustannukset jäävät alhaisiksi."

- Andy Kalambi (CEO ENOVIA), Dassault Systèmes

"DPS ajaa ERP-, tietovarastointi- ja verkkokauppasovelluksia IBM:n PureFlex System -järjestelmässä ongelmitta ja lisäksi ratkaisun suorituskyky on erinomainen. Uskomme, että asiakkaamme hyötyvät ratkaisusta merkittävästi, sillä järjestelmä on aiempaa yksinkertaisempi hallita ja sen seuraavan sukupolven alusta on joustava: ratkaisu tukee IBM i- ja Intel-kuormituksia, ja siinä on integroitu tallennustilan hallinta."

- Marshall Dunbar (CTO), DPS

"IBM PureFlex System tuo asiakkaiden käyttöön erittäin kustannustehokkaan integroidun laitteen, johon he voivat siirtää järjestelmänsä. Uudet asiakkaat puolestaan saavat käyttöönsä valmiin ja helposti hallittavan infrastruktuurin, jonka ansiosta Maximo Spatial- ja ESRI EAM -järjestelmien käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa."

- Josh Lewis (Director, Global Partners), ESRI

"F5:n integrointiratkaisut ja IBM:n PureFlex Systems tuovat asiakkaiden käyttöön ketterän ja valmiiksi optimoidun IT-arkkitehtuurin, joka nopeuttaa palveluiden käyttöönottoa yritysten konesaleissa ja pilvipalveluissa."

- Karl Triebes (EVP of Product Development ja CTO), F5

"Kokemuksemme uuden IBM PureFlex System -ratkaisun testauksesta ovat olleet erittäin positiivisia. Ratkaisun ansiosta olemme askelen lähempänä tavoitettamme ajaa kokonaista pankkialan ohjelmistoratkaisua yhdessä laitekehikossa. Tämän lisäksi IBM i -käyttöjärjestelmä auttaa sekä Cobol-kielen että DB2-tietokannan hallintajärjestelmän tietomäärityksiä toimimaan optimaalisesti samassa järjestelmässä. Yhdistelmä on ihanteellinen sekä suorituskyvyn että tietoturvan kannalta ja kattaa pankkialan ohjelmistojen tietokantaratkaisujen ydin- ja lisäosat. Näiden ominaisuuksien ansiosta voimme toimittaa nopeasti aiempaa parempia ja helpommin käyttöön otettavia integroituja pankkialan ohjelmistoratkaisuja."

- Erik Witchita (SVP, Product Development), Fiserv Bank Solutions

"Alustavat Gaussian 09 -ohjelmiston testit osoittavat, että IBM PureFlex System -ratkaisun suorituskyky on erinomainen. IBM:n V7000-tallennusjärjestelmään yhdistettynä IBM PureFlex System -ratkaisuun tuo käyttöön kapasiteetin, jonka ansiosta voimme ajaa erittäin suuria normaalijakauma-analyysejä ja tuoda tulokset helposti aiempaa useampien peruskäyttäjien ruuduille."

- Dr. Michael Frisch, President, Gaussian

"IBM:n PureFlex System -ratkaisun ansiosta HarrisData-sovelluspaketti voidaan ottaa käyttöön helposti hallittavassa infrastruktuurissa, jonka kaikki tärkeimmät prosessit on integroitu ohjelmistovalmistajan tarpeiden mukaisesti. IBM PureFlex System -ratkaisun myötä HarrisData on voinut määrittää kokonaan uuden tason, jota yritysohjelmistoilta ja niitä tukevalta infrastruktuurilta voidaan vaatia."

- Michael Mallen (Executive Vice President), HarrisData

"IBM PureFlex Systems -ratkaisu on monialustaisena ympäristönä ihanteellinen valinta Inforin integroiduille toimialaohjelmistoille. Kiitämme ratkaisun optimoitua suorituskykyä ja yhtenäistä hallintarakennetta."

- Jack Bullock (Vice President, General Manager), System i, Infor

"Information Builders on tyytyväinen yhä jatkuvasta syvästä yhteistyöstä IBM:n kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota business intelligence -toiminnot sisältävää WebFOCUS-ratkaisua omana ohjelmana sekä integrointipalveluja ja -tuotteita IBM:n älykkäästi integroituvissa järjestelmissä. Asiakkaat voivat keskittää kaikki business intelligence -toiminnot samaan palvelimeen, jossa heidän sovelluksiaan ja tietolähteitään ajetaan, mikä tekee analytiikasta kattavaa, tehokasta ja kustannuksiltaan edullista."

- Gerald Cohen (CEO), Information Builders

"InterSystems Caché & TrakCare -ohjelmiston suorituskyky on erinomainen IBM PureFlex System -ratkaisussa, johon on yhdistetty IBM V7000 -tallennusratkaisu. Se skaalautuu täydellisesti niin pienimpien kuin suurimpienkin asiakkaittamme tarpeisiin. Mahdollisuus yhdistellä kuormituksia yhdessä järjestelmässä alentaa asiakkaittemme ratkaisun omistamisen kokonaiskustannuksia."

- Robert Nagle (Vice President, Software Development), InterSystems

"IBM:n PureFlex System ja Juniper Networksin QFabric- ja vGW Virtual Gateway -ratkaisut nopeuttavat pilviratkaisujen toteutusta uudentasoisen tietoturvan ja sovellusten skaalautuvuuden ansiosta. Juniperin innovatiivinen QFabric-arkkitehtuuri ja vGW-verkkoratkaisu ovat ihanteellisia konesalia ylläpitäville asiakkaille, jotka haluavat ottaa helposti käyttöön pilvipalveluiden edut."

- R.K. Anand (Executive Vice President ja General Manager, Data Centre Business Unit), Juniper Networks

"IBM PureFlex System on ratkaisu, jonka ansiosta voimme hallita kaikkea kehitystä, testausta ja alustojen käyttöönottoa yhdestä käyttöliittymästä. Ratkaisu on erinomaisen hyvin toimiva ja helppo tapa hallita yrityksemme liiketoimintaan tarvittavaa infrastruktuuria."

- Don Nelson (VP Customer Support), LANSA

"IBM:n PureFlex System toimi tehokkaasti ja tuki suurta käyttäjämäärää testien aikana, joten MajescoMastek voi luottaa siihen, että kykenemme laajentamaan liiketoimintamme kattamaan myös ykköstason vakuutusyhtiöiden tarpeet. IBM PureFlex System on nopea ja hyvin skaalautuva. Se auttaa vakuutusyhtiöitä ottamaan nopeasti käyttöön uudet joustavat tuotteet ja uudistamaan perusteellisesti laskutus- ja vahinkoilmoitusprosessinsa ratkaisujemme avulla."

- Stefan Van Overtveldt (Chief Engineer), MajescoMastek

"IBM:n laajat testit ovat osoittaneet, että IBM PureFlex System on vakaa laitealusta Windows Server -käyttöjärjestelmälle ja Windows Server Hyper-V -virtualisoinnille. Samoin tärkeimpien Microsoft-sovellusten kuormitukset toimivat moitteettomasti. IBM PureFlex System -ratkaisuun kannattaa tutustua, sillä sekä IBM että Microsoft tuovat tulevaisuudessa markkinoille tuotteita, joista on etua molempien yritysten asiakkaille."

- Bill Laing (Corporate Vice President), Microsoft Shared Server and Cloud

"Openet ja sen palvelun optimointiin tarkoitettu ohjelmisto tuo Internet-palveluntarjoajien käyttöön työkalut, joiden avulla nämä yritykset voivat tehdä reaaliaikaisia verkkoresursseja ja verkon nykyaikaistamista koskevia päätöksiä. Openet Express Solutions ja IBM PureFlex System asettavat uuden tason tuotteiden markkinoille tuomisen nopeuteen ja valmiiden sovellusten toimintoihin. Yhdessä Express ja PureFlex System tuovat käyttäjille selkeitä etuja, joita ovat nopeampi ratkaisujen toimitus ja operatiivisten toimintojen helppous."

- Niall Norton (CEO), Openet

"Openwave otti mielellään IBM:n PureFlex Systems -ratkaisun käyttöön jo varhaisessa vaiheessa. Openwave Email Mx with Rich Mail -ratkaisu ja IBM:n älykkäästi integroituvat järjestelmät auttavat tuomaan markkinoille monipuolisen sähköpostikokemuksen, jonka käyttö on erittäin kustannustehokasta."

- Mike Mullica (CEO), Openwave

"IBM PureFlex System tuo lisää valinnanvapautta ja joustavuutta IBM:n ja Red Hatin asiakkaille yhdistämällä POWER7- ja x86-arkkitehtuurit alustajärjestelmään, jonka ansiosta pienet ja keskisuuret yritykset voivat ottaa käyttöön laajoja IT-ratkaisuja siinä missä valtavat suuryrityksetkin, joiden tietojenkäsittelyn kuormitukset edellyttävät häiriötöntä toimintaa."

- Jim Totton (VP & GM, Platform Business Unit), Red Hat

"Olin yllättynyt siitä, miten VIOS- ja IBM PureFlex System -ratkaisujen yhdistäminen auttoi Rocket iCluster -sovellusta asentumaan nopeasti ja saumattomasti. Nyt asiakkaamme voivat suojata IBM i -järjestelmänsä tehokkaasti ja hyödyntää niitä täydestä arvostaan heti käyttöönoton jälkeen."

- Mike Warkentin, iCluster Product Offering Manager

"SAP-sovellusvalikoima on avoin, ja asiakkaat voivat hyödyntää sen luotettavuutta ja skaalautuvuutta heterogeenisessa POWER- ja x86-infrastruktuurissa. IBM:n PureFlex System sallii asiakkaittemme virittää palvelin- ja tallennusinfrastruktuurinsa parhaalla tavalla ja tuoda toisistaan eriävät SAP-kuormitukset valmiiksi optimoituun järjestelmään. Yrityssovellusten käyttöönotto ja hallinta on tulevaisuudessa yksinkertaista."

- Sethu M (Deputy CTO, Head of Product Architecture and Technology Strategy), SAP

"SAS:n asiakkaat haluavat joustavan laitteisto- ja ohjelmistoinfrastruktuurin, joka on yksinkertainen hallita. IBM:n PureFlex Systems -ratkaisut on suunniteltu vastaamaan näihin tärkeisiin vaatimuksiin. SAS osallistui tämän järjestelmän "koeajoon" IBM:n järjestelmän testausohjelman aikana. Tämä uusi IBM-alusta on erittäin lupaava infrastruktuuri ja juuri sellainen, jonka analytiikka-asiakkaamme haluavat käyttöönsä erittäin suorituskykyisten tietojenkäsittely-ympäristöjen hallintaa ja käyttöönottoa varten."

- Paul Kent (SAS Vice President, Platform Research & Development), SAS

"IBM PureFlex System ja Siemens MedSeries4 tuovat käyttöön lisää joustavuutta ja ketteryyttä, joita tarvitaan vastattaessa viranomaisten edellyttämän Meaningful Use (MU) -ympäristön käyttöönoton haasteissa. Yhdistelmä on valmis kokonaisuus, joka riittää pitkälle tulevaisuuteen. IBM PureFlex System -ratkaisun yksi hallintapiste sisältää virtuaaliresurssien, kuten palvelimien, tallennustilan ja verkkotoimintojen, hallintaominaisuudet. IBM PureFlex Systems ja Siemens MedSeries4 on siten selkeästi paras vaihtoehto terveydenhuollon ohjelmistojen toimittamista silmällä pitäen."

- Rex Maughan (Siemens MedSeries4 Chief Architect), Siemens Medical

"IBM PureFlex System -ratkaisua käyttämällä voimme hallita KVM-pohjaisten pilviratkaisujen kaikkia toimintoja ja lisätä virtuaalikoneiden määrää palvelimessa kymmenkertaiseksi. Aiemmin käyttämiimme ympäristöihin verrattuna suorituskyky kasvoi kaksinkertaiseksi. Täysin automatisoidun levykuvien valmistuksen ja käyttöönoton myötä tämä ratkaisu tuo asiakkaittemme käyttöön ennen näkemätöntä ketteryyttä, mikä auttaa heitä hallitsemaan IT-infrastruktuureitaan aiempaa helpommin."

- Marc-Elian Bégin, SixSq:n perustaja

"IBM PureFlex Systems -asiakkaat voivat joustavasti optimoida useita yhtäaikaisia SPSS-kuormituksia yhdeksi integroiduksi järjestelmäksi, joka voi koostua sekä POWER- että x86-suoritinarkkitehtuureista."

- Rich Holada (Vice President), SPSS

"ROC Fraud Management- ja Revenue Assurance -ratkaisut kykenevät hyödyntämään tehokkaasti IBM PureFlex System -ratkaisun yksinkertaista arkkitehtuuria, joten asiakkaat voivat helpommin ja nopeammin ottaa käyttöön väärinkäytösten ehkäisyn hallintaratkaisut. IBM:n PureFlex System sallii asiakkaittemme virittää palvelin- ja tallennusinfrastruktuurinsa parhaalla tavalla ja tuoda erilaiset kuormitukset valmiiksi optimoidussa järjestelmässä ajettaviksi. Subexin ROC Fraud Management- ja ROC Revenue Assurance -ratkaisujen käyttöönotto ja hallinta on tulevaisuudessa yksinkertaista."

- Anuradha (Senior Vice President Engineering), Subex

"SUSEn vahvuudet ovat tärkeisiin tehtäviin soveltuvien tietojenkäsittely-ympäristöjen, integroitujen ratkaisujen ja pilvialustojen kehittäminen, ja nämä ominaisuudet ovat myös IBM:n PureFlex System -ratkaisun vahvuuksia. Tämä synergia sekä molempien yritysten keskittyminen avoimen virtualisoinnin ratkaisujen tarjoamiseen tuo kaiken kokoisten yritysten ulottuville avoimen lähdekoodin ja avoimen virtualisoinnin edut."

- Michael Miller (VP, Global Alliances & Marketing), SUSE

"IBM PureFlex System -ratkaisun ansiosta IT-toimiala voi siirtyä pelkkien IT-komponenttien toimittamisen sijasta toimittamaan älykkäästi integroituvia asiantuntijaratkaisuja, jotka ottavat kaiken hyödyn irti optimoinnista ja automaatiosta. IBM Pure Systems tuo ketteryyttä, pienentää riskejä ja tuo pankkialalle kaivattua ennustettavuutta."

- John Schlesinger (Chief Enterprise Architect), Temenos

"IBM:n PureFlex System parantaa merkittävästi kykyämme tarjota yksi helppokäyttöinen ja helposti hallittava järjestelmä, jota voidaan käyttää kaikkialla yrityksessä. Se tuo asiakkaillemme merkittäviä säästöjä ja muita etuja."

- Kevin Beasley (CIO), Vormittag Associates

"VMware ja IBM ovat tehneet yhteistyötä lähes kaksi vuotta, jotta IBM PureFlex System -järjestelmä olisi toimitusvalmis. VMware-ratkaisun pilvi-infrastruktuuri yhdistettynä esi-integroituun IBM PureFlex System -alustaan yksinkertaistaa infrastruktuuriresurssien asennusta, käyttöönottoa ja hallintaa sekä lisää järjestelmän automaatiotoimintoja. Peruskäyttäjien tietojenkäsittely ja mobiiliratkaisut ovat avoimia innovaatioille, mikä auttaa asiakkaitamme uudistamaan liiketoimintaansa yksinkertaisesti uudistamalla IT-järjestelmänsä."

- Steve Herrod (CTO ja R&D Senior Vice President), VMware

Vastuunrajoituslausekkeet

1 IBM Flex System x240 (768 Gt) verrattuna HP BL 460c Gen8 -ratkaisuun (512 Gt)

2 IBM Flex System Flash yhdistettynä x240-solmuun tukee yhteensä 3,2 Tt:n kapasiteettia verrattuna Dell M610 -ratkaisuun, joka tukee 800 Gt:n kapasiteettia

3 10 gigabitin IBM Flex System Fabric -kytkin (240 Gbit/s) verrattuna HP:n 10 gigabitin kytkimeen (80 Gbit/s)

Contact IBM

IBM SmartCloud -työasemien infrastruktuuri

  • Ota käyttöön joustavat virtuaalityöpöydät, joiden etuja ovat aiempaa suurempi valinnanvapaus ja helpompi hallinta.

Rakenna yrityksellesi oma ja tehokas pilvi-infrastruktuuri jo tänään

  • Itsepalvelu-, automaatio- ja mittaritoiminnot ovat käytettävissä useissa erillisissä heterogeenisissä ympäristöissä IBM SmartCloud Entry -ratkaisun ansiosta.