Pilvitoiminnot Power Systems -ratkaisuissa

Uudet haasteet edellyttävät uusia ratkaisuja

Elämme jännittävää ja haastavaa aikakautta, jolloin IT:stä on tulossa liiketoiminnan uudistumista ja innovointia ajava tekijä. Toimintojen vasteaikojen odotetaan lyhentyvän ja tietojärjestelmille asetetut vaatimukset kasvavat. Organisaatioiden on kyettävä tuottamaan keskeiset IT-toiminnot – analysoida tietoja ja ajaa seuraavan sukupolven sovelluksia – dynaamisesti, tehokkaasti ja suojatusti.

Uudet haasteet samoin kuin uudet mahdollisuudet edellyttävät kokonaan uutta lähestymistapaa.

Power Systems -ratkaisuun perustuva pilvipalvelumalli tuo dynaamista tehokkuutta, joustavuutta ja tietoturvaa. Avoimessa ympäristössä yrityksesi voi tuottaa tietojenkäsittelypalveluita ja kilpailla huomispäivän odotusten mukaisesti jo tänään ja luottaa siihen, että ratkaisu riittää pitkälle tulevaisuuteen.


IBM Power Systems -pilviratkaisut. Mitä sinä haluat tehdä?

Asiakkaiden menestystarinat

 • US Open

  Tietokeskeisen analytiikan ja pilvipalveluiden ansiosta US Open on ainutlaatuinen ja vuorovaikutteinen digitaalinen kokemus.

 • China Railway

  China Railway katsoo tulevaisuuteen siirtyessään pilvipalveluihin ja tarjotessaan IaaS-mallin sisäisten osastojensa käyttöön.

 • Tieto 

  Tieto toimittaa pilvipohjaisia infrastruktuuri palveluna -ratkaisuja

 • Adobe.

  Adobe

  Miten parantaa SAP-sovellusten skaalautuvuutta ja suorituskykyä IBM:n pilviratkaisun avulla.

Contact IBM

 

Seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovellukset mahdollistavat aivan uusia, tehokkaampia toimia koskien liiketoimintatilaisuuksia, uhkakuvia ja tehokkuutta. IBM Power Systems edustaa kehityksen kärkeä – ratkaisuja, joiden avulla näkemysten tuottaminen on nopeampaa analysoitaessa sekä jäsenneltyä että jäsentämätöntä tietoa. Suojatut, joustavat ja avoimet IBM Power Systems -alustat sekä ratkaisut ja palvelut auttavat yrityksiä päihittämään kilpailijansa tuottamalla palveluita nopeammin, erottumaan selkeästi markkinoilla sekä tekemällä hankinnan aiheuttamista operatiivisista kustannuksista investoinnin, joka luo tilaisuuksia uudelle liiketoiminnalle.

IBM Power Systems -laitteisto toimii muutoksen mahdollistajana, kun suuryritykset ja kokonaiset toimialat uudistuvat suurten tietomäärien ja analytiikan räjähdysmäisen kasvun myötä. Power Systems -ratkaisut auttavat organisaatioita tuottamaan nopeammin liiketoiminnan päätöksentekoa tukevia näkemyksiä hyödyntämällä alan johtavaa suorituskykyä, skaalautuvuutta ja virtualisoinnin tuomaa joustavuutta.

IBM Power Systems tuo joustavuutta ja vapautta käyttöjärjestelmän valintaan, jotta yrityksesi voi hyödyntää organisaatioiden toimintatapoja uudistavien seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Olipa palvelimia sitten 1, 2 tai 3 - PowerVM-tekniikan ansiosta ne maksimoivat Power Systems -ratkaisun hyödyt yrityksellesi.

IBM:n integroitu lähestymistapa järjestelmien ja järjestelmäohjelmistojen pinojen samanaikaiseen kehittämiseen on tuottanut alustan, joka tukee seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Nykypäivän lyömättömästi parhaan käyttöasteen, käytettävyyden ja joustavuuden ansiosta voit hyödyntää uusia etuja liiketoiminnassasi.

IBM:n ja sen kumppaneiden ratkaisut hyödyntävät IBM Power Systems -järjestelmän ainutlaatuista rakennetta. Yhdessä järjestelmäohjelmistojen kanssa ratkaisut tukevat seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisuja, jotka mahdollistavat aivan uusia, tehokkaampia toimia koskien liiketoimintatilaisuuksia, uhkakuvia ja tehokkuutta.


Viimeisen viiden vuoden aikana tuhannet asiakkaat ovat siirtyneet IBM Power Systems -ratkaisuihin. Lue, miten Power Systems on auttanut asiakkaitamme tuomalla käyttöön alustan, joka tukee seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Avoin alusta lisää valinnan mahdollisuuksia, tehostaa liiketoiminnan suorituskykyä, vähentää riskejä ja luo perustan kasvulle.

Virtualisointialustan valinta on tärkeä päätös

Yhteisölinkit