PowerPlay

On se vaan hienoa kun järjestelmä pelaa

IBM Power Systems tarjoaa luotettavuutta, energiatehokkuutta ja maailmanluokan suorituskykyä liiketoiminnan kriittisimpiinkin tehtäviin.Skaalaa liiketominnan mukana

Teho, luotettavuus ja laitetason virtualisointi varmistavat, että järjestelmääsi ei synny pullonkauloja. Skaalautuva ja yksinkertainen järjestelmä sitoo vähemmän resursseja ja sitä on helpompi hallita. Seuraukset näkyvät tehokkuutena, tuottavuutena ja kustannussäästöinä.

Tehoa ja energiansäästöä

IBM Power -järjestelmien teho on sekä suorituskykyä että energiatehokkuutta. Pienempi energian kulutus ja vähäisempi jäähdyttämisen tarve tuovat suoria kustannussäästöjä.
Virtualisointi palveluksessasi

Power VM -virtualisoinnin avulla yrityksesi voi yhdistää useampia tehtäviä pienemmälle määrälle palvelimia parantaen käyttöastetta ja vähentäen kustannuksia. Luotettavuuden ja suorituskyvyn maksimoimiseksi niiden virtualisointiominaisuudet on integroitu suoraan laitteistoon.

IBM Power Systems vs. kilpailijat

Totuus on mainoslauseita ihmeellisempi. Poikkea tarkistamassa faktat, joiden vuoksi IBM Power Systems pelaa aina ylivoimapeliä olipa vastassa Oracle/Sun, HP tai Intel.