IBM Power Systems

Power kriittisiinkin tehtäviin

Luotettavuutta, energiatehokkuutta ja maailmanluokan suorituskykyä

IBM Power –palvelimet

Tehoa ja luotettavuutta seitsemännessä sukupolvessa

”Tämä on ollut meillä jo vuosia ja se ei vaan kaadu sitten millään!”

Vertaansa vailla olevaa luotettavuutta

Varmuutensa ja tehokkuutensa vuoksi IBM Power Systems -palvelimet soveltuvat liiketoiminnan kannalta kriittisille ohjelmistolle, kuten toiminnanohjausjärjestelmille ja BI-ohjelmistoille, tietokannoille tai verkkokaupan alustaksi. Power-palvelimet valmistetaan IBM:n omilla tehtailla, 20 vuoden ja seitsemän serverisukupolven kokemuksella.

Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Pienempi energian kulutus ja vähäisempi jäähdyttämisen tarve tuovat suoria kustannussäästöjä. IBM Power -palvelimissa käytetään lukuisia innovatiivisia energiansäästöominaisuuksia, esimerkkeinä POWER7-prosessorien EnergyScaleTM-ominaisuus, joka optimoi laskentatehoa lämpötilan ja kuormituksen mukaan.

Suorituskykyä yrityksen tarpeiden mukaan

IBM Power Systems perustuu innovatiiviselle IBM POWER™ -suoritinteknologialle. Konseptin punaisena lankana on tarjota yritykselle parhaiten sopiva laitteistoarkkitehtuuri – korttipalvelinratkaisuista täysin integroituihin palvelimiin. Liiketoiminnan muutoksiin mukautuvan palvelinarkkitehtuurin päälle voidaan hankkia tarpeiden mukaiset sovellukset ja niiden ajamiseen kulloinkin tarvittavat käyttöjärjestelmät.

Kaikki käyttöjärjestelmät ja laitetason virtualisointi

IBM Power Systems™ -tuotelinja yhdistää entisen IBM System i - ja IBM System p -tuoteperheet tarjoten yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmiin. Lisäksi IBM PowerVM:n laitetason virtualisointi kuuluu kaikkiin Power Systems -palvelimiin. IBM Power Systems -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

IBM i – täydellistä yhteensopivuutta

IBM i -käyttöjärjestelmä POWER™-palvelimella tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, turvallisuuden, web rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

IBM Linux – joustavuutta ja POWER-suorituskykyä

POWER™ palvelimien avulla yrityksesi voi hyödyntää Linuxin joustavuutta samalla, kun se ylläpitää UNIX™-käyttöjärjestelmällä saavuttamaansa korkeaa palvelutasoa. Voit käyttää yhtä tai useampaa luotettavaa ja skaalautuvaa Linux-ympäristöä yhdessä UNIX-käyttöjärjestelmän kanssa.

IBM AIX – hyödynnä UNIX Power Systems -palvelimissa

AIX® on avoimeen lähdekoodiin perustuva käyttöjärjestelmä, jonka avulla voit käyttää haluamiasi sovelluksia haluamillasi palvelimilla. Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa se mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa.