IBM Power Systems - Esittelyssä seuraavan sukupolven Big Data- ja analytiikkaratkaisut. Lisätietoja.

IBM Power Systems

Open innovation to put data to work webcast

 

IBM Power Systems

Open innovation to put data to work webcast

IBM Power Systems

Älykkäämpää bisnesharmoniaa analytiikkaratkaisuin.

IBM Power Systems on löytänyt vertaisensa analytiikasta: kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisut saatavilla nyt Power-järjestelmissä.

 

Älykkäämpää bisnesharmoniaa analytiikkaratkaisuin.


IBM Power Systems on löytänyt vertaisensa analytiikasta: kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisut saatavilla nyt Power-järjestelmissä.

IBM Power Systems

Nykyaikainen virtualisoitu kuormitus: UNIX ja x86 vertailussa

Hankinnan ja omistamisen kokonaiskustannusten vertailu

 

Nykyaikainen virtualisoitu kuormitus: UNIX ja x86 vertailussa

Hankinnan ja omistamisen kokonaiskustannusten vertailu


Seuraavan sukupolven Big Data- ja analytiikkasovellukset (US) sekä kognitiivinen tietojenkäsittely avaavat aivan uusia näkökulmia liiketoimintatilaisuuksiin, uhkakuviin ja kustannustehokkuuteen. Niiden avulla voit löytää uusia liiketoiminta-alueita, kehittää räätälöityjä asiakaskokemuksia kuten henkilökohtaisen terveydenhuollon sovelluksia, ja parantaa asuinympäristöjen laatua. Power Systems on rakennettu avoimeksi alustaksi (US), joka hyödyntää standardinmukaisia Linux-, AIX- ja IBM i -ratkaisuja. Se tuo joustavuutta ja valinnanvapautta kaikenkokoisiin organisaatioihin, jotka haluavat muuttaa massiiviset määrät raakatietoa käytännöllisiksi, liiketoimintaa tukeviksi näkemyksiksi.

Esittelyssä

Tietoja palveluistamme:

AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Lisätietoja Power Systems -ratkaisuista

Seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovellukset mahdollistavat aivan uusia, tehokkaampia toimia koskien liiketoimintatilaisuuksia, uhkakuvia ja tehokkuutta. IBM Power Systems edustaa kehityksen kärkeä – ratkaisuja, joiden avulla näkemysten tuottaminen on nopeampaa analysoitaessa sekä jäsenneltyä että jäsentämätöntä tietoa. Suojatut, joustavat ja avoimet IBM Power Systems -alustat sekä ratkaisut ja palvelut auttavat yrityksiä päihittämään kilpailijansa tuottamalla palveluita nopeammin, erottumaan selkeästi markkinoilla sekä tekemällä hankinnan aiheuttamista operatiivisista kustannuksista investoinnin, joka luo tilaisuuksia uudelle liiketoiminnalle.

IBM Power Systems -laitteisto toimii muutoksen mahdollistajana, kun suuryritykset ja kokonaiset toimialat uudistuvat suurten tietomäärien ja analytiikan räjähdysmäisen kasvun myötä. Power Systems -ratkaisut auttavat organisaatioita tuottamaan nopeammin liiketoiminnan päätöksentekoa tukevia näkemyksiä hyödyntämällä alan johtavaa suorituskykyä, skaalautuvuutta ja virtualisoinnin tuomaa joustavuutta.

IBM Power Systems tuo joustavuutta ja vapautta käyttöjärjestelmän valintaan, jotta yrityksesi voi hyödyntää organisaatioiden toimintatapoja uudistavien seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Olipa palvelimia sitten 1, 2 tai 3 - PowerVM-tekniikan ansiosta ne maksimoivat Power Systems -ratkaisun hyödyt yrityksellesi.

IBM:n integroitu lähestymistapa järjestelmien ja järjestelmäohjelmistojen pinojen samanaikaiseen kehittämiseen on tuottanut alustan, joka tukee seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Nykypäivän lyömättömästi parhaan käyttöasteen, käytettävyyden ja joustavuuden ansiosta voit hyödyntää uusia etuja liiketoiminnassasi.

IBM:n ja sen kumppaneiden ratkaisut hyödyntävät IBM Power Systems -järjestelmän ainutlaatuista rakennetta. Yhdessä järjestelmäohjelmistojen kanssa ratkaisut tukevat seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn ratkaisuja, jotka mahdollistavat aivan uusia, tehokkaampia toimia koskien liiketoimintatilaisuuksia, uhkakuvia ja tehokkuutta.


Viimeisen viiden vuoden aikana tuhannet asiakkaat ovat siirtyneet IBM Power Systems -ratkaisuihin. Lue, miten Power Systems on auttanut asiakkaitamme tuomalla käyttöön alustan, joka tukee seuraavan sukupolven suurten tietomäärien käsittelyn, analytiikan ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn sovelluksia. Avoin alusta lisää valinnan mahdollisuuksia, tehostaa liiketoiminnan suorituskykyä, vähentää riskejä ja luo perustan kasvulle.

Power Systems -tapahtumat


Seuraa asiantuntijoita

Yhteisöyhteydet

Elisabeth Stahl

Tekninen päästrategi, suorituskyvyn markkinointi

Elisabeth Stahl on IBM:n järjestelmä- ja tekniikkaryhmän tekninen päästrategi, joka vastaa suorituskyvyn markkinoinnista. Hän on työskennellyt järjestelmien suorituskyvyn parissa yli 25 vuotta.


Elisabethin blogi: benchmarkingblog

Tämä blogi on tarkoitettu järjestelmien suorituskykyyn ja benchmark-analyysiin liittyvien ideoiden vapaaseen vaihtamiseen. Elisabeth kirjoittaa myös IBM developerWorks -blogiin - Benchmarking and systems performance.


Muita tapoja olla yhteydessä Elizabethiin


Elisabethin suosittelemia resursseja


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.

Steve Will

Pääarkkitehti: IBM i -käyttöjärjestelmä

Steve Will

Steve on satojentuhansien Power Systems -järjestelmien asiakasyritysten käyttämän IBM i -käyttöjärjestelmän pääarkkitehti. Hän esiintyy usein asiakastapahtumissa, kerää vaatimuksia asiakkaiden neuvontaryhmiltä ja työskentelee sekä IBM:n että ulkopuolisten tahojen ammattilaisten kanssa tulevaisuuden tekniikoiden parissa.


Steven blogi: You and i

Tässä blogissa käsitellään IBM i -ympäristöön liittyviä aiheita, kuten strategiaamme, arkkitehtuurin hyötyjä, ilmoituksia sekä uutisia. Sen avulla laaja ja innokas IBM i -asiakaskunta voi vastata, keskustella ilmoituksistamme ja tehdä blogista todella vuorovaikutteisen IBM i -yhteisön.

Muita tapoja olla yhteydessä Steveen


Steven suosittelemia resursseja


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member, IBM Linux Technology Center

Jeff Scheel

Jeff Scheel (Senior Technical Staff Member, IBM Linux Technology Center) työskentelee PowerLinux-pääarkkitehtina. Jeff päättää IBM:n PowerLinux-tekniikkaan tekemistä investoinneista ja ratkaisee IBM Power Systems -järjestelmiin ja PowerLinux-palvelimiin liittyviä Linux-ongelmia asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.


Jeffin blogi: The PowerLinux Community

Jeff kirjoittaa usein artikkeleita developerWorks-sivuston PowerLinux-yhteisöblogiin, jossa hän vastaa usein esitettyihin kysymyksiin ja jakaa näkemyksiään matkoiltaan ja käyttäjien kanssa käymistään keskusteluista. Jeff myös kertoo, mitkä tuotteet ovat parhaiten käyttäjille sopivia, ja osaa neuvoa teknisissä kysymyksissä. Liity yhteisöön, seuraa sen tapahtumia ja pidä yhteyttä muihin PowerLinux-yhteisön jäseniin.

Muita tapoja olla yhteydessä JeffiinJeffin suosittelemia resursseja


* Muissa kuin IBM:n sivustoissa esitetyt tiedot ovat IBM:stä riippumattomia eivätkä välttämättä edusta IBM:n kantaa, strategiaa tai mielipiteitä.