Varmista tietojen vaivaton tallennus myös tulevaisuudessa

Varaudu tulevaisuuden tarpeisiin optimoidun tallennusratkaisun avulla.

Tietojen tallentaminen ja niiden hyödyntäminen on tärkeää kaikissa organisaatioissa. Kuitenkin organisaatioiden tallentaman tiedon määrä kasvaa jatkuvasti samalla, kun levyjärjestelmien käyttöasteet ovat usein niinkin alhaisia kuin 20 prosenttia1. Tallennusjärjestelmien tehokkuuden parantaminen niitä modernisoimalla on elintärkeää, jotta yritykset hyödyntävät mahdollisimman tehokkaasti kaiken tietotekniikalle budjetoidun rahan. Oikein valitun tallennusjärjestelmän avulla yritykset voivat muuttaa kerätyt tiedot strategiseksi voimavaraksi.

Video: Dan Galvan (00:01:27)

Katso, miten IBM on auttanut tuhansia asiakkaita analysoimaan ja hallitsemaan jatkuvasti kasvavaa tietovyöryä

Tietojen siirtäminen IBM-järjestelmään on yksinkertaista ja tehokasta, eikä se keskeytä palvelun käyttöä. Uuden tekniikan kuten tietojen pakkauksen avulla saavutetaan reaaliaikaiset toiminnot, läpinäkyvyys sekä yksinkertainen ja korkea käytettävyys, joiden ansiosta yrityksen tallennusjärjestelmän tehokkuus nousee aivan uudelle tasolle.

Varaudu yrityksessäsi tulevaan tehokkaan ja skaalautuvan IBM-tallennusratkaisun avulla.


Siirtymistä helpottavia työkaluja


Valitse seuraavista tietojen eheyden varmistusvaihtoehdoista:


Tallennusjärjestelmien virtualisointi Tallennusjärjestelmien tehostaminen laitteistoa uudistamalla

Tämän päivän haasteita, joita organisaatiot kohtaavat, ovat lisääntyvä järjestelmien monimutkaisuus ja jatkuva tiedon määrän kasvu. Tuhannet yritykset kaikkialla maailmassa ovat löytäneet ratkaisun ongelmiin tallennusjärjestelmien virtualisoinnista IBM Storwize V7000 -ratkaisun avulla. Hyödy keskitason levyjärjestelmissä ennennäkemättömistä eduista: parhaasta suorituskyvystä, parantuneesta luotettavuudesta, kehittyneistä toiminnoista ja erittäin hyvin skaalautuvasta kapasiteetista.

Tiedon määrän jatkuva kasvu tuo näkyviin monia tietotekniikan haasteita: kasvavat kustannukset, epäsuhtaiset budjetit ja alati kasvavat käyttäjien odotukset. Me IBM:ssä näemme kuitenkin haasteissa myös tilaisuuden. Tallennusjärjestelmien infrastruktuurin yksinkertaistaminen on tehtävä, jossa IBM voi auttaa yritystä saamaan enemmän liiketoimintahyötyä tallennetuista tiedoista.

Contact IBM

Tallennusjärjestelmän tehokkuuden laskin

Selvitä, miten voit optimoida yrityksen tallennusympäristön ja pienentää tietojen tallentamisesta aiheutuvia kustannuksia

Esittelyssä asiantuntijamme

  • IBM:n asiantuntija neuvoo IBM:n tallennuslaitteistoja ja tallennusohjelmistoratkaisuja koskevissa ratkaisuissa

Tony Pearson

IT-tallennusratkaisuneuvoja

Tony Pearson käsittelee tallennukseen liittyviä aiheita, jotka koskevat koko System Storage -tuotelinjaa sekä monenlaisia Tivoli-tallennusohjelmistotuotteita.
Lisäksi hän vetää asiakastyöpajoja, jotka auttavat suunnittelemaan strategisesti IBM:n tallennusjärjestelmien hallintaohjelmistojen, laitteistojen ja virtualisointituotteiden integroituja kokonaisuuksia. Hän on kirjoittanut kirjan Inside System Storage: Volume I.*


Tonyn blogi - Inside System Storage (US)

Tämä blogi on tarkoitettu tallennusjärjestelmien ja -verkkojen laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin liittyvien ideoiden vapaaseen vaihtamiseen.Networking World -lehti valitsi sen yhdeksi parhaaksi vuoden 2006 tallennusalan blogiksi. Se on julkaistu myös kirjana nimellä Inside System Storage: Volume I. Kirjan voi tilata kovakantisena or pehmeäkantisena versiona.


Muita tapoja olla yhteydessä Tonyyn

Kokonaisvaltainen järjestelmä