Yksinkertaistettu virtualisoinnin ja
pilvipalvelujen käyttöönotto
IBM System x -palvelimet ja -ratkaisut


Intel Inside Xeon Pilvipalvelut ja virtualisointi voivat auttaa suuresti parantamaan IT-ympäristön tuottavuutta ja palvelutasoa. Näiden ratkaisujen löytäminen, käyttöönotto ja hallinta voi kuitenkin olla monimutkaista. Kasvavat yritykset tarvitsevat toimivaksi todettuja ja testattuja ratkaisuja, jotka on määritetty ja hinnoiteltu yrityksen tarpeiden mukaan.

Uusimpia Intel Xeon -suorittimia hyödyntävät IBM System x M4 Express -palvelimet tuottavat ihanteellisen suorituskyvyn sekä muisti- ja verkko-ominaisuuksia virtualisoitujen kuormitusten käsittelyyn. IBM:n virtualisointi- ja pilvipalveluratkaisut on integroitu näihin palvelimiin, jotka voivat auttaa yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan käyttöönottoa.

IBM:n hiljattain saavuttama kautta aikain ensimmäinen x86-virtualisoitu TPC-C Benchmark, jossa IBM:n ratkaisun tapahtumakohtaiset kustannukset olivat pienemmät kuin koskaan1 (US), osoittaa, että nämä ratkaisut ovat toimivia ja kustannustehokkaita. Tätä pilvipalvelu- ja virtualisointiratkaisujen kattavaa valikoimaa tukevat myös IBM:n asiantuntevat yhteistyökumppanit, jotka voivat toimittaa juuri omiin liiketoimintatarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Pyydä omalta yhteistyökumppaniltasi lisätietoja näistä ratkaisuista:

IBM:n pilvipalveluratkaisut (US)

IBM:n virtuaalityöasemaratkaisut (US)


IBM System x3650 M4 Express (US)

1.412 euroa
TAI 57,00 $/KK 36 KUUKAUDEN AJAN2 (US)

7915-EHU
Määritykset:

Osanumero: 7915-EHU
Määritykset:


IBM System x3550 M4 Express (US)

1.224 euroa
TAI 51,00 $/KK 36 KUUKAUDEN AJAN2 (US)

Osanumero: 7914-EGU
Määritykset:

Osanumero: 7914-EGU
Määritykset:


Contact IBM

Express Seller -tarjoukset

Tutustu tarjouksiimme

Pre-Sales Advisor Tool

Pre-Sales Advisor Tool

Helpoin tapa valita, konfiguroida ja ostaa IBM-laitteistotuotteita.

IBM Global Financing