Tehokas, siksi edullinen

Esittelyssä IBM Storwize V3700

Jatkuva tietojen määrän kasvu edellyttää tallennusjärjestelmää, joka osaa hallita tietoja älykkäästi. Siksi IBM esittelee tehokkaan ja edullisen Smarter Storage -ratkaisun: IBM Storwize V3700 pienille ja keskisuurille yrityksille. Kehittyneen tekniikan, kuten sisäisen virtualisoinnin, pienen resurssitarpeen, häiriöttömän järjestelmän käyttöön siirtymisen sekä helppokäyttöisten hallintatyökalujen ansiosta voit vihdoin hallita tehokkaasti räjähdysmäistä tietojen määrän kasvua.IBM Storwize V3700

Suojattu tietojen varmistuskopiointi on ehdottoman tärkeää jokaiselle yritykselle. Siksi IBM tarjoaa myös edullisia nauhavarmistustuotteita, jotka on suunniteltu liiketoiminnan kannalta tärkeiden tietojen helppoon varmistuskopiointiin ja suojaukseen.

IBM System Storage TS2900 Tape Autoloader Express

IBM Storwize V3700 (US)

4.815 euroa ei sis. alv:tä

Specifications:

Disclaimer

1 LTO Ultrium -kasettien kapasiteetti on tietotekniikka-alan yleisesti hyväksytty tapa mitata kapasiteettia. LTO 5 -tekniikan pakattujen tietojen enimmäiskapasiteetti on 3 Tt ja LTO 6 -tekniikan pakattujen tietojen enimmäiskapasiteetti on 6,25 Tt. Tämä tarkoittaa, että LTO 6 -tekniikan kapasiteetti on yli kaksinkertainen verrattuna LTO 5 -tekniikkaan.
http://www.lto.org/technology/roadmap.html

2 LTO 5 -tekniikan tiedonsiirtonopeus on 280 Mt/s, LTO 6 -tekniikan tiedonsiirtonopeus on 400 Mt/s. Tämä tarkoittaa, että LTO 6 on 42,8 % nopeampi kuin LTO 5.
http://www.lto.org/technology/roadmap.html

3 LTO Ultrium -kasettien kapasiteetti on tietotekniikka-alan yleisesti hyväksytty tapa mitata kapasiteettia. LTO 5 -tekniikan pakattujen tietojen enimmäiskapasiteetti on 3 Tt ja LTO 6 -tekniikan pakattujen tietojen enimmäiskapasiteetti on 6,25 Tt. Tämä tarkoittaa, että LTO 6 -tekniikan kapasiteetti on yli kaksinkertainen verrattuna LTO 5 -tekniikkaan.
http://www.lto.org/technology/roadmap.html

4 Maailmanlaajuiset rahoitusratkaisut tarjoaa IBM Credit LLC Yhdysvalloissa ja muut IBM:n tytäryhtiöt ja yksiköt muualla maailmassa myönteisen luottopäätöksen saaneille yritys- ja julkishallinnon asiakkaille. Esitetyt kuukausierät ovat esimerkkejä. Todelliset kuukausierät voivat vaihdella rahoitettavan summan ja muiden tekijöiden mukaan. Vuokrahinta on käypään markkina-arvoon perustuva vuokrahinta, joka maksetaan 36 kuukausierässä. Tarjouksiin voi kohdistua muita rajoituksia. Hintoja ja tarjousehtoja voidaan muuttaa tai niiden voimassaoloa pidentää tai lyhentää ilman eri ilmoitusta.

IBM:n laitteistot on valmistettu uusista tai sekä uusista että käyttökelpoisista käytetyistä osista. Normaalit takuuehdot pätevät molemmissa tapauksissa. Tuotteiden takuuehdot ovat nähtävänä Internet-osoitteessa http://www.ibm.com/servers/support/machine_warranties. IBM ei myönnä takuita muiden toimittajien tuotteille tai palveluille. IBM, IBM-logo, Express, Storwize, System Storage ja System x ovat International Business Machines Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa. Täydellinen luettelo IBM:n tavaramerkeistä on Internet-osoitteessa www.ibm.com/legal/copytrade.shtml (US). Muut tuotteet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikkia hintoja ja kustannussäästöarvioita voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta, tai ne voivat vaihdella kokoonpanon mukaan. Esimerkkihinnat perustuvat IBM:n arvioituihin vähittäismyyntihintoihin 27.12.2012 eivätkä ne välttämättä sisällä tallennusjärjestelmää, kiintolevyjä, käyttöjärjestelmää tai muita ominaisuuksia. Jälleenmyyjien hinnat ja asiakkaiden hyödynnettävissä olevat säästöt voivat vaihdella. Tuotteita on rajoitettu määrä. Tämä asiakirja on tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa voimassa olevien tarjousten yhteydessä. Tässä asiakirjassa mainittuja IBM:n tuotteita, ohjelmia tai palveluita ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Ota yhteyttä IBM:n edustajaan tai IBM:n kumppaniin alueesi voimassa olevien hintojen tarkistamiseksi. ©2012 IBM Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.

Contact IBM

Express Seller -tarjoukset

Tutustu tarjouksiimme

 

Pre-Sales Advisor Tool

Pre-Sales Advisor Tool

Helpoin tapa valita, konfiguroida ja ostaa IBM-laitteistotuotteita.

IBM Global Financing