Skab bedre kundeoplevelser med zEnterprise. Annoncering af nye system- og løsningsprodukter til opbygning af cloud, analyser, mobile enheder og sikkerhedsfordele. Få mere at vide om de nyeste zEnterprise-produkter

IBM Mainframe50

Mainframen er fremskridtets maskine
 

IBM Mainframe50

Mainframen er fremskridtets maskine


Enterprise IT-strategi for
den digitale æra

Annoncering af nye zEnterprise-produkter

 

Enterprise IT-strategi for den digitale æra

Se nye og forbedrede produkter


Enterprise-systemkompetencer til Smarter Planet

IBM har indgået partnerskab med højere læreranstalter og kunder rundt omkring i hele verden for at forberede de studerende på avancerede karrierer inden for teknologi

 

Enterprise-systemkompetencer til Smarter Planet

IBM har indgået partnerskab med højere læreranstalter og kunder rundt omkring i hele verden for at forberede de studerende på avancerede karrierer inden for teknology

Hvorfor vælge System z-mainframes

Med mainframeservere og løsninger fra IBM System z er det nemt at integrere driftsdata med analyser og aktivere brugen af cloud i et sikkert miljø, samtidig med at der genereres løbende besparelser og fordele. System z-fordele (US).


Lær at håndtere mainframen

IBM

De bedste kollegieprogrammører konkurrerer i IBM's første verdensomspændende Master the Mainframe Championship

Find det bedste valg til Linux-clouds

Robert Frances Group fortæller, hvordan de samlede IT-omkostninger kan reduceres med op til 50 % med IBM Enterprise Linux Server.

Det tilbyder vi

Løsninger

Analyse og whitepapers

Spotlight

Videogalleri

Se videoen

IBM Mainframe: Gør det ekstraordinære muligt

Se videoen

Generation z – den nye bølge af innovatorer, der tager udgangspunkt i mainframen

Se videoen

Branchens førende aktører innoverer ved hjælp af IBM System z

Se videoen

IBM zIQ – kan der gå fem minutter, uden at der bruges en mainframe?

Se videoen

SinfoniaRx øger vækst med Enterprise Linux Server

Se videoen

Enterprise Linux Server og IBM Wave for z/VM leverer forenklet IT-styring

se videoen

Whitecube og zEnterprise: Forbedring af kundeoplevelsen

Se videoen

En brasiliansk virksomhed indfører IBM System z til håndtering af hurtig virksomhedsvækst

Se videoen.

Få mere at vide om de fordele, zEnterprise kan give din virksomhed.

Se videoen.

System z-eksperten Christy Joy Shroeder diskuterer funktionerne i det nye zBC12

Se videoen.

IBM System z-ledere diskuterer fordelene ved zEnterprise

Se videoen.

IBM zEnterprise: Succes i 2012 førte til kæmpe succes i 2013

Se videoen.

Video om forretningsfordele med IBM zEnterprise EC12

Se videoen.

Honolulu installerer privat cloud på Linux

Flere analyserapporter

Clabby Analytics: "The IBM zEnterprise EC12: A Technology/Strategy Review" (PDF, 403KB)

Brancheanalytiker Joe Clabby ser på den nye IBM zEnterprise EC12 ud fra et teknologisk, strategisk og prismæssigt synspunkt.

Forrester: Private cloud and mainframe (US)

Hybridinfrastruktur giver driftssikkerhed og sikkerhedGartner: Follow a Multistep Process for Deciding Whether a Migration Off the Mainframe Is Warranted

Læs Gartners analyse af nøglefaktorer, der skal overvejes, når migration væk fra mainframen skal vurderes.

IBM’s Mainframe: Still Going Strong After All These Years (PDF, 282KB)

I denne rapport af Mesabi Group-analytikeren David Hill gennemgås den fortsatte relevans af IBM zEnterprise og fordelen ved IBM DB2 Analytics Accelerator for z/OS.

Independent Assessment: zEnterprise BladeCenter Extension (zBX): the Case for Adopting Hybrid Computing (PDF, 517KB)

Denne rapport af Independent Assessment-analytikeren Alan Radding beskriver processen og fordelene ved hybridcomputing med IBM zEnterprise og zEnterprise BladeCenter Extension(zBX).

ITIC: IBM zEnterprise EC12 Servers Deliver Near-Flawless Reliability, Security (PDF, 251KB)

ITIC rapporterer, at zEC12 giver klienter den databehandlingskraft, ydeevne og næsten fejlfrie driftssikkerhed og sikkerhed, som er nødvendig ved de fleste krævende systembelastninger.

Contact IBM


Arrangementer og webudsendelserKommunikér med System z-eksperter

Kommunikér med IBM System z

Udtalelser fra fællesskabet

".I denne System z-annonceringscyklus er IBM fremkommet med adskillige dristige udtalelser, ikke kun vedrørende det nye basissystem, zBC12, men også med mange generelle forbedringer, der markant giver zEnterprise-porteføljen mulighed for at håndtere de udfordringer, som moderne virksomheder står over for, når de skal tilpasse sig nye kundeaktiviteter. Mange af disse forbedringer leveres via den nye z/OS Version 2.1."

- Mike Kahn,
Administrerende direktør i The Clipper Group

"Vi bruger de mange sikkerhedskomponenter i zEnterprise til at reducere virksomhedens generelle risiko. Kryptering på zEnterprise er f.eks. kritisk for virksomhedens succes, så vi kan beskytte kundernes personlige oplysninger, der ligger på vores mainframe, og mens de udveksles med andre parter med henblik på behandling".

- Todd Handel
direktør for IT-strategi og -arkitektur,
SC Data Center,
Colony Brands

"Ved at bruge Linux og IBM z/VM-styresystemet på IBM System z har byen skabt et tilpasset cloud-miljø, der giver en skalérbar og sikker selvbetjeningsplatform, hvor medarbejdere kan udvikle open source-applikationer. Cloud-arkitekturen har desuden givet offentligheden mulighed for at oprette og implementere applikationer, der fokuserer på borgerne."

- Gordon Bruce,
IT-chef i Honolulus
informationsteknologiske afdeling

"Vi udviklede vores analysemiljø til produktionsaktiviteter på System z inden for 11 dage, og det gav os en effektiv platform, som sikrer den fleksibilitet, tilgængelighed og driftssikkerhed, som vores brugere kræver. Det tog os sædvanligvis måneder at oprette en ny Cognos-server, og nu det tager det bare et par timer."

- Adrienne DiPrima,
chef for strategisk teknologisk support, Miami Dade

"RFG mener, at det nye IBM zEnterprise BC12-system bør anses for at være en disruptiv teknologi til mellemstore virksomheder og derover. Brug af zBC12 som virksomhedens dataserver kan reducere driftsomkostninger med 50 % og samtidig fungere som en enkelt datakilde, så virksomhederne kan generere bedre kundeoplevelser og forbedre datakvaliteten."

- Cal Braunstein,
Bestyrelsesformand og administrerende direktør i Robert Frances Group

"Det nye IBM zEnterprise EC12 demonstrerer alle de større System z-differentieringer: kraftfuld databehandling, avanceret driftssikkerhed, tilgængelighed og brugbarhed, forbedret sikkerhed, effektivitet i stor skala, og, hvad der er vigtigst, mulighed for at køre optimalt og administrere en lang række systembelastninger på tværs af System z og heterogene miljøer"."

- Joe Clabby,
Direktør, Clabby Analytics

"Vores to mainframes hoster 100 virtuelle servere og erstatter mindst 50 underudnyttede x86-computere....det vil i sidste ende betyde, at skatteydernes penge anvendes på en bedre måde".

- Tim Simpson,
leder af IT-support, byrådet i Dundee

"Værdien af et informationssystem ligger i, hvor effektivt og omkostningseffektivt det er i stand til at håndtere systembelastninger. Med IBM's nye softwareforbedringer inden for analyse, mobil IT, cloud og sikkerhed og med IBM's nye prisreducerede zEnterprise BC12 leverer IBM et af de mest effektive og omkostningseffektive informationssystemmiljøer i branchen."

- Joe Clabby,
Direktør, Clabby Analytics

I nyhederne

Willie Favero

Ledende, certificeret IT-specialist, DB2 til z/OS

Willie Favero

Willie Favero er p.t. ledende certificeret specialist inden for IT-softwarerådgivning og arbejder sammen med Data Warehouse for System z Swat-teamet på IBM's Silicon Valley Lab. *


Getting the Most out of DB2 for z/OS and System z

Denne blog er til åben udveksling af ideer vedrørende implementering af systembelastninger på DB2 til z/OS


Andre måder at komme i kontakt med Willie på


* Indlæg på andre websteder end IBM's er uafhængige af IBM og repræsenterer ikke nødvendigvis IBM's holdninger, strategier eller meninger.

Roland Seiffert

IBM System z-baserede løsninger optimeret til systembelastninger
IBM Systems Optimization Competency Center

Roland Seiffert

Roland er teknisk leder af Böblingen, den tyske division af en ny IBM-virksomhed med navnet Systems Optimization Competency Center. Han er fokuseret på at udbrede IBM System z-strategien til virksomhedsanalyse via optimeret integration.

Roland var for nylig del af det centrale zEnterprise-designteam og fungerede som arkitekt for hypervisorintegration og -styring for zBX-integrerede systemer. Han har også været førende arkitekt bag hybridteknologier til Linux på System z – med fokus på udnyttelse af heterogene og host-/optimeringsstrukturer i hybride systembelastninger. *


Andre måder at komme i kontakt med Roland på


* Indlæg på andre websteder end IBM's er uafhængige af IBM og repræsenterer ikke nødvendigvis IBM's holdninger, strategier eller meninger.