IBM System x

Ny form for forventninger


IBM udvider partnerskab med Lenovo.

Driv din virksomhed fremad

IBM System x x86-servere understøtter Microsoft Windows, Linux og virtualisering. System x-servere er intelligente systemer, som er designet til at reducere omkostningerne og kompleksiteten. Hold applikationerne kørende, og maksimér virksomhedens budget med x86-servere fra IBM System x. Få mere at vide her (US)

IBM X6-servere: Hurtige. Fleksible. Robuste.

Op til 100 % større effektivitet med lavere anskaffelsesomkostninger.

IBM X6 og SAP HANA | 20. marts
 

x86

Få mere at vide om, hvorfor IBM X6-servere + SAP HANA er en af branchens bedste analyseløsninger.

System x: Det tilbyder vi

Spotlights

Vidste du det ...

Mød eksperterne

Udtalelser fra fællesskabet

"IBM's næste generation af EXA-teknologi - X6 - er imponerende. Hos JN Data forventer vi at forbedre konsolideringssatserne op til 2X og øge ydeevnen i vores virtuelle maskiner ved at udnytte fordelene ved denne nye platform. Vi ser desuden frem til at finde ud af, hvilke andre fordele de nye Flash DIMM-enheder kan levere i vores VMware-miljø".

– Søren Vestergaard Sørensen,
Afdelingsleder, JN Data

"IBM's Enterprise X-Architecture har altid udviklet sig på måder, der har komplementeret Intels Xeon-løsninger og hjulpet kunderne til at maksimere ydeevnen og værdien af deres horisontalt skalerede IT-investeringer. Den nyeste EXA-generation, IBM X6, tager disse synergier og fordele videre frem og vil uden tvivl sikre, at virksomhedens System x-løsninger fortsat har en førerposition".

– Charles King, Pund-IT

"IBM's X6-arkitektur er et kæmpe skridt fremad for x86-systemer. Med den enorme udvidelse af hukommelse kan x86-servere nu udfordre andre servere på markedet for in-memory og databaseintensive computere".

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"Takket være vores IBM Systems-løsning til SAP HANA på IBM System x kan vi tilbyde vores kunder den meget tilgængelige service med høj ydeevne, som de har brug for til at kunne opfylde deres forretningsmæssige mål".

- Dr. Luke Winckelmann, Lead SAP HANA Expert and Customer Service Manager, itelligence AG

"IBM SmartCloud Entry på System x leverer alle de nødvendige funktioner til den private cloud", siger Karaca. "Det er ganske omkostningseffektivt at starte med denne løsning, fordi den meget hurtigt er oppe at køre og virker perfekt. Det er desuden nemt at skalere miljøet til at rumme fremtidig vækst via tilføjelse af nye servere efter behov".

- Mehmet Selçuk Karaca, consultant, Türk Telekom

"Ved at konfigurere vores System x3850-servere og XIV-storage som en privat cloud med VMware kan vi hurtigt udvikle applikationer, der understøtter alternative leveringskanaler, f.eks. bankserviceydelser via mobil og internet, som vi har brug for til at forbedre vores konkurrencedygtighed og vinde nye kunder".

- Tunç Bergsan, CIO, Anadolubank

"Takket være IBM System x3690 X5-serveren, der driver vores private cloud, har vi øget ydeevnen i vores ERP-platform med 80 procent sammenlignet med vores tidligere infrastruktur – det betyder, at vi kan tilbyde transparente faktureringsserviceydeler til en markant større kundebase."

- Jens Stougaard Frederiksen, IT Manager, Verdo A/S

"Med System x-servere er vores løbende omkostninger til hardware og netværk reduceret med ca. 50 procent, og vi har nu en væsentligt stærkere og mere fleksibel platform, vi kan basere vores fremtidige virksomhed på".

- Damir Mujic, grundlægger og administrerende direktør, Avalon

"Vi har opnået omkostningsbesparelser inden for en række områder, siden vi flyttede over i et virtualiseret servermiljø på IBM System x...Færre fysiske servere har givet en betydelig nedbringelse af omkostninger til softwarelicenser og sparer desuden på udgifter til administration og energiforbrug".

- Marcello Fonseca Ribeiro, IT and Telecoms Manager, Start Química

Phil Horwitz

IBM System x-Based Workload-Optimized Systems and Big Data Technical Lead

Andre måder at komme i kontakt med Phil på:

Phil anbefaler også:

Cliff Kinard

Social Media Strategist & Sr. Marketing Manager

Cliff Kinard Cliff er en af de nye "intraprenører" hos IBM, og Cliff var digital...dengang digital hverken var cool eller profitabelt. I dag er han med til at genopfinde marketingtilgangen for IBM System x-serverteamets aktiviteter på sociale medier og internettet, som skal engagere kunderne på hardwaremarkedet for x86-, Intel- og AMD-servere.

Cliffs blog:

Cliffs blog er en åben diskussion om ideer vedrørende IBM System- x and BladeCenter-servere, hvor eksperter inden for flere områder kommer med input om mange emner: virtualisering, VMware, netværk, systemadministration, Linux... for bare at nævne nogle få.

Andre måder at komme i forbindelse med Cliff på:

Cliff anbefaler også:

Dave Willoughby

IBM System x-Based Workload-Optimized Solutions Senior Technical Member

Andre måder at komme i kontakt med Dave på:

Dave anbefaler også:

Randall Lundin

Worldwide Product Marketing, High End System x

Randall Lundin Randy administrerer IBM WW x86-servere med 4 sokler fra et produktstyrings- og produktmarketingperspektiv. Han støtter tanken om, at de eksisterende servere med 4 sokler skal være med til at opnå markedssucces. Han definerer og styrer desuden opbygningen af produkter til den fremtidige køreplan.

Kom i kontakt med Randy:

Kontakt Lenovo for x86-baserede systemer

Lenovo overtager IBM x86-systemer

Disse IBM x86-produkter er nu Lenovo-produkter i Danmark og andre lande. IBM vil opdatere x86-relateret indhold på ibm.com, indtil de er migreret til Lenovo. I løbet af overgangen skal du udskifte referencer til IBM i forbindelse med overgangsprodukterne som referencer til Lenovo.

lenovo FOR THOSE WHO DO.

Køb online

Videoer

IBM X6-sammenfatning

VP og Business Line Executive, Alex Yost, beskriver den proces, der førte til annonceringen af X6.

IBM X6: Hurtig. Fleksibel. Robust

Se denne whiteboardanimation for at få et hurtigt overblik over IBM X6.

IBM X6-porteføljeoversigt

Se, hvordan IBM X6-servere leverer innovation, der giver forretningsmæssige fordele.

Om Intel og IBM X6

Shannon Poulin fra Intel har en detaljeret beretning om fælles innovation, der vedvarende har leveret førsteklasses infrastruktur til datacentre.

Om SAP og IBM X6

Kyle Garman fra SAP taler om X6-teknologi, og hvordan IBM og SAP sammen leverer førsteklasses løsninger.

Om VMware og IBM X6

Sanjay Katyal fra VMware diskuterer, hvordan IBM X6 + VMware-teknologien giver en virtuel infrastruktur i virksomhedsklassen.

Arrangementer og webudsendelser

 • IBM X6 og SAP HANA | 20. marts

  Få mere at vide om, hvorfor IBM X6-servere + SAP HANA er en af branchens bedste analyseløsninger.

 • Edge 2014

  Edge2014 | 19. til 23. maj

  Den førende begivenhed inden for innovation af infrastruktur

 • IBM X6-webudsendelse

  Deltag sammen med IBM og Intel, når de deler flere detaljer om IBM X6-skalérbare servere.

 • Giv virksomhedens IT-infrastruktur et gennembrud

  Innovation af infrastruktur

Kommunikér med IBM System x

Relaterede links