IBM Systems Lab Services and Training

Dybdegående kompetencer styrker kundetilfredsheden og den tekniske effektivitet - resultatet er intelligent IT

Dybdegående, tekniske kompetencer og omfattende erfaring med uddannelse kan være med til at forbedre din virksomheds serviceydelser, reducere omkostningerne og administrere risici bedre

IBM har en vision for, hvordan vi kan forbedre den måde, verden fungerer på – hvordan hvert menneske, hver virksomhed, organisation, regering, hvert naturskabt og menneskeskabt system interagerer og fungerer. Hver af disse relationer udgør en mulighed for at gøre tingene bedre, mere effektivt og produktivt.

Hvorfor vælge IBM Systems Lab Services and Training?

IBM Systems Lab Services and Training bygger intelligens ind i den måde, den globale informationsteknologi fungerer på. Vi hjælper med at reducere omkostningerne ved at designe fleksible infrastrukturer og administrere risici bedre ved hjælp af avancerede, tekniske kompetencer og vores erfaring. Vi lancerer innovative teknologier lige fra IBM's produktudviklingslaboratorier og tilbyder den nødvendige uddannelse, så du kan bruge teknologierne på den bedst mulige måde.

Udnyt vores erfaring og viden til at håndtere din virksomheds udfordringer, uanset om det er efterspørgsel efter serviceydelser, ufleksible infrastrukturer, stramme budgetter eller ufuldstændige, utroværdige data. Vi samarbejder med IBM's serviceorganisationer, f.eks. Global Technology Services, Global Business Services, Sales and Distribution, Software Group og IBM's Business Partnere.

Vores serviceydelser (US)

 • System z-serviceydelser

  Lad os hjælpe dig med at levere intelligent IT designet til data, finpudset til opgaven og administreret i skyen.

 • System x-serviceydelser

  Gå sammen med os om at reducere omkostningerne og kompleksiteten ved hjælp af intelligente systemer, der holder applikationerne kørende og budgettet under kontrol.

 • Power Systems-serviceydelser

  Tilbyd serviceydelser af høj kvalitet hurtigt med et godt økonomisk resultat, og lad vores eksperter hjælpe din virksomhed med at nå dertil.

 • System Storage-serviceydelser

  Vi viser, hvordan din virksomhed kan styre sit storage, så du får mere tid til at trække viden ud af dine data og dermed kan få en forretningsmæssig værdi.

 • Systems-softwareserviceydelser

  Med IBM Systems-software kan din virksomhed optimere implementeringen af systembelastning, fastholde et sikkert IT-miljø eller understøtte cloud.

 • Cloud-serviceydelser

  Du kan designe, bygge, sikre og administrere en cloud-infrastruktur med hjælp fra et team, der har de rigtige kompetencer og den rigtige erfaring.

 • Rådgivning om systemplaner

  Tilpas de muligheder, der ligger i de sidste nye IT-teknologier, til din virksomheds mål, og løs tilligemed de IT- og forretningsmæssige udfordringer.

 • Datacenterserviceydelser

  Optimér driften af din virksomheds IT-udstyr og datacenter med serviceydelser, der fokuserer på energibesparelser og større effektivitet.

 • Kompetencecenter med høj tilgængelighed

  Opnå den højeste grad af tilgængelighed fra de systeminfrastrukturer, der understøtter centrale forretningsprocesser.

 • Rådgivning om IT-optimering

  Vi samarbejder med kunder om at identificere områder, der kan optimeres, analysere fordele og forbedre IT-miljøet.

Systemer

IBM tilbyder en bred vifte af system- og storageprodukter kombineret med mange års erfaring inden for løsning af reelle forretningsproblemer. x86-, POWER- og mainframesystemer, båndstationer, disk- og netværksstoragesystemer – IBM kan tilbyde netop den kombination af systemer, som kan hjælpe dig med at håndtere de udfordringer, din virksomhed står overfor.

Storage

Et effektivt storagesystem er vigtigere nu end nogensinde før. Diskudnyttelsesgraden i din virksomhed kan være så lav som 20 procent – samtidig med at den mængde data, som virksomheden skal opbevare, stiger eksplosivt. Her kan IBM Storage hjælpe.

Netværk

Din virksomhed kan få et intelligent datacenter med bedre IT-økonomi ved at forbinde servere og storage med et intelligent højhastighedsnetværk, som er hurtigt, miljøvenligt, åbent og nemt at administrere. IBM benytter en åben tilgang baseret på standarder ved implementering af det sidste nye, moderne, kombinerede netværkdesign til datacentre.

Software

IBM's omfattende systemsoftware-løsninger kan hjælpe med at centralisere, strømline og automatisere din virksomheds fysiske og virtuelle infrastruktur. Det betyder, at systembelastningen kan optimeres, og at det bliver nemmere for virksomheden at tilbyde IT-serviceydelser, som er tilpasset forretningsmålene. Lad os vise dig, hvordan IBM's systemsoftware kan være med til at realisere værdien i IBM Smarter Computing, fordi de avancerede funktioner i IBM's hardware og styresystemer kan udnyttes endnu mere effektivt.

Integrerede løsninger

Kendsgerningen er, at du har brug for en IT-infrastruktur, der er designet til data, tilpasset opgaven og administreret via skyen. Hvis dine IT-medarbejdere bruger al deres tid på IT-spørgsmål, kan de ikke samarbejde med dig om at styrke nytænkningen. Din infrastruktur skal kunne hjælpe dig i markedet, hjælpe dig med at tænke nyt, hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig og opnå succes.

Systemrelaterede serviceydelser

IBM-systemrelaterede serviceydelser kan tilbyde en lang række serviceydelser inden for design, udvikling, integrering, optimering, validering og implementering af omfattende løsninger, som understøtter On Demand Business.

Ressourcer

Kommunikér med Systems Lab Services