IBM Flex System

Går videre end blade-serveren.

Kompromisløs infrastruktur, som integrerer
beregnings-, storage- og netværksressourcer.

Med nye komponenter og funktioner kan du komme endnu videre end blade-serveren

Med et innovativt kabinet, der er designet til nye niveauer af enkelhed, fleksibilitet, integrering, driftssikkerhed og opgradering, kan IBM Flex System hjælpe dig til at komme videre end blade-serveren. Med et bredt udvalg af x86- og IBM POWER-datanoder, den nye Flex System V7000-storagenode, udbyggede netværksfunktioner og forbedrede styringsfunktioner kan du opgradere din eksisterende blade-infrastruktur eller bygge dit eget system, så dit IT-miljø bliver enklere, mere fleksibelt, mere åbent og mere effektivt.

IBM Flex System

Sådan klarer IBM Flex System Manager sig

IBM Flex System

Du kender selv din virksomhed og dens IT-behov. Du ønsker at bygge en løsning, der er tilpasset dine applikationer og ydelser. Du har brug for markedets mest avancerede blade-system og en fleksibel arkitektur, der kan understøtte IT-behovet i dag – og i morgen. Og du har brug for enkel, integreret administration, så driftsomkostningerne holdes nede. Men du ønsker samtidig kompromisløst design og beskyttelse af dine investeringer på lang sigt.

Hvis du har brug for at overføre eller migrere en eksisterende blade-infrastruktur for at opnå enklere administration og forbedre ydeevne og fleksibilitet, kan IBM Flex System opfylde dine krav. IBM Flex System-teknologi kan levere den ydeevne og fleksibilitet, du har brug for nu, og er designet til at understøtte flere generationer af teknologier fremover.

Den næste udgave af blade-teknologien er kommet.

Datanoder er kompromisløs blade-teknologi

Storagefunktioner, der er optimeret med hensyn til effektivitet og ydeevne

Netværksfunktioner designet til virtualisering og cloud-teknologi

Integrering af administration med IBM Flex System Manager

Kig på elementerne i IBM Flex SystemPressemeddelelser

Spotlight

Videoer

Virksomhedskabinet

Flex System Manager

x240-datanode

x440-datanode

p460-datanode

Udtalelser fra fællesskabet

"En tidlig test af Accelrys Discovery Studio på IBM PureFlex System viser samlet set en virkelig god applikationsydeevne. Desuden vil de samlede IBM Flex System Manager-funktioner give vores kunder fordele i forhold til traditionelle, ikke-integrerede hardwareplatforme, så de kan sætte yderligere skub i deres forskning."

- Matt Hahn, vicedirektør og ansvarlig for teknologi, Accelrys

"Amdocs' Convergent Charging-løsning på IBM's PureFlex-systemer viser resultater, der overgår vores forventninger. Denne platform giver nye muligheder for integrering af Convergent Charging-løsningen på en heterogen platform."

- Avishai Sharlin, divisionsdirektør, Portfolio Solution Management, Product BU Group, Amdocs

"Hos ANSYS er vi glade for samarbejdet med IBM om lanceringen af det nye IBM PureFlex System. IBM PureFlex System, der kører ANSYS-løsninger og IBM/Platform HPC, tegner til at blive en spændende, innovativ løsning for vores kunder."

- Barbara Hutchings, direktør for Strategic Partnerships, ANSYS

"CiRBAs prædiktive analyser giver virksomheder mulighed for fuldt ud at udnytte ydeevne- og effektivitetsfordelene ved IBM’s PureFlex Systems. Vi er meget glade for at arbejde sammen med IBM om at sætte virksomheder i stand til at optimere migreringsplanlægning og opnå kontrol med IBM PureFlex Systems."

- Chuck Tatham, vicedirektør, Operations & Business Development, CiRBA

"Eftersom CMG's brancheførende reservoirsimuleringsapplikationer kører på både Power- og Intel-platform, er vi i gang med at sammenligne med de fordele, som IBM’s nye produkt kan give vores kunder, hvor behovet for ydeevne, kompleksitet og simuleringsmængder er stadig stigende."

- Ken Dedeluk, adm. direktør, CMG

"Det nye IBM PureFlex System leverer en banebrydende infrastruktur, der sikrer, at vi kan levere vores ENOVIA-applikation hurtigere, og mere sikkert og effektivt. Dermed kan kunderne hurtigere realisere de lovede besparelser ved et konsolideret PLM I/T-miljø og til lavere samlede IT-omkostninger."

- Andy Kalambi, adm. direktør, ENOVIA, Dassault Systèmes

"DPS kørte vores virksomhedssystemer, lager- og e-handelsapplikationer på IBM’s PureFlex System nemt og med særdeles god ydeevne. Vi mener, at vores kunder vil få stor gavn af, at kompleksiteten reduceres og fleksibiliteten øges ved anvendelse af næste generations platform, som understøtter IBM i- og Intel-systembelastninger med integreret storagestyring."

- Marshall Dunbar, teknologidirektør, DPS

"IBM PureFlex System vil give kunderne en løsning af høj værdi, som de ældre systemer kan flyttes til, og nye kunder får en forenklet infrastruktur, der er klar til brug og nem at administrere, så de lettere og hurtigere kan implementere deres Maximo Spatial- og ESRI EAM-system."

- Josh Lewis, direktør, Global Partners, ESRI

"F5’s integrering med IBM’s PureFlex Systems giver kunderne en fleksibel og optimeret IT-arkitektur, så der sker en hurtigere tildeling af serviceydelser inden for virksomhedernes datacentre og ud til skyen."

- Karl Triebes, vicedirektør for Product Development og teknologiansvarlig, F5

"Vores oplevelse med test af det nye IBM PureFlex System har været meget positiv og har bragt os nærmere en situation, hvor en komplet banksoftwareløsning kan køres fra ét enkelt kabinet. Desuden giver IBM i OS optimal mulighed for, at Cobol og DBMS (DB2) datadefinitioner kan eksistere side om side, en idéel kombination af ydeevne og sikkerhed for omfattende kernesoftwaredatabaseløsninger og supplerende løsninger til banksektoren. Disse fordele betyder, at vi kan levere hurtigere og bedre og producere integrerede bankløsninger, der er lette at implementere."

- Erik Witchita, vicedirektør, Product Development, Fiserv Bank Solutions

"En indledende test med Gaussian 09 viser, at IBM PureFlex System byder på særdeles god ydeevne. I kombination med IBM’s V7000-storage sikrer IBM PureFlex System kapacitet til at køre meget store gaussiske problemer, belejligt inden for flere slutbrugeres rækkevidde."

- Dr. Michael Frisch, direktør, Gaussian

"Med IBM’s PureFlex System kan HarrisDatas applikationspakke implementeres i en infrastruktur, der er nem at administrere, og som integrerer alle de vigtige processer, en producent har brug for. Med IBM PureFlex System sætter HarrisData en ny norm for virksomhedssoftware med tilhørende infrastruktur."

- Michael Mallen, vicedirektør, HarrisData

"IBM PureFlex Systems tilbyder et miljø med mange platforme, som er idéelt for Infors integrerede branchepakker, med optimeret ydeevne via en samlet administrationsstruktur."

- Jack Bullock, vicedirektør og funktionschef, System i, Infor

"Hos Information Builders er vi begejstrede for at fortsætte vores omfattende samarbejde med IBM, når vi tilbyder WebFOCUS-business intelligence og integrering samt integritetsprodukter lokalt på IBM Expert Integrated Systems. Kunderne kan samle deres business intelligence på den server, der huser alle deres applikationer og datakilder,og få komplette, driftssikre og omkostningseffektive analyser."

- Gerald Cohen, adm. direktør, Information Builders

"InterSystems Caché & TrakCare fungerede særdeles godt på IBM PureFlex System med IBM V7000-storage. Det kan skaleres, så det passer til alle behov, fra de mindste til de største kunder. Muligheden for at samle kundernes systembelastninger i ét enkelt system vil sænke deres samlede IT-omkostninger."

- Robert Nagle, vicedirektør, Software Development, InterSystems

"IBM’s PureFlex System med Juniper Networks’ QFabric og vGW Virtual Gateway hjælper kunderne med at sætte skub i deres cloud-IT-initiativer ved at nydefinere sikkerhed og applikationers skalérbarhed. Junipers innovative QFabric-arkitektur og vGW er idéelle datacenternetværksløsninger til kunder, der ønsker nemt at udnytte de fordele, som cloud-løsninger kan give."

- R.K. Anand, vicedirektør og adm. direktør, Data Centre Business Unit, Juniper Networks

"Med IBM PureFlex System kan vi holde styr på al vores udvikling, test og implementering af platforme via én enkel brugergrænseflade. Det er en god og nem måde at styre den infrastruktur på, som vi har brug for til at drive vores forretning."

- Don Nelson, vicedirektør, Customer Support, LANSA

"IBM’s PureFlex System understøttede effektivt vores til dato største test af samtidige brugere, og det vil hjælpe MajescoMastek ved udvidelsen af vores marked til at omfatte tier 1-forsikringsselskaber. Hastigheden og skalérbarheden i IBM PureFlex System betyder, at forsikringsselskaberne hurtigt kan implementere nye fleksible produkter og revolutionere deres fakturerings- og udbetalingsprocesser med vores løsninger."

- Stefan Van Overtveldt, chefingeniør, MajescoMastek

"IBM's omfattende test har vist, at IBM PureFlex System er en solid hardwareplatform til Windows Server og virtualisering med Windows Server Hyper-V samt til vigtige Microsoft-applikationssystembelastninger. Vi ser frem til IBM PureFlex System og fremtidige produkter fra både IBM og Microsoft, som fortsat vil give gensidige kundefordele."

- Bill Laing, koncernvicedirektør, Microsoft Shared Server and Cloud

"Openet og vores serviceoptimeringssoftware giver kommunikationsleverandører mulighed for at træffe beslutninger i realtid om netværksressourcer og modernisering. Openet Express Solutions, der kører på IBM PureFlex System, sætter en ny standard for færdigpakkede løsninger og for, hvor hurtigt produkterne kommer på markedet. Sammen giver Express og PureFlex System klare fordele med hurtigere levering af løsninger og forenklet drift."

- Niall Norton, adm. direktør, Openet

"Hos Openwave er vi meget glade for, at vi tidligt har indført IBM’s PureFlex Systems. Openwave Email Mx med Rich Mail på IBM’s systemer med integreret ekspertise tilbyder markedet en omfattende mail-oplevelse, der er meget omkostningseffektiv."

- Mike Mullica, adm. direktør, Openwave

"IBM PureFlex System giver IBM’s og Red Hats kunder langt flere valgmuligheder og større fleksibilitet, fordi systemet kombinerer POWER7- og x86-arkitektur i en platformarkitektur, der giver mulighed for implementering af IT-løsninger over en bred kam hos mindre og mellemstore virksomheder, helt op til de allerstørste virksomheder og forretningscentrale databelastninger."

- Jim Totton, vicedirektør & funktionschef, Platform Business Unit, Red Hat

"Jeg var meget imponeret over, hvordan konsolideringen af VIOS-miljøet med IBM PureFlex System betød, at Rocket iCluster kunne installeres hurtigt og problemfrit, så vores kunder kunne beskytte deres IBM i-systemer og dermed opnå værdi med det samme."

- Mike Warkentin, iCluster Product Offering-chef

"SAP's applikationsportefølje er åben over for at udnytte driftssikkerheden og skalérbarheden i en heterogen POWER- og x86-infrastruktur. Med IBM's PureFlex System kan vores kunder tilpasse deres server- og storageinfrastruktur, så den passer til de forskellige SAP-systembelastninger i et optimeret system. Det tegner til at blive den nye metode til forenkling af implementering og administration af virksomhedsapplikationer."

- Sethu M, viceteknologidirektør, ansvarlig for Product Architecture and Technology Strategy, SAP

"SAS-kunder ønsker en fleksibel hardware- og softwareinfrastruktur med mindre kompleksitet. IBM's PureFlex Systems er designet til at håndtere disse centrale faktorer. SAS deltog i "testkørslen" af dette system under IBM's program for hurtig tilslutning. Denne nye IBM-platform tilbyder en lovende infrastruktur, som vores analysekunder kan bruge til bedre at administrere og implementere deres højtydende IT-miljøer."

- Paul Kent, SAS-vicedirektør, Platform Research & Development, SAS

"IBM PureFlex System med Siemens MedSeries4 giver kunderne større fleksibilitet, så de kan klare de løbende udfordringer med overholdelse af nye lovregler i et MU-miljø (MU = meaningful use) og være godt positioneret med henblik på fremtiden. IBM PureFlex System med styringen af virtuelle ressourcer samlet på ét sted, herunder servere, storage og netværk, gør IBM PureFlex Systems og Siemens MedSeries4 til det logiske valg inden for levering af sundhedsplejesoftware."

- Rex Maughan, Siemens MedSeries4 chefarkitekt, Siemens Medical

"Ved hjælp af IBM PureFlex System var vi i stand til at styre KVM-baserede cloud-løsninger fra ende til anden og øge VM-tætheden 10 gange med en fordobling af ydeevnen til følge sammenlignet med eksisterende implementeringer. Kombineret med fuld automatisering af billeddannelse og -implementering giver denne løsning kunderne uovertruffen fleksibilitet i styringen af deres IT-infrastruktur."

- Marc-Elian Bégin, medstifter, SixSq

"IBM PureFlex Systems tilbyder kunderne fleksibilitet, så de kan optimere flere forskellige SPSS-systembelastninger i ét integreret system, der kan hoste både POWER- og x86 processorarkitekturer."

- Rich Holada, vicedirektør, SPSS

"ROC Fraud Management- og Revenue Assurance-løsninger kan bruge den forenklede infrastruktur, som IBM PureFlex System leverer, til at give kunderne mulighed for lettere og hurtigere at implementere en svindelstyringsløsning. Med IBM's PureFlex System kan vores kunder tilpasse deres server- og storageinfrastruktur, så den passer til de forskellige systembelastninger i et optimeret PureFlex System-system. Det tegner til at blive den nye metode til at forenkle implementering og administration af Subex’s ROC Fraud Management- og ROC Revenue Assurance-løsning."

- Anuradha, vicedirektør, Engineering, Subex

"SUSEs styrker inden for forretningscentrale, integrerede IT-løsninger og cloud-teknologi passer fint sammen med IBM's PureFlex System. Disse synergier vil i kombination med vores fælles fokus på åben virtualisering give virksomheder i alle størrelser mulighed for at opleve fordelene ved open source og virtualisering."

- Michael Miller, vicedirektør, Global Alliances & Marketing, SUSE

"IBM PureFlex System bringer IT-industrien ud over ren levering af IT-komponenter til i stedet at levere integreret ekspertise, som giver maksimal optimering og automatisering. IBM Pure Systems giver øget fleksibilitet, sænker risikoen og giver banker mulighed for større forudsigelighed."

- John Schlesinger, chefarkitekt, Temenos

"IBM’s PureFlex System øger vores muligheder væsentligt for at tilbyde et samlet, nemt anvendeligt og nemt administrérbart system, som kan bruges i hele virksomheden. Det giver betydelige besparelser og fordele for vores kunder."

- Kevin Beasley, informationschef, Vormittag Associates

"VMware og IBM har i næsten to år arbejdet på at understøtte leveringen af IBM PureFlex System. VMwares cloud-infrastruktur kombineret med den forudintegrerede IBM PureFlex System-platform vil forenkle og automatisere opsætning, implementering og styring af infrastrukturressourcer, samtidig med at der skabes mulighed for innovation med hensyn til nye IT- og mobilløsninger til slutbrugere – så kunderne får hjælp til at forandre deres forretning via en forandring af deres IT."

- Steve Herrod, teknologidirektør og vicedirektør i R&D, VMware

Ansvarsfraskrivelse

1 IBM Flex System x240 (768 GB) sammenlignet med HP BL 460c Gen8 (512 GB)

2 IBM Flex System Flash på x240 understøtter op til 3,2 TB sammenlignet med Dell M610 med 800 GB

3 IBM Flex System Fabric 10 GB-switch 240 GB sammenlignet med HP 10 GB-switch 80 GB

Systems

IBM offers a wide range of systems and storage products combined with years of experience in solving real business problems. x86, POWER and mainframe systems, tape drives, disk and network storage systems - IBM can offer the combination of systems that can help you handle the challenges your business faces.

Storage

An efficient storage system is more important now than ever before. Disk utilization in your business can be as low as 20 percent - while the amount of data that the company needs to store soar. IBM Storage can help here.

Networking

Your company can have an intelligent data center with better IT economy by connecting servers and storage with an intelligent high-speed network that is fast, environmentally friendly, open and easy to manage. IBM uses an open approach based on standards by implementing the latest, modern, combined network design for data centers.

Software

IBM's extensive system software solutions can help to centralize, streamline and automate your company's physical and virtual infrastructure. This means that the system load can be optimized, and that makes it easier for the company to provide IT services tailored to the business objectives. Let us show you how IBM System software can help to realize the value of the IBM Smarter Computing, because the advanced features of IBM hardware and operating systems can be exploited even more effectively.

Integrated solutions

The fact is that you need an IT infrastructure that is designed for data, adapted to the task and managed through the cloud. If your IT staff spends all their time on IT issues, they can not work with you to enhance the innovative thinking. Your infrastructure must be able to assist you in the market, help you to think in new ways, help you to be more competitive and achieve success.

System related services

IBM system related services can offer a wide range of services in design, development, integration, optimization, validation and implementation of comprehensive solutions that support On Demand Business.

IBM SmartCloud Desktop Infrastructure

  • Implementér fleksible, virtuelle, stationære computere med større valgfrihed og kontrol.

Byg din effektive cloud-infrastruktur allerede i dag

  • Få selvbetjenings-, automatiserings- og målefunktioner på tværs af forskellige miljøer med IBM SmartCloud Entry.