IBM Power Systems - IBM introducerer en ny generation af systemer, der er bygget til Big data og cloud. Se annonceringen.

IBM Power Systems

Få gang i innovationen for at sætte data i arbejde

Power Systems er designet til Big data med innovation, der optimerer analyseresultater. De giver fremragende cloud-økonomi og mulighed for at skalere horisontalt eller opad med sikkerhed indbygget i grundlaget. Som en åben serverplatform (US) centralt placeret i OpenPOWER Foundation revolutionerer Power Systems udvikling og levering af ny teknologi.

Det tilbyder vi


AIX        i til erhvervslivet        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Kundehistorier


Deltag i arrangementer

 • Power Systems-video | 28. april

  Få gang i innovationen for at sætte data i arbejde

 • Impact2014 | 27. april - 1. maj

  Få mere gang i virksomheden. Gør virksomheden mobil.

 • Common | 4. -7. maj

  2014 Annual Meeting and Exposition – den største samling af Power Systems-brugergrupper

 • Edge2014 | 19. – 23. maj

  Den vigtigste begivenhed for innovation af infrastruktur

 • Power Systems Technical University | 20.-24. oktober

  Klargøring af infrastrukturen til Smarter Computing

 • Webudsendelse om Linux-optimering

  Forøgelse af forretningsværdien af virksomhedens Linux-systembelastninger

 • Power Systems-uddannelse

  Udvid dine kompetencer med AIX-, IBM i- og Linux-produkter


Det siger kunderne

"Vi har behov for fuldstændig pålidelighed til produktionsstyring… Power Systems-serverne har hele tiden fungeret exceptionelt godt." - Xavier Michallet, Soitec

"Kombinationen af SAP til bankløsninger i IBM Power Systems-teknologi og DB2 giver os al den fleksibilitet og robusthed, som CMBC har brug for." - Chun Guang Yuan, CMBC

Vi er her for at hjælpe

Kommunikér med IBM Power Systems


Det mener IBM-ledere

Doug Balog, Power Systems GM, diskuterer cloud og data

Kommunikér med visionære ledere

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl er Chief Technical Strategist, Performance Marketing for IBM Systems and Technology Group og har arbejdet med systemers ydeevne i mere end 25 år.


Elisabeths blog - benchmarkingblog

I denne blog kan man åbent udveksle idéer om systemydeevne og benchmarking. Du kan også finde Elisabeth Stahl på IBM developerWorks-bloggen - Benchmarking and systems performance (US)


Andre måder at kommunikere med Elisabeth på


Elisabeth anbefaler også


* Indlæg på andre websteder end IBM's er uafhængige af IBM og repræsenterer ikke nødvendigvis IBM's holdninger, strategier eller meninger.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve Will

Steve er Chief Architect for IBM i, et Power Systems-styresystem, som bruges af hundredtusindvis af virksomheder rundt om i verden. Han taler ofte ved kundearrangementer, indsamler krav fra kunderådgivningsgrupper og samarbejder med professionelle IT-folk både i og uden for IBM om fremtidig teknologi.


Steves blog: You and i

Denne blog bruges til at diskutere emner, som vedrører IBM i, herunder strategi, fordele ved arkitekturen, annonceringer og nyheder. Den giver det store og interesserede IBM i-kundefællesskab mulighed for at reagere, tale om, hvad vi siger, og få bloggen til at handle om netop "you and i".

Andre måder at kommunikere med Steve på


Steve anbefaler også


* Indlæg på andre websteder end IBM's er uafhængige af IBM og repræsenterer ikke nødvendigvis IBM's holdninger, strategier eller meninger.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member i IBM's Linux Technology Centre

Jeff Scheel

Jeff Scheel, Senior Technical Staff Member i IBM's Linux Technology Centre, er PowerLinux Chief Architect. Han fastlægger IBM's tekniske investeringer i PowerLinux og arbejder sammen med kunder og partnere om at løse problemer med Linux på IBM Power Systems- og PowerLinux-servere.


Jeffs Blog: The PowerLinux Community

Jeff er flittig bidragsyder til bloggen for developerWorks PowerLinux-fællesskabet – han besvarer ofte stillede spørgsmål, deler viden, han har erhvervet fra sine rejser og diskussioner med brugere, og sætter fokus på nøgleprodukter og tekniske oplysninger. Tilmeld dig fællesskabet, følg med, og kommunikér med andre medlemmer af PowerLinux-fællesskabet.

Andre måde at kommunikere med Jeff påJeff anbefaler også


* Indlæg på andre websteder end IBM's er uafhængige af IBM og repræsenterer ikke nødvendigvis IBM's holdninger, strategier eller meninger.

Find populære IT-ressourcer

Se flere løsninger til IT-infrastruktur