Migrering uden risiko?
Overvej IBM.

Vi inviterer dig til at opleve de løsninger, der kan fremtidssikre din IT

Markedsforhold og kundekrav kan ændre sig på et øjeblik. Din virksomhed har brug for en høj ydeevne og en skalérbar IT-infrastruktur, der kan reagere lige så hurtigt, uden at det går ud over din forretning. Du skal have tillid til, at din infrastruktur er det optimale grundlag for dine fremtidige IT-behov.

IBM-systemer reducerer kompleksiteten, forbedrer ydeevnen og systemdriftssikkerheden, samtidig med at kunderne i de fleste tilfælde sparer op til 50 % på deres IT-omkostninger over de første tre til fem år. Det er nemt at migrere til IBM—vi har den fornødne ekspertise, og der er minimal risiko for f.eks. serviceafbrydelser1.

Med IBM-systemer kan du opnå større værdi af dine aktiver og maksimere afkastet på din anlægsinvestering. Vores avancerede virtualiserings-, serverkonsoliderings- og storageintegreringsstrategier kan eliminere en stor del af den ineffektivitet, der opstår i et komplekst miljø med flere leverandører. Med IBM's hjælp kan du reducere kompleksiteten og opnå hurtig servicelevering via mere effektive løsninger, som beskytter din investering i lang tid fremover.

Ønsker du at minimere risikoen og optimere resultaterne, kan du regne med IBM.

Video: Jeffrey Cross (00:01:28)

Se tre grunde til, at du skal vælge IBM til din IT-migrering

Video: Bill Stolpe (00:01:17)

Diskussion af de kvaliteter, en virksomhed ser efter hos en IT-leverandør, og hvordan IBM kan imødekomme disse behov

Whitepaper (PDF, 745 KB)

"Migration Q&A" af Charles King, Pund-IT Analyst

1 BESPARELSER PÅ IT-OMKOSTNINGERNE AFSPEJLER en samlet nedgang i udgifter til software- og/eller hardwarevedligeholdelse samt lavere omkostninger i forbindelse med system- og belastningsadministration over en periode på 3-5 år, når belastninger fra andre systemer konsolideres i et virtualiseret Linux-miljø på System z.


MigreringsværktøjerDit udgangspunkt for migrering


Vælg målet for din migrering...


UNIX-migrering Linux-migrering x86-migrering

IBM’s POWER7-processorbaserede systemer, -software og -løsninger kan tilpasse IT i din virksomhed, uanset størrelse, så du kan tage fat på udfordringerne i en intelligent verden — omfattende forretningsanalyser og -databaser, behandling af store antal transaktioner og konsolidering, til mærkbart lavere omkostninger.

Over hele verden er Linux kernen i IT-infrastrukturer på tværs af brancher. Linux på IBM Enterprise Linux-servere kan gøre mere for færre udgifter, hjælpe virksomheder med at undgå spredning på for mange servere og kompleksitet ved opbygning af et cloud-miljø. Her kombineres de åbne standarder i Linux med IBM’s førende virtualiseringsteknologier.

IBM's omfattende erfaring med dedikeret innovation giver dig forenklet implementering/administration, høj kvalitet og ydeevne, som helt kan forandre dit datacenter. Mindre kompleksitet, øget produktivitet og et miljø med meget høj sikkerhed skaber en IT-infrastruktur, der imødekommer din virksomheds krav.

Contact IBM

Overvejer du at migrere dit datacenter?

Deltag sammen med Cal Braunstein, analytiker hos Robert Frances Group, Joe DeBella, informationschef hos Arizona Beverage, og Dave Carlquist fra IBM, VP of Competitive Strategy, i to kommende arrangementer:

  • Tweetchat

    #OpenITChat

  • Deltag i virtuelt arrangement

    Ekspertpaneldiskussion med Cal, Joe og Dave i forlængelse af samtalen

Migreringsvideoer

Et holistisk system