Din åbne invitation til at udforske IBM's systemer

Er din infrastruktur parat til fremtidens krav?

Øgede krav til virksomhedens IT og mindre budgetter betyder usikkerhed hos mange virksomheder. Vil den eksisterende platform fungere problemfrit også i fremtiden? Hvordan kan din virksomhed håndtere produkter i datacentret, som er ved at være forældede? Har din forhandler en troværdig strategi til at imødekomme dine fremtidige behov? Hvor kan du få hjælp til migrering af datacentret med minimal risiko?

I en usikker verden kan din virksomhed have tillid til IBM.

IBM har været førende inden for innovation i mere end 100 år, hvor vi har leveret løsninger til vores kunders mest presserende IT-udfordringer. Mere end 8.000 af vores opfindere har bidraget til IBM's rekordstore antal patenter, 6.000, i 20111.

I forhold til sammenlignelige systemer bidrager vores systemer til at sænke vores kunders omkostninger via bedre ydeevne, virtualisering og energiudnyttelse2. IBM-hardware har det prisniveau og giver de driftsbesparelser og den driftssikkerhed og skalérbarhed, som nutidens virksomheder efterspørger for at kunne opfylde fremtidens krav og fastholde konkurrencemæssige fordele.

Hvis du har brug for stabilitet i din forretning, så har du brug for IBM. Vi inviterer dig til at opleve fremtiden for IT.

Video: Marc Dupaquier (00:01:15)

IBM’s 100 års erfaring og innovation gør os til det oplagte valg

Se fakta

IBM sørger for, at du kan finde de korrekte fakta

Vælg dit interesseområde...


Migrering Forenkling Datakontinuitet

Din virksomhed har brug for en høj ydeevne og en skalérbar IT-infrastruktur for at kunne reagere hurtigt på skiftende krav. Du har brug for en infrastruktur, der kan klare nutidens udfordringer, men som samtidig er bygget til fremtidens krav.

Der er ikke plads til kompleksitet i din IT-infrastruktur. Når værdifulde ressourcer er koncentreret om IT-administration, er der mindre tid til strategiske initiativer, der giver konkurrencemæssige fordele.

Mængden af data, der skal lagres, eksploderer, samtidig med at diskene udnyttes dårligere. Det er nødvendigt at effektivisere og modernisere storagefunktionen for at sikre, at din virksomhed maksimerer sit IT-budget.

Contact IBM

Overvejer du at migrere dit datacenter?

Deltag sammen med Cal Braunstein, analytiker hos Robert Frances Group, Joe DeBella, informationschef hos Arizona Beverage, og Dave Carlquist fra IBM, VP of Competitive Strategy, i to kommende arrangementer:

  • Tweetchat

    #OpenITChat

  • Deltag i virtuelt arrangement

    Ekspertpaneldiskussion med Cal, Joe og Dave i forlængelse af samtalen

Et holistisk system