Vælg og tilpas for at håndtere netop dine specifikke forretningsbehov

Den nye serie af IBM System x-servere

IBM eX5 Enterprise Systems

Intelligent drift i din virksomhed

Systembelastningen bliver større og større, datamængderne eksploderer, og hukommelseskrævende programmer har brug for mere end blot rå datakraft - de har brug for mere hukommelse, for at ydeevnen kan maksimeres. Enterprise X-Architecture giver System x- og BladeCenter-systemer bedre ydeevne og lavere licensomkostninger, fordi hukommelsen adskilles fra processoren. Det gør det muligt for den enkelte virksomhed at installere hukommelse efter behov uden nødvendigvis at købe nye servere.

Med IBM eX5 Enterprise Systems får virksomheden enormt meget for pengene og samtidig god investeringsbeskyttelse i forbindelse med virtualiseringsfunktioner, databaseløsninger og transaktionsbehandling.


video

Roland Hagan, World Wide Vice President IBM for System x Servers, præsenterer eX5, som er det nyeste skud på stammen inden for x86-serverarkitektur og -design.

IBM eX5-systemerne omfatter:

MAX5 – Uovertruffen hukommelsesudvidelse med eksternt MAX5-hukommelseskabinet, der adskiller hukommelsen fra systemprocessorerne, så serverens ydeevne optimeres.
eXFlash – Meget hurtigere I/O med større storagetæthed og forbedret driftssikkerhed.
FlexNode – Mere fleksibel brug af serveren på projektbasis, så du opnår uovertruffen udnyttelse af aktiverne og bedre styring af systembelastningen.
Skalérbarhed – En opdatering af IBM’s innovative vækstmodel, hvor eX5-servere kan skaleres.
Optimeret systembelastning – Skræddersyede modeller til forskellige systembelastninger, fordi virksomheden får fordel af IBM's brancheekspertise.

eX5-systemer er designet til at hjælpe din virksomhed

eX5-virksomhedssystemer med Intel® Xeon®-processorer giver din virksomhed:

  • Bedre hukommelsesudnyttelse
  • Færre udgifter
  • Enkel implementering

Det er nemt at få alle fordelene i eX5-porteføljen, som også omfatter OnForever-driftssikkerhed, der giver maksimal systemtilgængelighed.

Sådan får du hjælp

IBM Pre-Sales Advisor Tool

IBM Pre-Sales Advisor

Den letteste vej til at vælge, konfigurere og købe IBM-hardwareprodukter.

eX5-analytikerrapporter

Find rapporterne nedenfor sorteret efter kategori.

Værdi og innovation

Optimering af systembelastningen

Download plugin-moduler