Maksimal ydeevne
Minimale omkostninger
IBM System x3650 M4 Express-server

IBM Express Seller servers

IBM Express Seller er servere som kan leveres fra dag til dag.

Intel Inside Xeon Der findes nærmest uanede muligheder for at tilpasse sin server idag, det kan man naturligvis også med IBM System X servere. Men hos IBM har vi en holdning til servere og hvordan disse bør være bestykket for at passe til de fleste kunder.
Med Express Seller servere fra IBM kan man som kunde være sikker på at få en server som har en optimal pris/performance sammensætning, IBM har nøje udvalgt og sammensat netop de komponenter, som der bliver solgt flest af på verdensmarkedet og derved opnår de rette prispunkter.

IBM Express Seller servere er:


System X

Fælles for IBM System X Tower og Rack servere, det er stabilitet og den nemme management. Uanset opgaven der skal løses, så har IBM i System X servere lige den server platform der skal til.


Bladecenter

Med IBM Bladecenter får man udover performance og stabilitet, så får man også fleksibilitet. IBM bladecenter integrerer Blade servere, storage, management og netværk i en samlet løsning, dette bidrager i særdeles høj grad til reducering af kompleksitet i ethvert datacenter.


Flexsystem

IBM Flex system tager Blade teknologien til det næste niveau. Med en uovertruffen integration, en helt unik brede af server og storage blades samt et blade chassis som er fremtidsikret frem til år 2020, så er IBM Flex System en helt unik platform at bygge sit fremtidige datacenter på.


I'm here to help:

Christoffer Samuelsen

Technical support


Express Seller Magazine

IBM Pre-Sales Advisor Tool

IBM Pre-Sales Advisor Tool

Den letteste vej til at vælge, konfigurere og købe IBM-hardwareprodukter.

IBM Global Financing

Verdens førende totaludbyder af IT-finansieringsløsninger