IBM:s auktoriserade utbildning - Sweden

I samarbete med IBM:s utvalda, globala utbildningsleverantörer

Utbildning

Framtidens teknik kan inte hanteras med gårdagens verktyg och kompetens. Vi uppgraderar hela tiden arbetsplatsernas program- och maskinvara, och din kompetens kräver samma sak.

IBM Training har utvecklats för att erbjuda utbildningar som stämmer bättre överens med dina personliga mål och företagets behov. IBM-auktoriserat innehåll, både som färdiga och som skräddarsydda kurser, erbjuds bara av IBM:s utvalda, globala utbildningsleverantörer. De har ett omfattande geografiskt nätverk och innovativa metoder som förändrar hur och var du lär dig.

Med förstklassigt IBM-innehåll och våra globala utbildningsleverantörers räckvidd och erfarenhet kan du utveckla en stark kompetensportfölj som hjälper dig i karriären och ser till att du behåller din konkurrenskraft på en föränderlig teknikmarknad. Ta reda på mer


Sök efter IBM-utbildning

Använd anpassade filter och sökvillkor för att hitta rätt utbildning.


Ett urval utbildningsresurser

 
  • developerWorks

    En nätsamling lektioner, exempelkod, standarder och resurser från experter på IBM.

  • IBM:s teknikutbildningsevenemang

    Lyssna på ledande visionärer, teknikguruer och företagsexperter på våra mer än 30 evenemang världen över.


IBM vill hjälpa sina kunder att skaffa sig den kompetens och expertis som tar dem till nästa karriärsteg. IBM finns med på TrainingIndustry.coms lista över de 20 ledande IT-utbildningsföretagen femte året i rad.