IBM-autoriseret undervisning - Danmark

I samarbejde med globale undervisningsleverandører,
der er udvalgt af IBM

Undervisning

Der er ikke levnet meget plads til fortidens værktøjer og færdigheder, når det gælder fremtidens teknologi. Vi opgraderer regelmæssigt software- og hardwarevæktøjer på arbejdspladsen, og dine færdigheder kræver den samme opmærksomhed og vedligeholdelse.

IBM Training har gennemgået en udvikling for bedre at kunne relatere sig til dine personlige mål og virksomhedens behov. Indhold godkendt af IBM – både hyldevarer og specialkurser – som kun leveres af IBM-udvalgte globale undervisningsleverandører med et omfattende netværk af placeringer og innovative leveringsmetoder, vil ændre, hvordan og hvor du lærer.

Med IBM-indhold af høj kvalitet og vores globale undervisningsleverandørers rækkevidde og erfaring udvikles en stærk portefølje af færdigheder, som hjælper din karriere på vej og forbliver konkurrencedygtig på et konstant skiftende teknologisk marked. Få mere at vide


Søgning efter IBM-undervisning

Brug brugerdefinerede filtre og søgekriterier for at finde den undervisning, du leder efter.


Undervisningsressourcer

 

IBM er engageret i at hjælpe vores kunder med at opnå de færdigheder og den ekspertise, som bringer deres karriere op på næste niveau, og er kommet på TrainingIndustry.com's liste over de 20 bedste IT-undervisningsvirksomheder for femte år i træk.

Kontakt en undervisningsleverandør

Få svar på alt om IBM Training.

  • Logo

    Nyhedsbrev om IBM Training

    Få mere at vide om nye kurser, certificeringer IT-uddannelsesindblik og meget mere!
    Abonner i dag