IBM-autoriseret undervisning - Danmark

I samarbejde med globale undervisningsleverandører,
der er udvalgt af IBM

IBM-godkendt undervisningsmateriale i samarbejde med udvalgte globale IBM-undervisningsleverandører

IBM er overbevist om, at undervisning er en afgørende del af kundesucces med aktivering og engagement. IBM har udvalgt globale IBM-undervisningsleverandører i hele verden for at levere undervisning i IBM-løsninger af høj kvalitet. IBM's globale undervisningsleverandører er partnere, der er autoriseret af IBM for at udnytte prisbelønnet teknisk IBM-undervisningsindhold og kombinere dette med erfarne undervisningseksperter og vejledere med henblik på at give dig en enestående undervisningsoplevelse.


Førkøbsundervisning

Giv dit team de færdigheder, de har brug for – og gør det for mindre, når du opnår ekstra besparelse med forudbetalt undervisningskredit, som giver dig mulighed for at købe avanceret undervisning fra en IBM-autoriseret undervisningsleverandør.


IBM-undervisningspriser

IBM Training er kommet på TrainingIndustry.com’s liste over de 20 bedste IT-undervisningsvirksomheder for femte år i træk.


IBM-certificering og -undervisningsveje

IBM-certificering kan hjælpe dig med at lægge fundamentet for din personlige rejse til at blive en ressource i verdensklasse for dine kunder, kollegaer og din virksomhed ved at give dig de rette færdigheder og den anerkendelse, der kræves for at få succes. Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal tage? Brug undervisningsvejene eller gennems IBM's undervisningssøgning for at finde et kursus, få vist kursusbeskrivelsen og registrere dig.

Kontakt en undervisningsleverandør

Få svar på alt om IBM Training.

  • Logo

    Nyhedsbrev om IBM Training

    Få mere at vide om nye kurser, certificeringer IT-uddannelsesindblik og meget mere!
    Abonner i dag