Gå till huvudinnehåll

Om IBM

Från IBMs perspektiv har dagens nätverksbaserade ekonomi skapat ett globalt landskap och ett behov av affärsmässig förändring. Integrerade globala ekonomier har öppnat upp marknader för nya affärsmöjligheter och för nya kunskapskällor. Internet har gjort det möjligt att kommunicera och samarbeta över hela världen och har fört med sig en ny modell för datorarbete som bygger på ständig global anslutning. I det här landskapet kan företag distribuera arbete och teknik vart som helst i världen.

Tack vare de här möjligheterna kan IBM i samarbete med sina kunder ta fram nya affärsformer och tekniska arkitekturer som ger företagen den flexibilitet som krävs för att kunna konkurrera. Företagen närmar sig också utvecklingsländer genom att ta tillvara deras höga tillväxt, hjälpa dem med teknisk infrastruktur och dra nytta av deras kompetens för att ge bättre service till sina kunder.

Våra värderingar

Våra värderingar som IBMare ligger till grund för alla våra handlingar, varje val vi gör för företagets räkning. Att ha en uppsättning gemensamma värderingar hjälper oss att fatta beslut och gör oss till ett bra företag. Men den verkliga effekten blir tydlig när vi tillämpar de här värderingarna på arbetet och på hur vi agerar mot varandra och utåt. Vi på IBM har bestämt att vårt agerande ska drivas av följande värderingar:

Vilka vi är

Om du vill ha kontakt med en specialist på medierelationer hos IBM väljer du länken Mediekontakter i vänsterkanten på sidan. Om du vill ha kontakt med någon annan IBM-anställd väljer du länken nedan.

Ytterligare länkar