Genvej til hovedindhold

IBM hæver barren for, hvad high-end servere kan med introduktionen af ny X6-serverteknologi

Ny X6-teknologi giver op til fire gange performance-forøgelse i forhold til tidligere X5-platform.

Kgs. Lyngby - 16 jan 2014: IBM tilbyder radikale performanceforøgelser med sjette generation af sin enterprise x-arkitektur til System x og PureSystem-servere - X6. IBM sidder på 70 %* af markedet for high-end servere i Norden, og annonceringen er godt nyt for de mange kunder, som har taget platformen til sig. Kunderne får nu adgang til bedre beslutningsstøtte og databehandling til forretningskritiske applikationer med ny, transaktionseffektiv teknologi med radikale performanceforøgelser gearet til cloud.

Annonceringen byder på markedsledende forbedringer af ydeevnen på x86-baserede systemer - bl.a. takket være den integrerede flash-teknologi i X6, som er unik på markedet og som sikrer kunderne lynhurtig adgang til data. Dette gør den ideel til virtualisering og cloud og er altafgørende for at kunne få det maksimale udbytte af de stadig stigende datamængder, som virksomhederne skal kunne håndtere.

Virksomheder udnytter i stigende grad forretningsanalyse til at skabe indsigt, overblik og udvikling. X86-baserede systemer er førstevalget for mange store og mellemstore virksomheder, når det kommer til at håndtere de forretningsvigtige workloads, som udgør datafundamentet herfor.

Herudover annoncerer IBM en række nye løsninger og produkter, som understøtter cloud- og big data-løsninger:

Læs den fulde annoncering her! 

*Kilde: IDC Server Tracker 2Q13

Kontaktoplysninger

Preben Jacobsen
System Technologist, IBM Systems and Technology Group, IBM Danmark
40 60 15 89
PREBENJ@dk.ibm.com

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Cloud Computing
Global Financing