Genvej til hovedindhold

IBM X-Force 2012 Mid-Year Trend & Risk Report: Stigning i antallet af angreb målrettet browsere og sociale medier


Select a topic or year


København - 21 sep 2012: IBM har offentliggjort resultaterne fra sin X-Force 2012 Mid-Year Trend & Risk Report. Rapporten viser en kraftig stigning i browser-relaterede angreb, en fornyet bekymring omkring sikkerheden på de sociale medier og fortsat udfordringer med mobile devices og virksomheds ”bring your own device”-programmer (BYOD).

Truslerne fra cyberspace har fundamentalt ændret karakter i takt med eksponentielt tiltagende datamængder og mobile dataenheder. Hver gang en ny tjeneste eller teknologi introduceres på nettet, dukker der før eller siden både sårbarheder og trusler op vedrørende teknologien.

De angreb, der ses i dag, er så sofistikerede, at de færreste reelt er i stand til at sikre sig ved egen hjælp. Og truslerne er så mangfoldige, at mange mere eller mindre opgiver at skabe sig et overblik over hvilke trusler der er irrelevante, og hvilke der udgør en reel risiko for virksomheden.

IBM råder over en at klodens største og mest omfattende sikkerhedsservice organisationer med over 4.000 kunder og 15 milliarder daglige alarmer. IBM X-Force udgiver hvert år en rapport, hvor virksomheder og statsledere kan følge med i, hvordan truslerne fra nettet udvikler sig.

Læs den globale pressemeddelelse om IBM’s X-Force 2012 Mid-Year Trend & Risk Report.

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Security