Genvej til hovedindhold

IBM sætter scenen for en ny æra for IT-infrastruktur

Systemer med integreret ekspertise kan ved hjælp af indbygget erfaring og designbaseret integrering af hardware og software, fundamentalt ændre styringen af IT-infrastruktur fremover.

København - 11 apr 2012: IBM annoncerer i dag et afgørende skridt mod en ny og mere enkel vision for IT-infrastruktur med introduktionen a en ny familie af integrerede systemer. Denne nye familie er den første med integreret ekspertise baseret på IBM’s erfaringer gennem årtier med IT-drift og konsulentarbejde for titusinder af kunder i 170 lande.

IBM introducerer en helt ny familie af systemer med integreret ekspertise. Systemer med integreret ekspertise kan ved hjælp af indbygget erfaring og designbaseret integrering af hardware og software, fundamentalt ændre styringen af IT infrastruktur fremover. Systemerne revolutionerer ikke kun selve driften, det er hele virksomheden, som med det samme kan få adgang til den samlede viden fra tusindvis af implementeringer og mange, mange års erfaringer.

IBM’s nye familie af systemer med integreret ekspertise, der går under betegnelsen IBM PureSystems, er resultatet af en milliardinvestering i forskning og udvikling og omfattende opkøb gennem de sidste år. Alt sammen for at kunne tage dette hidtil usete skridt i retning mod at kunne integrere samtlige IT-elementer - både fysiske og virtuelle. Den nye systemfamilie tilbyder kunderne et alternativ til den hidtidige måde at drive IT på, hvor en række forskellige og ikke-integrerede systemer kræver betydelige ressourcer for at etablere og vedligeholde.

Læs den globale annoncering af IBM’s nye systemfamilie med integreret ekspertise – PureSystems!

Kontaktoplysninger

Carsten Grønning
Pressechef, IBM Danmark
28 80 35 16
cgr@dk.ibm.com

Torben Skov
PureSystems Platform Leader, IBM Norden
28 80 31 16
tskov@dk.ibm.com

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Research
Services and solutions
Software
Information Management (DB2), Arbejdsplads, Portal & Collaboration Software (Lotus), Tivoli, Rational, WebSphere, åbne standarder og open source