IBM-ovo globalno financiranje

Najboljši posamezni ponudnik
rešitev IT financiranja na svetu

Primarno krmarjenje po zavihkih

Na modrejšem planetu je IBM podjetjem in drugim organizacijam po vsem svetu pomagal znova opredeliti težave na nepričakovane načine, pričakovati dogodke, namesto odzivati se nanje, in izkoristiti konkurenčno prednost. Pri IBM-ovem globalnem financiranju pomagamo strankam pridobiti najnovejše tehnološke rešitve in storitve, da lahko postanejo bolj inovativne, večje in modrejše. Ta naredimo z robustnim financiranjem in strategijami upravljanja sredstev, kar pomaga uresničiti ambiciozne vizije.

IBM-ovo globalno financiranje pomaga strankam, ki so primerne za kreditiranje, pridobiti potrebne IT rešitve na stroškovno učinkovit in strateški način. Izbirate lahko med različnimi možnostmi IT financiranja, ki ustrezajo vašim unikatnim zahtevam, pri tem pa vam pomagamo pri upravljanju denarnega toka in sredstev. Naši strokovnjaki za financiranje IT-ja so v zadnjih 33 letih pomagali strankam v 60 državah.

Kontaktirajte nas, če želite prilagojeno rešitev financiranja.

Poudarki ponudbe

Financiranje za z Systems

Prednosti IBM-ovega globalnega financiranja

Takojšnja prednost uporabe IBM-ovega globalnega financiranja je pretvorba visokih začetnih stroškov v cenovno ugodne mesečne obroke. Financiramo lahko vso IBM-ovo opremo in izbrane tehnologije drugih proizvajalcev, ki si jih tako lažje privoščite. Druge prednosti IBM-ovega globalnega financiranja vam pomagajo pri naslednjem:

Rešitve financiranja ta vsako fazo življenjskega cikla IT-ja

Ko uvedete dolgoročno, prilagojeno strategijo financiranja IT-ja v okviru IBM-ovega globalnega financiranja, vam pomagamo izboljšati vašo nakupno moč in povečati dobiček naložbe v tehnologijo. Od trenutka, ko začnete načrtovati ponudbo IT skozi življenjsko dobo rešitve, do umaknitve rabljene opreme vam pomagamo pri sprejemanju modrih odločitev, ki so potrebne za razširitev proračuna, varčevanje denarja in izpolnjevanje današnjih številnih zahtev financiranja za C-nivo.

IBM-ovo globalno financiranje je vodilno pri odstranjevanju rabljenih IT sredstev. Ko pride čas odstranitve vaših IT rešitev, jih IBM-ovo globalno financiranje odstrani v skladu z okoljevarstvenimi zakoni in predpisi.

Pravna pojasnila

Podjetje IBM Credit LLC v Sloveniji ter druge podružnice in enote po vsem svetu zagotavljajo ponudbe IBM-ovega globalnega financiranja kvalificiranim komercialnim in vladnim strankam. Obrestne mere in razpoložljivost temeljijo na bonitetni stopnji stranke, pogojih financiranja, vrsti ponudbe ter vrsti izdelka in možnosti, pri čemer se morda razlikujejo med državami. Za elemente nestrojne opreme morajo biti stroški enkratni in se financirajo s posojilom. Veljajo lahko druge omejitve. Obrestne mere in ponudbe se lahko spremenijo, podaljšajo ali ukinejo brez obvestila in morda niso na voljo v vseh državah. IBM, logotip IBM in Rapid Financing so blagovne znamke družbe IBM Corp. Imena drugih izdelkov in storitev so lahko blagovne znamke družbe IBM ali drugih podjetij. Trenutni seznam blagovnih znamk družbe IBM je na voljo na ibm.com/legal/copytrade

IBM Slovenija, d.o.o.
Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana
Matična številka: 5632056
Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št.vpisa: 11940600
Osnovni kapital: 357.148,00 €

Tukaj smo, da vam pomagamo

Enostavna pot do odgovorov, ki jih potrebujete.

 


   • Case Studies

    Študije primerov

    Poiščite in preberite študije primerov, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju svoje vizije

Pomoč na poti k družbenemu podjetju

Promocije

Več informacij o IBM-ovem globalnem financiranju

Študijski primeri
Poiščite in preberite študije primerov, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju svoje vizije

Poročila analitikov
Oglejte si, kaj analitiki pravijo o IBM-ovem globalnem financiranju

Literatura
Poiščite dokumente o ponudbah in promocijah financiranja

Tiskovne objave (UK)
Spremljajte najnovejše novice IBM-ovega globalnega financiranja