IBM-certifierad begagnad utrustning

IBM servrar och lagringsutrustning för en del av ursprungskostnaden

Med IBM-certifierad begagnad utrustning* får du prestanda och tillförlitlighet du är van vid från IBM, men till ett pris som inte spräcker budgeten.

Renoverad, testad, certifierad och garanterad

Varje del av IBM-certifierad begagnad utrustning är renoverad, testad och certifierad med IBMs processer och standarder.

Vi står bakom varje del av IBM-certifierad begagnad utrustning™ som vi säljer. När du köper eller hyr IBMs omkonstruerade produkter från IBM eller via en certifierad IBM Business Partner kan du vara säker på kvaliteten.

90 dagars kvalitetsgaranti

Det är sant. När du köper renoverad IBM-certifierad begagnad utrustning vet du på förhand att du kommer att bli nöjd. 90 dagars kvalitetsgaranti.

Fördelar

Som största IT-leasingföretag kan vi erbjuda omedelbar leverans på något från vårt stora lager av IBM Intel-servrar, servrar i stordator- och mellanklassen, nätverksprodukter.

Mycket av utrustningen kommer från IBMs överskottslager eller från leasingprodukter som kunder har återlämnat till IBM Global Financing. Varje enhet är fabriksrenoverad och testad mot IBMs specifikationer, vilket betyder optimala prestanda och maximal tillförlitlighet. Konkurrenskraftig finansiering är också tillgänglig från IBM Global Financing.

Även om certifierade och begagnade produkter har ett betydligt lägre pris än nya IBM-produkter kan du ändå förenkla betalningen genom attraktiva finansieringsalternativ från IBM Global Financing. De flexibla villkoren innebär att du kan strukturera betalningarna i linje med din budget och de fördelar du förväntar dig.

Återanvändning av IT-utrustning är det mest kostnadseffektiva sättet - och det mest miljövänliga.

Hastighet

IBMs lager i Centraleuropa rymmer den största volymen av IBM-certifierad begagnad utrustning. Skräddarsydda konfigurationer efter dina behov, och de levereras inom 10 - 15 arbetsdagar efter inköpsordern.

Utrustningen levereras som ny med alla viktiga komponenter. Installation kan inkluderas men ordnas ofta separat.

Krav som inte ryms i budget

När du har akut behov av mer kapacitet, men saknar budgetmedel, finns det inget bättre sätt att göra besparingar med äkta IBM-lösningar än att välja IBM-certifierad begagnad utrustning™.

Kortsiktiga eller akuta behov

Ibland är det tillfälliga behovet av fler arbetsstationer, serverresurser eller lagringskapacitet sådant att det inte behövs någon investering i ny teknik. Det är då du ska välja IBM-certifierad begagnad utrustning™.

Vare sig du behöver mer kapacitet för ett visst projekt, parallella server- eller lagringskonfigurationer under en datacenterflytt eller extra resurser på grund av en oförutsedd affärsmöjlighet, finns det inget bättre sätt att göra besparingar med äkta IBM-lösningar än att välja IBM-certifierad begagnad utrustning.

Specialprojekt

Många IT-ansvariga hamnar i situationer där de måste bibehålla en befintlig miljö eller behöver en uppgradering för att hålla jämn takt med efterfrågan, men den utrustning de behöver finns inte längre i nyproduktion. Eller så kanske de behöver ett reservsystem för en återställningsplan eller ett extra system för belastningstoppar, utveckling eller testning.

Under sådana omständigheter kan IBM-certifierad begagnad utrustning™ ofta vara den perfekta lösningen.

*Observera att IBMs certifieringsprocesser för IBM-tillverkad utrustning också innefattar testning med originaltillverkarens standarder.

Juridiska meddelanden

Alla erbjudanden från IBM Global Financing tillhandahålls via IBM Credit LLC i USA och andra IBM-dotterbolag och -divisioner över världen till kvalificerande kommersiella kunder samt till stat/landsting. Tariffer och tillgänglighet baseras på kundens kreditvärdighet, finansieringsvillkor, erbjudandetyp, utrustning, produkttyp och tillval, och kan vara olika för olika länder. Icke-maskinvaruobjekt skall omfattas av engångsavgifter som inte återkommer. Andra begränsningar kan gälla. Tarifferna och erbjudandena kan ändras, förlängas eller dras tillbaka utan föregående meddelande och är eventuellt inte tillgängliga i alla länder.

Vill du ha hjälp?

Lätta sätt att få svar på dina frågor.

Fallstudier

  • #

    Sök efter och läs fallstudier som kan hjälpa dig att förverkliga din visionIBM Client Center

Dagens lagerstatus av IBM-Certifierad begagnad utrustning

Se vilka produkter som finns på vårt europeiska centrallager. Om du inte hittar det du söker efter, kontakta GARS så hjälper vi dig med skräddarsydda lösningar


Följ IBM Global Financing på Twitter

Innovation och tillväxt till överkomligt pris: flexibla finansieringsalternativ hjälper din organisation att hålla sig framme i konkurrensen

Mer information om IBM Global Financing

Rapid Financing
Logga in på Rapid Financing

Fallstudier
Sök efter och läs fallstudier som kan hjälpa dig att förverkliga din vision

Analytikerrapporter
Se vad analytikerna säger om IBM Global Financing

Litteratur
Sök efter dokument om finansieringserbjudanden och -kampanjer

Vanliga frågor
Vår lista över vanliga frågor kan hjälpa dig

Pressreleaser
Håll dig uppdaterad om senaste nytt från IBM Global Financing