Öka kapaciteten och sänk kostnaden

Frigör medel när du förnyar tekniken

Gå över till nästa generation av IBMs Power-teknik så kan du öka kapaciteten avsevärt med minimal effekt på budgeten. IBM Global Financing kan hjälpa dig att frigöra medel, med möjlighet att sänka månadskostnaden, när du byter ut nuvarande teknik mot IBMs nyaste Power-processorer.

Oavsett om du leasar eller äger IBM-utrustning, eller om du funderar på att gå över till IBM-teknik, kan vi hjälpa dig att migrera till den senaste Power-plattformen snabbt, prisvärt och kostnadseffektivt.

* För kreditvärdiga kunder som använder IBM Power Systems-teknik kan IBM Global Financing hjälpa till att uppgradera befintliga maskiner till den senaste Power-tekniken eller migrera arbetsbelastningar från nuvarande system till helt nya Power-maskiner.

* För kreditvärdiga företag som funderar på att gå över till IBM-teknik kan vi specialanpassa ett finansieringsarrangemang som gör att alla arbetsbelastningar kan migreras till nya IBM Power-maskiner så att övergången till IBM-plattformen blir så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Våra omfattande finansieringsalternativ kan täcka hela kostnaden för migreringen.

På flikarna nedan kan du läsa mer om hur IBM Global Financing kan underlätta ett förvärv av den senaste Power-tekniken.

Samma maskin, ny processor, lägre kostnad

Om du leasar avancerad eller medelavancerad IBM Power-teknik genom IBM Global Financing kan du uppgradera maskinerna under leasingperioden genom att ersätta befintliga uppgraderingsbara komponenter med IBMs senaste Power-teknik. Du byter bara ut de gamla komponenterna mot nya, i samma maskin.

En optimal tidpunkt för uppgradering är mitt i leasingperioden. Då kan du refinansiera återstående skuld över en ny period, eventuellt sänka månadsbetalningen och skapa budgetutrymme för uppgraderingskostnaden.

Hjälp Power Systems-kunder att sänka kostnaderna och hantera riskerna * I exemplet används amerikansk valuta.

I exemplet ovan visas hur en IBM Power 595-server med POWER6-teknik uppgraderas till POWER7™ under leasingperioden. Den nya processorn innebär ett stort tekniskt framsteg när det gäller prestanda, energibesparing och virtualiseringsmöjligheter. Ändå blir kundens nya månadsbetalning faktiskt 4 % lägre än den tidigare.

Om du föredrar att utföra en avbrottsfri migrering, sida vid sida, till det senast Power-systemet i stället för att uppgradera den nuvarande utrustningen kan du utnyttja vårt erbjudande om IBM Power Exchange. Det är tillgängligt både för kunder som leasar sin IBM-utrustning och för de som äger den.

Om du vill veta mer om hur du uppgraderar och sparar pengar kontaktar du oss.

Omfattande finansiering för alla typer av migrering

Med IBM Global Financing kan du migrera snabbt till ett bra pris och utan krångel. Vi ser till att kreditvärdiga kunder får tillgång till det kapital de behöver för att gå över från nuvarande utrustning till det senaste IBM Power-systemet - med minsta möjliga avbrottstid.

Om du för närvarande leasar eller äger IBM-teknik kan vi finansiera övergången till ny Power-utrustning - och minska den ekonomiska effekten på din verksamhet. Utnyttja vårt IBM Power Exchange-erbjudande och utför en avbrottsfri migrering, sida vid sida, till det senaste IBM Power-systemet. Om du äger din IBM-utrustning kan du också överväga en sale-leaseback för att frigöra medel till att skaffa den senaste Power-tekniken.

Oavsett hur omständigheterna ser ut kring migreringen kan våra heltäckande tjänster för finansiering och avyttring av utrustning hjälpa dig att:

Om du vill veta mer om hur IBM Global Financing kan bidra till en enkel och prisvärd migrering till IBM Power-maskiner kontaktar du oss.


* Endast exempel: motsvarar en Power 795-server med 48 core, kund med bästa kreditvärdighet, 36 månaders leasing med Fair Market Value. De faktiska finansieringspriserna baseras på kundens kreditvärdighet, finansieringsvillkor, erbjudandetyp, utrustningstyp och tillval. Andra begränsningar kan gälla.

Vill du ha hjälp?

Lätta sätt att få svar på dina frågor.


Prisvärd finansiering för smartare databehandling

Låt IBM Global Financing hjälpa dig att omvandla stora förskottskostnader till låga månadsbetalningar