IBM Global Financing

Världens främsta leverantör av IT-finansieringslösningar från en enda källa

IBM Global Financing

Världens främsta leverantör av IT-finansieringslösningar från en enda källa

Gör leasing till en del av din IT-strategi

En marknadsvärdesleasing (FMV) kan göra dina växande IT-kostnader lägreLäs mer

Gör leasing till en del av din IT-strategi

En marknadsvärdesleasing (FMV) kan göra dina växande IT-kostnader lägre

Dagens lagerstatus av IBM-Certifierad begagnad utrustning

Se vilka produkter som finns på vårt europeiska centrallager. Om du inte hittar det du söker efter, kontakta GARS så hjälper vi dig med skräddarsydda lösningar.Läs mer (UK)

Dagens lagerstatus av IBM-Certifierad begagnad utrustning

Se vilka produkter som finns på vårt europeiska centrallager. Om du inte hittar det du söker efter, kontakta GARS så hjälper vi dig med skräddarsydda lösningar.

IBM Global Financing hjälper kreditvärdiga kunder att skaffa de IT-lösningar de behöver på det sätt som är mest kostnadseffektivt och strategiskt. Du kan välja bland en rad IT-finansieringsalternativ för att uppfylla dina unika krav och samtidigt kontrollera ditt kassaflöde och dina tillgångar. Våra specialister på IT-finansiering har tagit hand om kunder i 60 länder under de senaste 33 åren.

Kontakta oss om en anpassad finansieringslösning.

De bästa erbjudandena

Fördelar med IBM Global Financing

En direkt fördel med att utnyttja IBM Global Financing är att du kan omvandla stora förskottskostnader till överkomliga månadsbetalningar. Vi kan finansiera all IBM-utrustning och viss tredjepartsteknik och göra dem prisvärda. Andra fördelar med IBM Global Financing är att du kan:

Finansieringslösningar för varje fas av IT-livscykeln

När du implementerar en långsiktig anpassad IT-finansieringsstrategi från IBM Global Financing hjälper vi dig att stärka din köpkraft och maximera avkastningen på din teknikinvestering. Från det ögonblick när du börjar planera ett IT-initiativ och genom hela livscykeln för din lösning, ända till processen att forsla bort den förbrukade utrustningen, kan vi hjälpa dig att fatta de smarta beslut som behövs för att få budgeten att räcka, behålla kontanter och uppfylla de ekonomiska krav som ställs från företagsledningen.

IBM Global Financing är ledande på bortforsling av använda IT-tillgångar. När det är dags att att kassera dina IT-lösningar kommer IBM Global Financing att forsla bort dem i enlighet med gällande miljölagar.

Juridiska meddelanden

Alla erbjudanden från IBM Global Financing tillhandahålls via IBM Credit LLC i USA och andra IBM-dotterbolag och -divisioner över världen till kvalificerande kommersiella kunder samt till stat/landsting. Tariffer och tillgänglighet baseras på kundens kreditvärdighet, finansieringsvillkor, erbjudandetyp, utrustning, produkttyp och tillval, och kan vara olika för olika länder. Icke-maskinvaruobjekt skall omfattas av engångsavgifter som inte återkommer. Andra begränsningar kan gälla. Tarifferna och erbjudandena kan ändras, förlängas eller dras tillbaka utan föregående meddelande och är eventuellt inte tillgängliga i alla länder.

IBM Svenska AB
Organisationsnummer: 556026-6883,
Adress: 164 92 Stockholm

 

Vill du ha hjälp?

Lätta sätt att få svar på dina frågor.

Fallstudier

  • #

    Sök efter och läs fallstudier som kan hjälpa dig att förverkliga din visionIBM Client Center

Följ IBM Global Financing på Twitter

Innovation och tillväxt till överkomligt pris: flexibla finansieringsalternativ hjälper din organisation att hålla sig framme i konkurrensen

Mer information om IBM Global Financing

Rapid Financing
Logga in på Rapid Financing

Fallstudier
Sök efter och läs fallstudier som kan hjälpa dig att förverkliga din vision

Analytikerrapporter
Se vad analytikerna säger om IBM Global Financing

Litteratur
Sök efter dokument om finansieringserbjudanden och -kampanjer

Vanliga frågor
Vår lista över vanliga frågor kan hjälpa dig

Pressreleaser
Håll dig uppdaterad om senaste nytt från IBM Global Financing