Frågor och svar

Finansierar IBM Global Financing produkter som inte är från IBM?

IBM Global Financing är världens främsta leverantör av finansieringslösningar och vi hjälper våra kunder att skaffa den bästa möjliga IT- och telekomlösning, oberoende av vem som säljer utrustningen. Våra heltäckande finansieringserbjudanden har specialutformats för att hjälpa företag i alla storlekar att köpa de bästa produkterna från IBM och från andra tillverkare eller leverantörer.

Finansierar IBM Global Financing IT-tjänster?

Utöver maskinvara och programvara finns heltäckande finansiering för IT-tjänster. Flexibla finansieringsalternativ som kan anpassas till företag i alla storlekar gör att du kan vara säker på att du får en komplett lösning som passar just dina behov.

Är er Commercial Financing öppen för alla företag?

Våra lösningar för Commercial Financing är till för alla företag inom IT-sektorn. De hjälper kunderna att maximera tillgångar, spara kapital och uppfylla tillväxt- och vinstmålsättningar. Lån mot företagsinteckning, belåning av kundfakturor, terminslån samt finansiering av investeringar och förvärv är tillgängliga för alla kreditgodkända kunder. Vi har även online-verktyg för att kontrollera kreditgränser, hålla reda på förfallodagar, följa upp fakturor, begära kontrollnummer och göra prognoser för kundfordringar.

Hur kan finansiering förbättra mitt resultat?

Finansiering hjälper dig att få pengar över i din IT budget. Minskade månatliga betalningar ger minskade kostnader och ökad köpkraft. Finansiering leder till förbättrad likviditet och ett kontrollerat kassaflöde. Det hjälper dig också att behålla nuvarande kreditvärdighet och därmed kvalificerar dig lättare för andra finansieringar.

Jag är intresserad av att köpa en begagnad produkt, men vet inte vilket system som passar mina behov bäst. Vem kan hjälpa mig?

Ring IBM Nordic GARS på +45 (0)45 233 536 (Danmark). De sätter dig i kontakt med en specialist från IBM som kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Vem installerar utrustningen?

En tekniker från IBM sköter installationen av de begagnade produkterna.

Vilken garanti finns det på utrustningen?

Alla begagnade produkter från IBM har en 90 dagars kvalitetsgaranti.

Ingår underhåll av utrustningen?

Nej, men det går att göra ett underhållsavtal för den begagnade produkten. Annars går det att låta utrustningen ingå i ett befintligt underhållskontrakt.

Hur långe måste jag vänta på utrustningen?

Normal leveranstid ligger på 15 arbetsdagar efter att beställningen gjorts.

Vill du ha hjälp?

Lätta sätt att få svar på dina frågor.

Ta reda på mer