IBM Business Partners

IBM Business Partners som använder IBM Global Financing till att stärka sina kunder ger sig själva en distinkt fördel i säljprocessen. Vår finansiering hjälper dig övervinna dina kunders kostnads- och budgetutmaningar. Det gör dina lösningar mer attraktiva och din säljprocess mer effektiv.

När du vill utöka din verksamhet kan IBM Global Financing tillhandahålla finansiering för dina kunders hela IT-livscykel. Det inkluderar leasing, lån, begagnad utrustning och hantering av tillgångar i slutet av leasingperioden. På så sätt kan du erbjuda en komplett uppsättning finansieringslösningar.

Som ytterligare fördel för våra partners tillhandahåller vi även våra kvalificerade partners med rörelsekapital så att de kan finansiera sin egen dagliga verksamhetsdrift eller utöka sin affärsverksamhet.

[IBM Global Financing] hjälper OnX bevara våra marginaler så att vi kan erbjuda kunden bästa möjliga avtal utan att sänka vår vinstmarginal.

— Michelina Di Sibio, chef för finansiella lösningar på OnX Enterprise Solutions

Hur IBM Global Financing kan hjälpa dig utöka din verksamhet

Partnerfinansiering

Commercial Financing

Våra program för Commercial Financing kan hjälpa dig förbättra företagets likviditet och öka din kreditkapacitet.

Lagerfinansiering

Använd finansiering till att utöka din lagervolym så att dina återförsäljare kan hantera ordertoppar. Vi hjälper tillverkare och distributörer öka volymen på produkterna i sina återförsäljarkedjor samtidigt som vi avlastar dem från kraven på att betala sina leverantörer enligt standardvillkoren. Resultatet är ett ökat kassaflöde och att hela distributionskanalen kan växa.

Finansiering av kundfordringar

Utöka kassaflödet genom att låna med kundfordringar, lager eller annat som säkerhet. Våra erbjudanden omfattar alla kombinationer av lån och krediter mot tillgänglig säkerhet så att kvalificerade IBM Business Partners kan få det rörelsekapital de behöver för sin tillväxt.

Leverantörsfinansiering

IBM Global Financing tillhandhåller ett enda enkelt avtal för finansiering av komplexa lösningar med flera leverantörer.

Vi har flera olika strategiska allianser med IT-tillverkare och IT-leverantörer. Tillsammans tillhandahåller vi en mängd anpassade lösningar för finansiering och livscykelhantering som vi kan erbjuda våra kunder och Business Partners.

IBM Global Financing har leverantörsallianser med:

  • Apple
  • Dell
  • Dassault Systemes
  • Juniper Networks
  • Ricoh InfoPrint
  • Samsung Electronics
  • SAP
  • Toshiba Global Commerce Solutions

Kom igång med IBM Global Financing

Öka dina kunders köpkraft. Som en IBM Business Partner* kan du erbjuda IBM Global Financing-lösningar till dina kunder.

Beräkna dina potentiella besparingar

Snabb finansieringskalkylator

Få finansieringsförslag för din kund. När det är godkänt är det bara en enkel enstegsprocess. Vi skickar förslaget och avtalet direkt till dig så att du kan ge dem till kunden.

Få en uppskattning för din kund

Sverige - Finansieringskalkylator

Få finansieringsförslag för din verksamhet. Ange bara den information om anskaffandet du känner till så tar vi det därifrån.

Få en uppskattning för din verksamhet