IBM Global Financing

Principalul furnizor mondial cu sursă unică pentru
soluţiile de finanţare IT

Pentru a crea o planetă mai inteligentă, IBM a ajutat companiile şi organizaţiile din întreaga lume să regândească problemele prin abordări neaşteptate, să anticipeze în loc să reacţioneze la evenimente şi să obţină avantajul competitiv. Noi, cei de la IBM Global Financing, ajutăm clienţii să achiziţioneze cele mai recente servicii şi soluţii tehnologice, pentru a inova, a se dezvolta şi a deveni mai inteligent. Facem aceasta prin asigurarea unei finanţări solide şi a strategiilor de gestionare a activelor – astfel încât şi cele mai îndrăzneţe proiecte să se transforme în realitate.

IBM Global Financing ajută clienţii calificaţi pentru creditare să achiziţioneze soluţiile IT de care au nevoie, în varianta cea mai eficientă din punct de vedere al costului şi având la bază pe cea mai bună strategie. Puteţi alege dintre diverse opţiuni de finanţare IT, pentru a vă satisface cerinţele dumneavoastră specifice şi a vă gestiona fluxul de numerar şi activele. În ultimii 33 de ani, specialiştii noştri în finanţarea IT au furnizat servicii clienţilor din 60 ţări.

Contactaţi-ne pentru o soluţie de finanţare personalizată.

Principalele caracteristici ale ofertei

Finanţare zSystems

Avantajele IBM Global Financing

Un avantaj imediat al utilizării serviciilor IBM Global Financing este transformarea costurilor iniţiale în rate lunare convenabile. Noi vă putem finanţa toate echipamentele IBM şi anumite tehnologii terţă parte, astfel încât acestea să devină convenabile. Alte avantaje IBM Global Financing vă ajută să:

Soluţii de finanţare pentru fiecare fază a ciclului de viaţă IT

Atunci când implementaţi o strategie de finanţare IT personalizată şi pe termen lung de la IBM Global Financing, vă ajutăm să vă creşteţi puterea de cumpărare şi să maximizaţi rentabilitatea investiţiei în tehnologie. Din momentul în care începeţi să planificaţi o iniţiativă IT şi pe toată durata de viaţă a soluţiei dumneavoastră, până la procesul casării echipamentului uzat, noi vă putem ajuta să luaţi cele mai bune decizii necesare pentru încadrarea în buget, păstrarea numerarului şi satisfacerea gamei largi de cerinţe financiare cu care se confruntă directorii în prezent.

IBM Global Financing este lider în domeniul debarasării echipamentelor IT uzate. Când este momentul să renunţaţi la soluţiile dumneavoastră IT, IBM Global Financing realizează debarasarea în conformitate cu legile şi reglementările privind mediul înconjurător.

Note legale

În România şi alte filiale şi divizii IBM din întreaga lume, ofertele IBM Global Financing sunt furnizate prin IBM Credit LLC pentru clienţii comerciali sau guvernamentali eligibili. Ratele şi disponibilitatea depind de rata de credit, termenii financiari, tipul ofertei, tipul de echipament şi produs şi opţiunile specifice ale clientului, acestea putând varia în funcţie de ţară. Pentru articolele non-hardware, plata trebuie să fie unică, fără rate periodice, iar finanţarea se face prin împrumuturi. Pot fi aplicate şi alte restricţii. Ratele şi ofertele pot fi modificate, extinse sau retrase fără notificare şi este posibil să nu fie disponibile în toate ţările. IBM, emblema IBM şi Rapid Financing sunt mărci comerciale deţinute de IBM Corp. Alte nume de produse şi servicii pot fi mărci comerciale deţinute de IBM sau alte companii. Lista curentă cu mărcile comerciale deţinute de IBM este disponibilă la ibm.com/legal/copytrade

IBM România S.R.L.
Bucharest Business Park, Corp A2, Şos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 1A, 013681
Bucureşti 1, ROMANIA, CIF RO378660, RC J/40/5106/1991
Cap.Soc. 41.670 Lei

Vă stăm la dispoziţie

Modalităţi simple de a obţine răspunsurile de care aveţi nevoie.

 


   • Case Studies

    Studii de caz

    Căutaţi şi citiţi studii de caz care vă pot ajuta să vă transformaţi proiectul în realitate

Aflaţi mai multe despre IBM Global Financing

Studii de caz
Căutaţi şi citiţi studii de caz care vă pot ajuta să vă transformaţi proiectul în realitate

Rapoarte de specialitate
Aflaţi ce spun analiştii despre IBM Global Financing

Documentaţie
Căutaţi documente despre ofertele de finanţare şi promoţii

Declaraţii de presă (UK)
Aflaţi ultimele noutăţi de la IBM Global Financing