Opţiuni de plată

În prezent, numai 21% din timpul de lucru al echipei IT este dedicat inovării şi proiectelor noi.

Bugetele sunt limitate. Aveţi nevoie de o strategie pentru gestionarea sau chiar restrângerea cheltuielilor necesare şi, în acelaşi timp, aplicarea ultimelor inovaţii. Finanţarea este o modalitate rapidă şi eficientă pentru a vă îndeplini obiectivele operaţionale şi tehnologice, fără a vă neglija obiectivele financiare pe termen lung.

IBM Global Financing vă asigură puterea de cumpărare necesară pentru a obţine avantaj competitiv şi stabilitatea financiară de care aveţi nevoie pentru a economisi, a reinvesti şi a inova. Vă oferim o gamă de servicii financiare personalizabile, cu contracte simple, aprobări rapide şi structuri de plată flexibile.

Asigurăm finanţarea pentru diverşi clienţi, de la companiile mici până la majoritatea marilor companii din Fortune Global 100. Desigur, cea mai bună strategie de finanţare este cea adaptată obiectivelor organizaţiei dumneavoastră şi, de aceea, am elaborat o gamă completă de soluţii de finanţare personalizabile.

Contactați-ne pentru a vă crea un plan de finanţare unic

Oferim soluţii personalizate pentru leasing şi împrumut, pe care le puteţi îmbina cu alte programe, oferte şi echipamente non-IBM, pentru a crea soluţia cea mai potrivită pentru strategia companiei dumneavoastră.

Leasinguri şi împrumuturi flexibile

Timp de 30 de ani, am creat o gamă variată de servicii financiare, pentru a vă putea furniza împrumuturi adaptate nevoilor dumneavoastră. Ofertelor noastre au rămas aceleași: leasinguri şi împrumuturi (începând de la 4.000 €) asociate cu o gamă completă de servicii suplimentare, pentru fiecare etapă din ciclul de viaţă al echipamentului dumneavoastră IT.

Leasinguri

Oferim două opțiuni de bază pentru leasing:

Leasing cu valoare reziduală
Leasingul cu valoare reziduală (Fair Market Value - FMV) reprezintă modalitatea cea mai predictibilă şi cu cele mai mici riscuri pentru a vă construi infrastructura IT. Plătiţi o rată fixă pe durata unui interval de timp fix.

Când echipamentul IT necesită un upgrade, pentru produsele IBM selectate puteţi realiza upgrade-ul în perioada de leasing, adesea cu o modificare minoră a plăţilor sau fără nicio modificare, minimizând astfel riscul de deteriorare.

La sfârşitul perioadei contractuale, ne returnaţi echipamentul.

Leasing cu plata completă
La sfârşitul unui termen cu plata completă, rămâneţi proprietarul activelor. După darea în leasing a activului pentru un preţ fix, vă transferăm proprietatea asupra acestuia.

Un leasing cu plata completă este potrivit pentru active care reprezintă investiţii stabile, pe termen lung, şi care corespund strategiei companiei dumneavoastră.

Împrumuturi

Împrumuturile vă ajută să achiziţionaţi tehnologia de care aveţi nevoie, prin accesarea unor surse de finanţare alternative, ce vă permit să vă maximizaţi puterea de cumpărare, la tarife competitive şi condiţii flexibile.

Acordăm împrumuturi pentru hardware, software şi servicii. Avantajele includ reducerea costurilor iniţiale, coordonarea plăţilor cu etapele implementării şi conservarea resurselor de numerar.

IBM Project Financing™
O opţiune de finanţare cu sursă unică, dedicată

BM Project Financing vă asigură o finanţare cu sursă unică, adaptată ciclului de viaţă al proiectului dumneavoastră. Prin asigurarea unei surse de finanţare dedicate, IBM Project Financing vă ajută să diminuaţi riscurile legate de întârzierea proiectelor şi să reduceţi aria de aplicabilitate a contractului, accelerând aprobarea şi implementarea proiectului.


Sale-leaseback
Beneficiaţi de avantajele leasingului pentru un echipament IT pe care l-aţi cumpărat

Dacă aveţi nevoie imediat de numerar şi sunteţi proprietarul echipamentului IT, luaţi în considerare opţiunea de sale-leaseback: noi vă cumpărăm produsele IT IBM actuale şi vi le dăm în leasing cu tarife competitive.

Promoţii speciale

Vă oferim multe opţiuni de finanţare, dar cele mai interesante sunt ofertele speciale. Indiferent că migraţi la un sistem nou sau căutaţi un pachet software-hardware, ofertele de mai jos sunt modalităţi eficiente pentru îndeplinirea nevoilor dumneavoastră.

Oferte de finanţare cu dobândă 0%

Dobândă 0% pentru Power Systems şi software, timp de 24 de luni1
Obţineţi finanţare pe 24 de luni cu dobândă 0% atunci când includeţi software de sistem şi mentenanţă pentru software-ul de sistem

Dacă alegeţi o combinaţie de servere, sisteme, software şi mentenanţa, puteţi deveni eligibil pentru o finanţare pe 24 de luni cu dobândă 0% pentru un Power System nou. Economisiţi bani, beneficiaţi de flexibilitate financiară şi avansaţi pe calea implementării strategiei dumneavoastră Power Systems.

Produse eligibile:

Sisteme de rulare a soluţiilor pentru volume mari de date sau instrumente analitice, în AIX sau Linux

Pentru modele IBM Power Express, software IBM Power Systems şi mentenanţă software IBM Power Systems:

  • Servere POWER7+: 8231-E1D (710), 8268-E1D (710), 8231-E2D (730), 8202-E4D (720), 8205-E6D (740), 8246-L1x (7R1), 8246-L2x (7R2), 8248-L4T (7R4)
  • Servere POWER8: 8284-22A (S822), 8286-41A (S814), 8286-42A (S824), 8247-21L¹ (S812L), 8247-22L (S822L), 8247-42L (S842L)

Sisteme pe care rulează sistemul de operare IBMi

Pentru modele IBM Power Express, software de sistem IBM Power Systems şi mentenanţă pentru software de sistem IBM Power Systems:

  • Servere POWER7+: 8231-E1D (710), 8268-E1D (710), 8231-E2D (730), 8202-E4D (720), 8205-E6D (740)
  • Servere POWER8: 8286-41A (S814), 8286-42A (S824)

Sisteme pentru mai multe servere PowerLinux™

Pentru software de sistem IBM Power Systems asociat cu mentenanţă pentru software de sistem IBM Power Systems:

  • Servere POWER7+: 8246-L1x (7R1) ,8246-L2x (7R2), 8248-L4T (7R4)
  • Servere POWER8: 8247-21L¹ (S812L), 8247-22L (S822L), 8247-42L (S842L)


 

Dobândă 0% pentru stocare şi Power Systems, timp de 12 luni2
Achiziţionaţi împreună cu sistemul şi software de operare, pentru 12 luni fără dobândă

Cu oferta noastră de leasing cu plata completă pe 12 luni, achiziţionarea unei soluţii de stocare pe sistem IBM sau a unui IBM Power System este simplă şi rentabilă.

Îndeplinirea cerinţelor privind tehnologia cu această ofertă cu dobândă 0% reduce costurile iniţiale şi asigură predictibilitatea plăţilor.

Eligibilitatea pentru produse:
- Toate produsele de stocare pe sisteme IBM cu software pentru sistemul de operare
- Majoritatea produselor IBM Power System cu un anumit software pentru sistemul de operare asociat


 

 

Dobândă 0% pentru software-ul IBM, timp de 12 luni3
Beneficiaţi de 12 luni fără dobândă pentru licenţe, abonamente şi primul an de asistenţă pentru software

Când cumpăraţi licenţe, abonamente şi asistenţă pentru software, obţineţi dobândă 0% pentru 12 luni şi dobânzi reduse pentru termene de până la 60 de luni.

Produse eligibile:
- Software

Oferte de amânare a plăţii

Ofertă de amânare a plăţii pentru Power Systems4

Amânaţi plăţile pentru 90 de zile, gratuit

Dacă plătiţi între 4.000 şi 500.000, sunteţi eligibil pentru o amânare a plăţii gratuit timp de 90 de zile, pentru sistemele noi IBM Power hardware.

Puteţi obţine hardware-ul IBM necesar la tarifele actuale, fără să trebuiască să plătiţi până la sfârşitul perioadei de amânare.

Produse eligibile:
- Toate modelele System i™
- Toate modelele System p™


Oferte suplimentare

Aprobări prealabile pentru echipamente recondiţionate
Aveţi aprobarea prealabilă până la 250.000 €!!

Este mai uşor ca oricând să achiziţionaţi servere şi sisteme de stocare IBM Certified Pre-owned. Obţineţi o finanţare cu aprobare prealabilă ce poate ajunge până la o sumă totală a tranzacţiei de 250.000 €, cu maximum 20% software IBM, fără evaluarea creditului!

Toate echipamentele IBM Certified Pre-owned:

  • Sunt testate complet conform celor mai recente standarde tehnologice IBM
  • Au garantată returnarea banilor timp de 90 de zile
  • Sunt eligibile pentru mentenanţă IBM
  • Utilizează numai componente IBM originale

În colaborare cu dumneavoastră, putem să personalizăm şi/sau să preconfigurăm echipamentul, pentru a reduce durata implementării. Programul nostru Fast Ship permite livrarea echipamentului într-un interval de 24 de ore, preîncărcat cu software, testat şi configurat conform specificaţiilor dumneavoastră. Contactaţi-ne la 021 405 82 82 pentru a începe chiar acum. Aflaţi mai multe despre IBM Certified Pre-owned Equipment.


Pachet IBM Certified Pre-owned Equipment şi mentenanţă5
În parteneriat cu Global Technology Services, oferim un pachet ce include asistenţă pentru mentenanţa anumitor produse Certified Pre-owned selectate. Achiziţionaţi un server utilizat timp de un an, recondiţionat la starea „ca nou”, împreună cu o acoperire de mentenanţă cu răspuns în 24 de ore, asigurată gratuit pe durata perioadei de service.

Pentru a minimiza costurile, IBM Global Financing a recondiţionat aceste sisteme cu părţi componente IBM noi sau ca noi. Alegeţi un singur pachet financiar şi un singur preţ, pentru a vă simplifica gestionarea financiară şi tehnologică.

Produse eligibile:
- System z recondiţionat: z9 BC (2096) şi z9 EC (2094)
- Power Systems recondiţionat: 9117-570, 9119-590, 9119-595


Rate de plată pentru software de colaborare
Împărţiţi în trei rate plăţile pentru licenţierea software-ului

În cazul în care cumpăraţi o licenţă nouă pentru anumite oferte de colaborare prin portalul IBM® Collaboration sau IBM WebSphere®, vă furnizăm un plan special de plată anuală, pentru o mai bună aliniere la obiectivele bugetare şi ale proiectului. Vă oferim dobânzi de finanţare reduse până la 0%, iar costul total este împărţit în trei rate anuale egale.

Prima plată se efectuează la semnare, iar celelalte două după 12 luni, respectiv 24 de luni. Aceasta asigură un cost anual mai predictibil şi o investiţie iniţială mai mică pentru noile licenţe şi acoperă cheltuieli reduse până la 4.000 €.

Produse eligibile:
- Toate produsele ICS - Produse WebSphere Portal (cu excepţia ofertelor SaaS şi SmartCloud for Social Business)

Sunaţi-ne pentru un plan financiar complet personalizat