Brukt utstyr levert av IBM

IBM servere og lagringsløsninger til en brøkdel av opprinnelig pris

Navigering på primærflipp

Med IBM-sertifisert brukt utstyr* får du den ytelsen og påliteligheten du er vant til fra IBM — men til en pris som tærer mindre på budsjettet ditt.

Fra servere og lagringsprodukter fra IBM til PCer og tilleggsutstyr fra IBM og andre produsenter, er det ingen bedre måte å spare penger på enn med IBM-sertifisert brukt utstyr, eller IBM Certified Pre-owned Equipment™. Få IT-utstyr som er overhalt, testet, sertifisert og garantert av IBM.

Overhalt, testet, sertifisert og garantert

Alle deler i IBM-sertifisert brukt utstyr er overhalt, testet og sertifisert ved hjelp av nøye definerte prosesser og standarder.

Vi garanterer hver eneste IBM-sertifiserte brukte utstyrsenhet vi selger. Når du kjøper eller leier IBM-gjenbruksprodukter fra IBM eller via en autorisert IBM Business Partner er du garantert kvalitet.

90-dagers Quality Satisfaction

Det er riktig. Når du kjøper IBM-sertifisert brukt utstyr, vet du på forhånd at du vil bli fornøyd. På grunn av 90 Day Quality Satisfaction Programme.

  • Alt IBM-sertifisert brukt utstyr leveres som nytt med alle essensielle deler.
  • Priser på installering er tilgjengelig på forespørsel.
  • Det dekkes av vårt 90 Day Quality Satisfaction Programme.
  • Hvis du kjøper det som en del av en større IBM-løsning, kan du velge en IBM-vedlikeholdsplan for å dekke både nytt og brukt utstyr.

Fordeler

Som største aktør innen leasing av IT-utstyr kan vi tilby umiddelbar levering av alt fra vårt store utvalg av IBM Intel-servere, mellomstore og store servere, lagringsutstyr, nettverksprodukter.

Mye av utstyret vårt er hentet fra IBMs overskuddslager, samt fra leasingreturer fra IBM Global Financing-kunder. Hver eneste enhet er overhalt og testet etter IBMs spesifikasjoner og gir optimal ytelse og maksimal pålitelighet. IBM Global Financing kan også tilby svært konkurransedyktig finansiering.

Selv om sertifiserte brukte produkter er betydelig rimeligere enn nye IBM-produkter, kan du likevel få gunstige betalingsordninger med finansieringsløsninger fra IBM Global Financing. De fleksible betingelsene betyr at du kan strukturere betalingene i samsvar med budsjettbehovene dine og kontantstrømmen du forventer fra prosjektet.

Gjenbruk av IT-utstyr er den mest kostnadseffektive måten å gjøre det på - og den mest miljøvennlige.

Raskt

IBMs Central European Warehouses inneholder den største mengden av IBM-sertifisert brukt utstyr i Europa. Konfigurasjoner tilpasset dine behov kan vanligvis leveres i løpet av 10 - 15 arbeidsdager etter innlevert innkjøpsordre.

Utstyret leveres som nytt med alle essensielle deler. Installering kan inkluderes, men blir ofte avtalt separat.

Behov som ikke passer budsjettet ditt

Når du har presserende behov for mer kapasitet, men rett og slett ikke har budsjett til det, er det ingen bedre måte å spare penger på ekte IBM-løsninger på enn med IBM-sertifisert brukt utstyr, eller IBM Certified Pre-owned Equipment™.

Kortsiktige eller presserende behov

Noen ganger er det slik at et midlertidig behov for flere arbeidsstasjoner, serverressurser eller lagringskapasitet ikke egentlig krever noen investering i ny teknologi. Det er i slike situasjoner du bør vurdere IBM-sertifisert brukt utstyr, eller IBM Certified Pre-owned Equipment™.

Enten du trenger mer kapasitet på grunn av et spesielt prosjekt, parallelle server- eller lagringskonfigurasjoner ved flytting av et datasenter, eller ekstra ressurser på grunn av en ny forretningsmulighet, finnes det ingen bedre måte å spare penger på ekte IBM-løsninger på enn med IBM-sertifisert brukt utstyr.

Spesielle prosjekter

Mange IT-sjefer er ofte i den situasjonen at de må vedlikeholde et eldre miljø eller har behov for å oppgradere for å holde tritt med etterspørselen - men utstyret de trenger, er ikke lenger tilgjengelig som nytt. Eller det kan være at de trenger et reservesystem til en gjenopprettingsplan ved katastrofer eller et ekstra system for å dekke belastningstopper, utvikling eller testing.

I slike situasjoner kan IBM-sertifisert brukt utstyr ofte være den ideelle løsningen.

*Legg merke til at IBM-sertifiseringsprosessene for IBM-produsert utstyr også omfatter testing i henhold til opprinnelige produksjonsstandarder.

Juridiske merknader

IBM Global Financing-tilbud formidles gjennom IBM Credit LLC i USA og andre IBM-datterselskaper og -divisjoner over hele verden til kvalifiserte kommersielle og statlige kunder. Satser og tilgjengelighet er basert på en kredittvurdering av kunden, finansieringsbetingelser, tilbudstype, utstyrs- og produkttype og alternativer, og kan variere etter land. Elementer som ikke er maskinvare, må være ikke-gjentakende engangskostnader og blir finansiert ved hjelp av lån. Andre begrensninger kan gjelde. Satser og tilbud kan endres, utvides eller trekkes tilbake uten varsel og er kanskje ikke tilgjengelig i alle land.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.

Dagens lagerstatus av IBM-sertifisert brukt utstyr.

Se hvilke produkter som finnes på vårt Europeiske sentral-lager. Dersom du ikke finner det du leter etter kan du kontakte GARS, som vil hjelpe deg med skreddersydde løsninger.Rimelig finansiering for avansert teknologi.

Følg IBM Global Financing på Twitter

Gjøre innovasjon og vekst rimeligere: Fleksible finansieringsløsninger hjelper organisasjonen din med å holde seg ett skritt foran konkurrentene

Les mer om IBM Global Financing

Customer Centre
Et sentralisert verktøy for å administrere alle dine leasede ressurser på nettet

Casestudier (UK)
Finn og les casestudier som kan hjelpe deg med å gjøre visjon til virkelighet

Analytikerrapporter
Se hva analytikere sier om IBM Global Financing

Litteratur
Søk etter dokumenter om finansieringsløsninger og kampanjer

Ofte stilte spørsmål
Vår liste med ofte stilte spørsmål kan kanskje hjelpe deg

Rapid Financing - Rapid Online Financing
Spør salgsteam for å raskt oppnå resultater og at 24 / 7 tilgjengeligheten på estimater og kontrakter.