Få økt datakraft og lavere kostnader

Frigjør kontanter når du oppdaterer teknologien

Oppgrader til neste generasjon av IBMs Power-teknologi og få en kraftig økning av kapasiteten og databehandlingsmulighetene med minimal påvirkning på budsjettet. IBM Global Financing kan hjelpe deg med å frigjøre kontanter -- med mulighet for lavere månedlige kostnader -- hvis du erstatter eksisterende teknologi med IBMs nyeste Power-prosessorer.

Enten du i dag leaser eller eier IBM-utstyr eller vurderer å gå over til IBM-teknologi, kan vi hjelpe deg med en rask, rimelig og kostnadseffektiv overgang til den nyeste Power-plattformen.

*For kredittverdige kunder som i dag bruker IBM Power Systems-teknologi, kan IBM Global Financing hjelpe til med å oppgradere eksisterende maskiner til den nyeste Power-teknologien eller med å migrere arbeidet fra det eksisterende systemet til flunkende nye Power-maskiner.

*For kredittverdige virksomheter som vurderer å gå over til IBM-teknologi, kan vi tilpasse en finansieringsordning som gjør det mulig å migrere alt arbeid til nye IBM Power-maskiner med en myk og kostnadseffektiv overgang til IBM-plattformen. Våre omfattende finansieringsalternativer kan dekke alle kostnader i forbindelse med migreringen.

Les mer nedenfor om hvordan IBM Global Financing på en kostnadseffektiv måte kan legge til rette for anskaffelse av den nyeste Power-teknologien.

Samme maskin, ny prosessor, lavere kostnader

Hvis du i dag leaser IBM Power-teknologi med mellomstore eller store maskiner gjennom IBM Global Financing, kan du oppgradere maskinene midt i leasingperioden ved å erstatte de eksisterende oppgraderbare komponentene med IBMs nyeste Power-teknologi. Bytt rett og slett ut de gamle komponentene med nye i samme maskin.

En teknologioppdatering midt i leasingperioden er et perfekt tidspunkt for oppgradering. Da kan du refinansiere din restforpliktelse over en ny avtaleperiode, få mulighet til å redusere de månedlige beløpene, og skape rom i budsjettet til dekning av oppgraderingskostnadene.

Hjelp Power Systems kundene lavere kostnader og håndtere risiko * Eksempelet er den amerikanske valutaen.

Eksempelet ovenfor viser en oppgradering midt i leasingperioden av en IBM Power 595-server med POWER6-teknologi til POWER7™. Den nye prosessoren har vesentlig bedre ytelse, energisparingsfunksjoner og virtualiseringsmuligheter, og likevel er kundens nye månedlige beløp 4 prosent lavere enn dagens månedlige beløp.

Hvis du foretrekker å utføre en avbruddsfri migrering side-ved-side til det nyeste Power-systemet, kan du i stedet for å oppgradere ditt eksisterende utstyr, benytte deg av vårt IBM Power Exchange-tilbud. Tilbudet er tilgjengelig for både IBMs leasingkunder og kunder som eier utstyret sitt.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan oppgradere og spare penger, kan du kontakte oss.


* Kun ment som en illustrasjon, representerer en 48-core Power 795-server for kunde med god kredittverdighet: Fair Market Value-leasing, 36 måneder. De faktiske prisene er basert på kundens kredittverdighet, finansieringsbetingelser, løsningstype, utstyrstype og alternativer. Andre begrensninger kan gjelde.

Omfattende finansieringsløsninger for ulike migreringsscenarier

IBM Global Financing gjør migreringen så rask, rimelig og smertefri som mulig. Vi gir kredittverdige kunder tilgang til den kapitalen de trenger for å gå over fra sitt eksisterende utstyr til det nyeste IBM Power-systemet - med minimal nedetid.

Hvis du leaser eller eier IBM-teknologi, kan vi finansiere overgangen til nytt Power-utstyr - og minimalisere den økonomiske påvirkningen på virksomheten. Benytt deg av vårt IBM Power Exchange-tilbud og utfør en avbruddsfri migrering side-ved-side til det nyeste Power-systemet. Kunder som eier sitt IBM-utstyr, kan også vurdere salg og tilbakeleie for å frigjøre kontanter til den nyeste Power-teknologien.

Uansett din migreringssituasjon er våre komplette tjenester for finansiering og avhending av utstyr utformet for å hjelpe deg med å:

Hvis du vil vite mer om hvordan IBM Global Financing gjør det enkelt og rimelig å migrere til nye IBM Power-maskiner, kan du kontakte oss.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.