Finansiering av IT-tjenester

Fleksible finansieringsløsninger for IT-løsninger

Navigering på primærflipp

Etter hvert som tjenester blir en større del av IT-løsningen — og en større andel av kostnadene - er det mer fornuftig enn noensinne å finansiere tjenestene. Det finnes imidlertid bare et begrenset antall leverandører av tjenestefinansiering — og et begrenset antall tilbud og løsninger.

IBM Global Financing skiller seg ut ved å tilby kredittkvalifiserte kunder en langsiktig strategi for finansiering av tjenester, med fleksible løsninger og lave satser som kan bidra til å redusere risiko, øke kontantstrømmen og redusere totalkostnadene. Med finansiering av tjenester kan bedriften din bruke kontanter til å finansiere andre strategiske investeringer.

IBM Global Financing har en vesentlig fordel innen IT-finansiering i forhold til banker og andre finansieringsselskaper fordi vi forstår IT og tilbyr innovative og nyskapende ideer for IT-finansieringsløsninger.

IBM Global Financing har verktøyene som trengs for å tilpasse finansieringsløsningene for tjenester etter ditt behov. Vi kan levere konsulenttjenester og utforme, bygge, kjøre og finansiere hele løsningen, inkludert maskinvare, programvare og tjenester fra IBM og andre IT-leverandører. Oppdag fordelene ved finansiering av tjenester, med mulighet til å minimere engangskostnadene, samordne prosjektkostnadene bedre med de forventede fordelene og nå balansepunktet for kontantstrømmen i prosjektet raskere.

Noen av løsningene vi tilbyr omfatter

Juridiske merknader

IBM Global Financing-tilbud formidles gjennom IBM Credit LLC i USA og andre IBM-datterselskaper og -divisjoner over hele verden til kvalifiserte kommersielle og statlige kunder. Satser og tilgjengelighet er basert på en kredittvurdering av kunden, finansieringsbetingelser, tilbudstype, utstyrs- og produkttype og alternativer, og kan variere etter land. Elementer som ikke er maskinvare, må være ikke-gjentakende engangskostnader og blir finansiert ved hjelp av lån. Andre begrensninger kan gjelde. Satser og tilbud kan endres, utvides eller trekkes tilbake uten varsel og er kanskje ikke tilgjengelig i alle land. IBM, IBM-logoen og Rapid Financing er varemerker for IBM Corp. Andre produkt- og tjenestenavn kan være varemerker for IBM eller andre selskaper. En oppdatert liste over IBM-varemerker er tilgjengelig på ibm.com/legal/copytrade

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.


Rimelig finansiering for avansert teknologi.

Følg IBM Global Financing på Twitter

Gjøre innovasjon og vekst rimeligere: Fleksible finansieringsløsninger hjelper organisasjonen din med å holde seg ett skritt foran konkurrentene

Les mer om IBM Global Financing

Customer Centre
Et sentralisert verktøy for å administrere alle dine leasede ressurser på nettet

Casestudier
Finn og les casestudier som kan hjelpe deg med å gjøre visjon til virkelighet

Analytikerrapporter
Se hva analytikere sier om IBM Global Financing

Litteratur
Søk etter dokumenter om finansieringsløsninger og kampanjer

Ofte stilte spørsmål
Vår liste med ofte stilte spørsmål kan kanskje hjelpe deg

Rapid Financing®
Spør salgsteam for å raskt oppnå resultater og at 24 / 7 tilgjengeligheten på estimater og kontrakter.