Spørsmål og svar

Finansierer IBM Global Financing produkter fra andre leverandører enn IBM?

En stor fordel ved å bruke IBM Global Financing er at vi gir deg én samlet finansieringsløsning med produkter fra flere ulike leverandører. Vi går inn for å hjelpe kundene med å få den best mulige IT- og telekommunikasjonsløsningen, uansett leverandør. Våre tilbud innenfor ”Total Solution Financing” er utformet for å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å få tak i de beste produktene som til enhver tid er å oppdrive, både fra IBM og andre leverandører.

Kan IBM Global Financing finansiere IT-tjenester?

I tillegg til å finansiere maskinvare og programvare er Total Solution Financing også tilgjengelig for IT-tjenester fra leverandører som du selv velger. Vi har fleksible finansieringsløsninger som kan tilpasses bedrifter i alle størrelser, slik at du er sikret en komplett løsning som er nøye tilpasset dine behov.

Er deres løsninger for Partner Finansiering tilgjengelige for alle bedriftskunder?

Våre løsninger for Partner Finansiering er tilgjengelige for IT-relaterte bedrifter. De hjelper kundene å få best mulig utbytte av sine aktiva, frigjøre kapital og oppnå sine finansielle mål. Aktivabaserte lån, finansiering av utestående fordringer, kortsiktige og langsiktige lån samt finansiering av varelager og oppkjøp av andre selskaper, er tilgjengelig for alle kredittverdige kunder. Vi har også elektroniske verktøy for overvåking av kredittgrenser, sporing av betalingsdatoer, fakturahåndtering, innhenting av bestillingsnumre og fordringsprognoser.

Hvordan kan finansiering bedre driftsresultatet?

Finansiering kan hjelpe deg å få mer ut av IT-budsjettet. Reduserte månedlige innbetalinger gir lavere kostnader og større kjøpekraft. Finansiering kan føre til bedre likviditet, slik at du får mer penger til rådighet. Det kan også gi deg mulighet til å bevare eksisterende kreditter og kvalifisere for annen finansiering.

Jeg valgte finansiering for min maskinvareanskaffelse. Nå når dette er installert, er min tidligere maskinvare foreldet og ikke i bruk. Kan IBM Global Financing hjelpe meg?

Les mer om våre tjenester for utrangering og om våre EPA-sertifiserte prosesser, som er tilgjengelige via Global Asset Recovery Services. Du kan være trygg på at alt utstyr som ikke kan gjenbrukes eller resirkuleres, blir kassert på en miljøvennlig og forskriftsmessig måte.

Jeg er interessert i å kjøpe Certifiset brukt utstyr men vet ikke hvilket system som passer best til mine behov. Hva bør jeg gjøre?

Ring IBM Nordic Gars på nummer +45 45 23 35 36 (Danmark). Da vil du få råd hos en IBM-spesialist som kan hjelpe deg med å finne det systemet som egner seg best for bedriften.

Hvem installerer utstyret?

En tekniker fra IBM står for installeringen av IBM Certified Pre-owned-utstyr.

Hva slags garanti følger med kjøp av utstyret?

Alt IBM Certifisert brukt utstsyr dekkes av 90 dagers kvalitetsgaranti.

Leveres utstyret med vedlikehold?

Nei, men vedlikehold kan avtales for Certified Pre-owned Equipment, eller du kan føye til utstyret i eksisterende vedlikeholdskontrakter.

Hvor lang tid tar det før utstyret blir levert?

Typisk leveringstid er 15 arbeidsdager fra mottatt innkjøpsordre.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.