Kommersiell finansiering

Hvorfor IBM Finans Norge AS

IBM Finans Norge AS tilbyr kvalifiserte IBM Business Partnere arbeidskapital for å finansiere den daglige driften eller skape vekst. Vår innovative og prismessig konkurransedyktige løsning kan hjelpe IBM Business Partner-firmaer med å opprettholde en sunn balanse og minimere risiko. Våre løsninger for kommersiell finansiering gjør det mulig for IBM Business Partnere å oppnå raskere innkreving, lengre betalingsfrister og bedre kontantflyt. Finansiering av lagerbeholdning gjør det mulig for kanalpartnere å kjøpe flere produkter de kan videreselge, mens finansiering av leverandørgjeld gjør det mulig å få inn penger raskere.

Hva vi tilbyr

Inventory Financing
Bruk finansiering i distribusjonskanalene for å øke volumene og gjøre forhandlerne i stand til å håndtere ordretopper. Våre Inventory Financing-løsninger gjør det mulig for produsenter og distributører å øke volumet av produkter som strømmer gjennom forhandlerkjedene, samtidig som forhandlerne får sårt tiltrengt avlastning fra presset om å betale leverandører på standardvilkår. Som et resultat kan kontantstrømmen øke hos alle, og hele distribusjonskanalen kan utvides.

Receivables Financing
Åpne opp kontantstrømmen ved å låne mot tilgjengelig sikkerhet, for eksempel leverandørgjeld og lagerbeholdning. Våre Receivables Financing-tilbud -- inkludert lån og kredittlinjer sikret med lagerbeholdning, leverandørgjeld eller en kombinasjon av disse -- hjelper kvalifiserte IBM Business Partnere med å få arbeidskapital til å skape vekst.

Business Partnere som vil vite mer om våre løsninger for arbeidskapital, kan besøke: Financing for you på PartnerWorld.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.

Akselerer vekst med finansiering

Hvordan forretningspartnere kan dra nytte av et samarbeid med IBM Finans Norge AS.

Hva Business Partnere har å si:

Økt salgssuksess med IBM Finans Norge AS.

Aktuell casestudie

Avnet Technology Solutions oppnår vekst i virksomheten ved å kunne håndtere større ordrer takket være en finansieringsløsning fra IBM Finans Norge AS.