Financiering van IBM Social Business

Integreer social business sneller door vooraf minder te investeren

Social business-technologie helpt mensen om met elkaar in contact te komen, te communiceren en informatie uit te wisselen. Om in uw markt een belangrijke positie te verwerven, is het meer dan ooit noodzakelijk dat u sociale oplossingen inzet om de betrokkenheid van klanten, partners en werknemers te vergroten en zo de productiviteit, de efficiëntie en innovatie te stimuleren. IBM Global Financing biedt u de mogelijkheid om geld te besparen en financiële risico’s te verkleinen. Waardoor u snel actie kan ondernemen om social business te integreren in uw belangrijkste bedrijfsomgevingen.

Met IBM Global Financing kunt u aanschafkosten omzetten in voorspelbare termijnbetalingen. Op die manier kunt u:

Eenvoudige contracten met flexibele betalingsstructuren en -voorwaarden

Financieringsoptie Oplossingen van IBM Global Financing
Leningen
IBM Project Financing™
Fair Market Value Lease

Toegang tot de expertise van IBM Global Financing

Als klant krijgt u de beschikking over de skills en expertise van 's werelds belangrijkste IT financier die in meer dan 50 landen actief is. Het team van IBM Global Financing is buitengewoon goed op de hoogte van uitgebreide financiering en krediet- en technologierisico's.

Voetnoten

1 De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

Juridische kennisgevingen

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V. en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. Tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur en product en op de opties; deze kunnen per land verschillen. Bij niet-hardware items moet het gaan over eenmalige, niet periodiek vervallende bedragen; dergelijke items worden gefinancierd middels leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving gewijzigd, verlengd of ingetrokken worden en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar. IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

We zijn er om u te helpen

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Consumenten verlangen een buitengewone koopervaring 81% van de consumenten vraagt advies op sociale netwerksites voordat ze iets aanschaffen 1

Aanbiedingen

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen