Skip to main content

Milieubewuste, probleemloze verwerking van gebruikte apparatuur


Waarom IBM?

IBM kan de verwijdering van uw IT-apparatuur op zich nemen. Daarmee verkleint u de risico's, verlaagt u de kosten en vermindert u de stress waarmee het verwijderen van assets gepaard gaat.

Wat wij bieden

IBM's Global Asset Recovery Services (GARS), dat beschikt over vele jaren ervaring met het grootschalige beheer van de IT-assets van IBM, heeft een goed inzicht in deze specifieke behoeften en kan u op een zeer voordelige, beheersbare en flexibele manier helpen bij de verwijdering van uw overtollige apparatuur.

Met IBM Asset Recovery Solutions kunt u uw niet langer werkende assets en de assets zonder marktwaarde op een milieuvriendelijke manier en in overeenstemming met de toepasselijke lokale wetgeving verwijderen.

Onze uitgebreide diensten omvatten zowel IBM- als niet-IBM-apparatuur en beperken zowel de kosten als de administratieve lasten, waardoor u de opbrengst van de niet meer gewenste IT kunt maximaliseren. Asset Recovery Solutions biedt u een zeer aantrekkelijke en omvattende oplossing voor de verwijdering van uw IT.

IBM Power Systems Exchange

Migratie naar een selectie van Power Systems-servers zonder de downtime die meestal samengaat met de installatie van upgrades.

We zijn er om u te helpen

We're here to help

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.


Maak van financiering een onderdeel van uw groene strategie

Funding your energy efficiency strategy

Ontdek de gepaste opties voor financiering en verwijdering van IT-apparatuur

Lees meer over IBM Global Financing