Pre-owned apparatuur die is geleverd door IBM

Laptops, desktops, servers & meer - voor een fractie van de oorspronkelijke prijs

Navigatie primaire tab

Met IBM Certified Pre-owned Equipment* krijgt u de performance en betrouwbaarheid waaraan u gewend bent, maar voor een prijs die uw budget niet onder druk zet.

Of het nu gaat om servers en storage van IBM of om PC's en randapparatuur van IBM of andere fabrikanten, er is geen betere manier om te besparen dan met IBM Certified Pre-owned Equipment™. U komt in bezit van IT-apparatuur die door IBM geschikt is gemaakt voor hergebruik en getest, gecertificeerd en gegarandeerd.

Geschikt gemaakt voor hergebruik, getest, gecertificeerd en gegarandeerd

Elk onderdeel van de IBM Certified Pre-owned Equipment is geschikt gemaakt voor hergebruik, getest en gecertificeerd, met behulp van zorgvuldige processen en aan de hand van de oorspronkelijke productiestandaarden.

Wij staan achter elk stuk IBM Certified Pre-owned Equipment™ dat wij verkopen. Wanneer u door IBM gemaakte producten koopt of huurt van IBM of via een geautoriseerde IBM Business Partner, bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

90 dagen kwaliteitsgarantie

Het is waar. Wanneer u voor hergebruik geschikt gemaakte IBM Certified Pre-owned Equipment koopt, weet u vooraf dat u kwaliteitsgarantie hebt. Het 90 Day Quality Satisfaction Programme.

Voordelen

Als grootste leasebedrijf voor IT-apparatuur, kunnen wij ervoor zorgen dat de apparatuur onmiddellijk leverbaar is uit onze grote voorraad IBM Intel-servers, midrange- en mainframeservers, storage, netwerkproducten, PC's en printers, van IBM en andere fabrikanten.

Veel van onze apparatuur wordt betrokken uit overtollige IBM-voorraad, alsook leaseretourzendingen van IBM Global Financing-klanten. Elke unit wordt in de fabriek geschikt gemaakt voor hergebruik en getest volgens IBM-standaarden. Dit garandeert optimale performance en maximale betrouwbaarheid. Er is ook zeer concurrerende financiering beschikbaar bij IBM Global Financing.

Hoewel Certified Pre-owned Equipment aanzienlijk minder kost dan nieuwe producten van IBM, kunt u de betaling ervan toch vergemakkelijken door middel van aantrekkelijke financieringsopties van IBM Global Financing. De flexibele voorwaarden en bepalingen betekenen dat u de betalingen kunt afstemmen op uw budgetbehoeften en de verwachte voordelen.

Hergebruik van IT-apparatuur is de meest kosteneffectieve methode — en de meest milieuvriendelijke.

Snelheid

IBM's Central European Warehouses bevatten de grootste hoeveelheid IBM Certified Pre-owned Equipment in Europa. Op uw behoeften afgestemde configuraties op maat, doorgaans afgeleverd binnen 10 - 15 werkdagen vanaf de inkooporder.

Apparatuur wordt geleverd als nieuw met alle essentiële items. De installatie kan worden opgenomen maar wordt vaak apart geregeld.

Requirements die niet binnen uw budget passen

Wanneer u dringend behoefte hebt aan meer capaciteit, maar eenvoudigweg niet beschikt over het budget daarvoor, is er geen betere manier om te besparen op echte IBM-oplossingen dan met IBM Certified Pre-owned Equipment™.

Kortetermijn- of dringende behoeften

Soms is de behoefte aan extra werkstations, serverresources of opslagcapaciteit van tijdelijke aard, en is een investering in nieuwe technologie niet echt te rechtvaardigen. Op zo'n moment zou u eens moeten denken aan IBM Certified Pre-owned Equipment™

Ongeacht of u behoefte hebt aan meer capaciteit vanwege een speciaal project, parallelle server- of opslagconfiguraties tijdens de verhuizing van een datacenter, of extra resources vanwege een onverwachte business opportunity, er is geen betere manier om te besparen op echte IBM-oplossingen dan met IBM Certified Pre-owned Equipment.

Speciale projecten

Veel IT-managers bevinden zich in een situatie waarin zij een legacy-omgeving moeten onderhouden of een upgrade nodig hebben om de vraag bij te houden, maar de apparatuur die zij nodig hebben is nieuw niet meer beschikbaar. Of misschien hebben zij een backupsysteem nodig voor herstel na calamiteiten of een extra systeem voor pieken in de werkbelasting, ontwikkeling of testen.

Onder dergelijke omstandigheden kan IBM Certified Pre-owned Equipment™ vaak de perfecte oplossing bieden.

*Houd er rekening mee dat de IBM certificeringsprocessen voor apparatuur die door IBM is vervaardigd, ook inhouden dat de oorspronkelijke productiestandaarden worden aangehouden.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Meer informatie over IBM Global Financing

Voor business partners