Financiering van IBM MobileFirst Solutions

IBM Global Financing kan u helpen sneller een mobile enterprise te worden

IBM Global Financing kan uw bedrijf helpen om vandaag al te investeren in de mobiele mogelijkheden die in u de toekomst nodig hebt om te groeien en winst te maken. Voor het IBM® MobileFirst platform is er flexibele financiering beschikbaar, zodat u niet alleen uw onmiddellijke behoeften kunt financieren, zoals de software-infrastructuur en de mobiele apparatuur, maar ook de transformatie naar een nieuw business model.

Met IBM Global Financing kunt u aanschafkosten omzetten in voorspelbare termijnbetalingen, zodat u:

Flexibele programma's voor uw mobile projecten

Financieringsoptie Voordelen
Softwareleningen
Fair Market Value (FMV) leases
IBM Project Financing™

Toegang tot de expertise van IBM Global Financing

Als klant krijgt u de beschikking over de skills en expertise van 's werelds belangrijkste IT captive financier die in meer dan 50 landen actief is. Het team van IBM Global Financing is buitengewoon goed op de hoogte van uitgebreide financiering en krediet- en technologierisico's.

Voetnoten

1De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.

2 Voor de volgende fabrikanten van tablets zijn er Fair Market Value lease, Full Payout (FPO) lease en Leningen beschikbaar: ACER, Apple, ASUS, Blackberry, Dell, Fujitsu, HP, HTC, Lenovo, LG, Motorola, Microsoft, Motion, Nokia, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba. Voor de volgende fabrikanten van smartphones is er Fair Market Value lease beschikbaar: Apple, Blackberry, HTC, LG en Samsung Electronics. Let op: Financiering voor tablets wordt voor alle merken tablets verstrekt in de vorm van Leningen, en voor bepaalde fabrikanten van tablets in de vorm van Full Payout Leases. Tablets van Huawei en ZTE komen alleen in de Chinese regio en Singapore in aanmerking voor FMV en FPO lease en leningen. Smartphones van Huawei en ZTE komen alleen in de Chinese regio en Singapore in aanmerking voor FMV lease.

Juridische kennisgevingen

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

We zijn er om u te helpen

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.