Online beheer van assets

Beheer uw IT-leases online om de administratie te vereenvoudigen en kosten te besparen met Customer Centre


Het beheren, bijhouden en controleren van uw technologie-assets kan een opgave van formaat vormen. Apparatuur kan gedurende de levensduur verplaatst of gewijzigd worden, en door veel verschillende gebruikers worden onderhouden. Aangezien de totale beheerkosten van deze assets een veelvoud vormen van de initiële investeringswaarde, is een optimaal beheer van uw assets dan ook essentieel.

Om u hierbij te helpen heeft IBM Global Financing het Customer Centre in het leven geroepen, een webtoepassing die u toegang biedt tot de belangrijkste gegevens over de apparatuur die u van IBM hebt geleased en de facturering hiervoor. De informatie die u nodig hebt, is nu altijd binnen handbereik.

Het IBM Global Financing Customer Centre kent een handige, aanpasbare downloadfunctie waarmee u specifieke gegevensvelden kunt selecteren en gegevens kunt importeren in een spreadsheet of database. Hierdoor hoeft u geen tijd of kosten meer te besteden aan het maken van uw eigen records en weet u zeker dat uw gegevens kloppen.

Via de geïntegreerde e-mailfunctie kunt u vanuit de toepassing contact opnemen met het team van IBM Global Financing. Als er apparatuur wordt verplaatst, kunt u het serienummer daarvan aan ons doorgeven; wij passen onze gegevens dan aan.

Bovendien bepaalt u wie toegang heeft tot de Customer Centre-tool, evenals het bijbehorende toegangstype, bijvoorbeeld alleen zoeken of gegevens downloaden. Customer Centre is hét tool voor het bijhouden van de informatie die belangrijk is voor uw organisatie.

Meer informatie over het Customer Centre

Registratie-instructies

U kunt het Customer Centre alleen gebruiken als u klant bent van IBM Global Financing.

Om u te registreren bij het Customer Centre, moet u een online gebruikersovereenkomst ondertekenen. Hierna krijgt u wachtwoord-beveiligde toegang tot het tool.

Als u meer informatie wenst over het Customer Centre of als u wilt weten welke modules (Delivery Confirmation, Lease Management of End of Lease) het beste passen aan uw wensen en behoeften, neem dan contact op met uw contactpersoon van IBM Global Financing of laat IBM contact met u opnemen.

Cursussen

Als u meer wilt weten over een bepaalde functie van het Customer Centre, klikt u op een van de onderstaande links. Let op: Nadat u een functie hebt geselecteerd, moet u het nieuw geopende venster maximaliseren om de functie volledig te kunnen zien.

(Als u niet beschikt over de Macromedia Flash-speler, dan kunt u deze hier downloaden )

Learning Series-functie Customer Centre-module
Een rapport van de gefinancierde items voor uw geleasede assets samenstellen Lease Management
Een rapport op maat maken en opslaan Lease Management
Een rapport van gefinancierde items samenstellen en downloaden Lease Management
Factuurgegevens van uw geleasede assets downloaden Lease Management
Een rapport van de betalingsprognose samenstellen Lease Management
Een rapport op maat voor wereldwijd geleasede assets samenstellen en opslaan Lease management

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Customer Centre-informatie voor uw land

Hoe begint u