Leasen of kopen?

Leasen of kopen - gaat over meer dan alleen getallen

Maakt u zich zorgen over de hoge kosten die de aankoop van IT met zich meebrengt en vraagt u zich af of u dat wel kunt betalen?

Vergeleken met de pure aankoop van IT-apparatuur biedt leasing een reeks overtuigende voordelen — inclusief betaalbaarheid — die de volledige levensduur van uw IT-oplossing omspannen.

Leasing en andere financieringsoplossingen van IBM Global Financing kunnen de aankoop van IT-apparatuur en oplossingen versnellen, inclusief hardware, software en services. Het betreft een betaalbaar model voor bedrijven en organisaties van elke mogelijke grootte, dat uw totale eigendomskosten verlaagt en uw onderneming beschermt tegen veroudering van technologie en financiële risico's.

Naast het behouden van kapitaal, biedt leasen via IBM Global Financing ongeëvenaarde technologische flexibiliteit en wendbaarheid op de markt, doordat u midden in de leaseperiode een upgrade kunt aanbrengen naar de nieuwste technologie tegen hetzelfde maandbedrag of een kleine verhoging. Hierdoor kan uw bedrijf altijd een voorsprong behouden in deze tijd van snelle technologische veranderingen.

Door te leasen via IBM Global Financing, gebruikt u in feite ons geld om te betalen voor uw technologie en behoudt u uw eigen kapitaal voor al uw andere belangrijke zakelijke uitgaven en kerninvesteringen. Bovendien kunt u uw aanvangskosten omzetten in betaalbare maandelijkse aflossingen, die u gemakkelijk op kunt brengen.

Laat IBM Global Financing samen met u een lease-oplossing samenstellen die uw bedrijfsstrategie en financiële behoeften ondersteunt. Met onze oplossingen kunt u uw cash flow maximaliseren gedurende de levenscyclus van uw aankoop, en tevens zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke verwijdering van uw apparatuur aan het einde van de leaseperiode.

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.