Softwarefinanciering

Snellere implementatie van strategische initiatieven

Navigatie primaire tab

IBM Software kan uw bedrijf helpen de hand te leggen op essentiële mogelijkheden, zoals het omzetten van informatie in inzicht, het verdiepen van de betrokkenheid van uw klanten, het aanbieden van enterprise mobility en het verbeteren van uw risico-, beveiligings- en compliancesituatie. Met IBM Global Financing kunnen klanten die daarvoor in aanmerking komen, hun investeringen in korte- en langetermijnprojecten financieren en snel de beschikking krijgen over de mogelijkheden van een van de meest complete, open en op standaarden gebaseerde softwareportfolio's in de sector.

Softwarefinanciering is een aantrekkelijk alternatief, want het kan ertoe leiden dat uw projecten soepeler verlopen en dat u sneller rendement op uw investering haalt. En omdat er sprake is van een voorspelbaar betalingsplan, zijn de kapitaalkosten voor uw bedrijf lager en kan de cash flow worden afgestemd op de mijlpalen die binnen de projecten worden bereikt.

IBM Global Financing werkt met overzichtelijke contracten die op maat kunnen worden gemaakt voor uw eisen, met snelle goedkeuringstrajecten en flexibele betalingsstructuren en -voorwaarden. De tarieven voor softwarefinanciering zijn uiterst concurrerend. Zo geldt er bijvoorbeeld gedurende 12 maanden een rente van 0% op leningen voor IBM-software en is er lease op basis van reële marktwaarde (fair market value, FMV) beschikbaar voor de productgroep van IBM softwareappliances en IBM PureSystems™.

Aanbevolen producten

0% financiering voor IBM Software

Bij de aanschaf van IBM softwarelicenties en het eerste jaar van Abonnement en Ondersteuning kan uw bedrijf profiteren van bijzonder gunstige rentetarieven, soms zelfs 0% gedurende 12 maanden1. Dit is een ideale manier om uw aanloopkosten te verlagen met uitzonderlijk lage rentes, snelle goedkeuringstrajecten en overzichtelijke periodieke betalingen.

Als uw project meer flexibiliteit verlangt, biedt IBM Global Financing aanvullende betalingsstructuren met flexibele voorwaarden die de uitgaven koppelen aan de mijlpalen van uw project. Het gaat bijvoorbeeld om:

Financiering van PureSystems en Appliances

 • IBM PureSystems

  IBM PureSystems™ is een nieuw soort systeem: een systeem waarin de hardware en software zodanig zijn geïntegreerd dat de werking en rentabiliteit van de IT volkomen veranderen. IBM Global Financing maakt het gemakkelijk om deze systemen aan te schaffen, met flexibele financieringsopties.

 • Appliances

  Appliances maken het integreren van functies zoals analytics en beveiliging een stuk gemakkelijker omdat ze uitgaan van een uitvoerig getest hardware- en softwaresysteem. IBM Global Financing kan u de financiële middelen verschaffen die nodig zijn om de uitrol van uw appliances te versnellen en de time-to-value te verkorten.

  Onze flexibele financieringsopties, zoals lease op basis van reële marktwaarde (fair market value, FMV), dragen bij aan een verlaging van de TCO (in bepaalde gevallen met wel 16 procent²) en een verbetering van de financiële opbrengst.

Juridische kennisgevingen & Algemene voorwaarden

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf maart 2016.

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf 1 mei 2011.

 

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Meer informatie over IBM Global Financing

Aanbiedingen

 • 0% financiering voor Lotus-producten

  0% financiering voor Lotus-producten

  IBM Global Financing en IBM Software Group hebben aangekondigd 0% rente in rekening te brengen voor 2- of 3-jarige financieringen van alle Lotus-producten (met uitzondering van Lotus Live).

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen