Financiering van IT Services

Flexibele financieringsopties voor IT-oplossingen

Navigatie primaire tab

Nu services een steeds groter deel van de IT-oplossing vormen — en een groter percentage van de kosten voor zich opeisen — is het meer dan ooit verstandig om uw services te financieren. Het aantal aanbieders van financiering voor services is echter beperkt — en datzelfde geldt voor hun producten en voorwaarden.

IBM Global Financing is een klasse apart. Wij bieden onze klanten een langetermijnstrategie voor de financiering van services, met flexibele opties en lage tarieven. Op die manier kunnen ze de risico's verminderen, de cash flow verbeteren en de algehele kosten verlagen. Met financiering van services houdt uw bedrijf geld over om te investeren in andere strategische initiatieven.

IBM Global Financing heeft bij de financiering van IT een duidelijk voordeel ten opzichte van banken en andere financiële instellingen, want wij hebben verstand van IT en wij hebben innovatieve en verfrissende ideeën ten aanzien van financiële oplossingen voor de IT.

IBM Global Financing beschikt over de hulpmiddelen om u een volledig op maat gemaakte oplossing voor servicefinanciering aan te bieden. Wij verzorgen de consultancy, het ontwerp, de bouw, de exploitatie en de financiering van uw volledige oplossing, inclusief de hardware, software en services van IBM en van andere leveranciers. Ontdek de grote voordelen van servicefinanciering voor het verlagen van de aanloopkosten, het afstemmen van de projectuitgaven op de beoogde opbrengsten en het versnellen van het omslagpunt voor de cash flow van een project.

Enkele voorbeelden van oplossingen die we aanbieden

Voor meer informatie

Juridische kennisgevingen & Algemene voorwaarden

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf maart 2016.

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf 1 mei 2011.

 

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Meer informatie over IBM Global Financing