IBM Global Financing

De wereld's grootste single-source aanbieder voor de financiering van IT-oplossingen

IBM Global Financing

De wereld's grootste single-source aanbieder voor de financiering van IT-oplossingen

Neem lease op in uw IT-strategie

Met een Fair Market Value-lease kunt u uw stijgende IT-kosten weer in het gareel krijgenLees verder

Neem lease op in uw IT-strategie

Met een Fair Market Value-lease kunt u uw stijgende IT-kosten weer in het gareel krijgen

Financiering van Big Data & Analytics

Een schat aan informatie zonder dat het schatten kostLees meer

Financiering van Big Data & Analytics

Een schat aan informatie zonder dat het schatten kost

Navigatie primaire tab

Overal ter wereld stelt IBM bedrijven en andere organisaties in staat om hun problemen op onverwachte manieren aan te pakken. Door niet te reageren, maar te anticiperen. En door een voorsprong te nemen op de concurrentie. Bij IBM Global Financing helpen we onze klanten bij de aanschaf van de nieuwste technische oplossingen en services. Zodat zij kunnen innoveren, kunnen groeien en slimmer kunnen worden. We doen dit door u een krachtige strategie voor financiering en asset management aan te bieden – zodat uw ambitieuze visie eerder realiteit wordt.

IBM Global Financing helpt klanten die hiervoor in aanmerking komen op de meest rendabele en strategische manier de IT-oplossingen aan te kopen die ze nodig hebben. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van financieringsmogelijkheden die tegemoet komen aan uw unieke eisen. Bij dit alles houdt u uw cashflow en assets beter in de hand. Onze IT-financieringsspecialisten hebben hun kwaliteiten de laatste 33 jaar in dienst gesteld van klanten in 60 landen.

Neem contact met ons op voor een financieringsoplossing op maat.

Aanbevolen producten

Voordelen van IBM Global Financing

Een van de voordelen van IBM Global Financing waar u meteen van profiteert, is dat hoge aanloopkosten worden omgezet in betaalbare maandelijkse termijnen. We kunnen niet alleen alle apparatuur van IBM financieren, maar ook technologie van bepaalde andere leveranciers. Met hulp van IBM Global Financing kunt u bovendien:

Juridische kennisgevingen & Algemene voorwaarden

IBM Nederland B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33054214

IBM Nederland Financieringen B.V.
Gevestigd te Amsterdam
Inschrijving Handelsregister Amsterdam Nr. 33172336

Producten van IBM Global Financing worden in Nederland via IBM Nederland Financieringen B.V en wereldwijd via andere dochterondernemingen en divisies van IBM aangeboden aan daarvoor in aanmerking komende zakelijke klanten en klanten binnen de overheid. De tarieven en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van de klant, op de financiële voorwaarden, op het type apparatuur of product en op de opties, en kunnen bijgevolg per land verschillen. Niet-hardware-items moeten eenmalige, niet-periodiek verschuldigde bedragen zijn en worden gefinancierd door middel van leningen. Er kunnen nog andere beperkingen gelden. Tarieven en aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, verlengd of ingetrokken en zijn mogelijkerwijs niet in alle landen beschikbaar.IBM, het IBM-logo en Rapid Financing zijn handelsmerken van IBM Corp. Andere namen van producten en diensten zijn mogelijkerwijs handelsmerken van andere bedrijven. De meest recente lijst van handelsmerken van IBM is beschikbaar op ibm.com/legal/copytrade

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf maart 2016.

Algemene Voorwaarden en Bepalingen Lease en Financiering van toepassing vanaf 1 mei 2011.

 

Wij staan voor u klaar

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen.

Meer informatie over IBM Global Financing

Aanbiedingen

Onderzoek de aanvullende producten en aanbiedingen